Denník N

Kotlebov kupčík so svinstvom

Ak máte ambíciu niečo v živote dosiahnuť a neviete ako na to, nevešajte hlavu. Kariéra na vás môže čakať hneď za rohom. Stať sa napríklad okresným predsedom parlamentnej strany pre vás vôbec nemusí byť nedosiahnuteľná méta. Nároky by nemali byť nad vaše sily. Stačí milovať vodcu, pardon, predsedu, mať dostatočne odolný žalúdok na zdieľanie hlúpostí a svinstiev na Facebooku, strašiť ľudí moslimami, Kiskom a Čaputovou, zbierať podpisy pod petície, roznášať stranícke letáky a máte vystarané.

A nielen vystarané, ale ešte môžete v straníckej hierarchii aj postúpiť. Tak ako napríklad Emil Kupčík, pôvodne okresný predseda Kotlebovej Ľudovej strany Naše Slovensko pre okres Námestovo, dnes už oblastný predseda pre okresy Námestovo, Dolný Kubín a Tvrdošín.

A to napriek tomu, že ako kandidát do zastupiteľstva samosprávneho kraja skončil vo svojom obvode z 25 kandidátov štvrtý od konca so ziskom 1,01% odovzdaných hlasov.

Hlavné je, že zbiera podpisy na podporu kandidatúry predsedu.

Či niečo odvezie spriazneným dušiam.

Alebo pozdieľa fotografiu odvážnych mužov a žien, ktorí statočne hájili práva poslanca Mizíka, ktorý má na nešťastie bielu pleť a neborák, nevie používať počítač. Pritom mu zvlčilá NAKA chcela prišiť za golier antisemitský status na Facebookovej stránke. V súvislosti s tým transparentom ma mýli len jedno. O akej odvahe je reč, ak Mizík, ktorý vraj nevie používať počítač, ten antisemitský status podľa jeho tvrdenia, nenapísal? V čom tá odvaha spočíva? V odvahe tvrdiť, že je PC negramotný, hoci fotografie z NR ho usvedčujú z klamstva?

Priznám sa, že Emila Kupčíka som pred časom zaregistroval, ale príliš ma nezaujal. Zmena nastala až teraz pred prezidentskými voľbami. Toto je jeho profil na Facebooku.

Tentoraz pominieme v tejto partičke obvyklé sympatie k Tisovi, Putinovi a najnovšie aj Madurovi a budeme sa venovať vzťahu pána oblastného predsedu k domácim politikom. Napríklad Kiska nás podľa Emila Kupčíka chce zničiť ebolou: „Istanbulská dohoda vám zlomí krk. A príchod moslimov vás dorazí. Aj s ich nevyliečiteľnými smrteľnými chorobami na ktoré neexistuje liek. Ebola sa teraz rozmáha v Afrike. Zničím vás !!! Hahaha

To ale nie je všetko. Kiska chystá podľa Kupčíka aj ďalšie pohromy: „CHCEM tu tisíce moslimov. Aby sem doniesli nevyliečiteľné, smrteľné a veľmi bolestivé choroby. Aby vydochol tento Slovenský národ alebo aby ho zotročili ako Nemcov, Francúzov a Britov. Chcem aby Slovenky boli ich štetkami v burkách. Chcem tu zaviesť pedofíliju, krvismilstvo, zoofíliu, vraždenie ako je to bežné v MOSLIMSKÝCH krajinách a niektorých štátov EUROPY. A z legalizovať nekrofíliu a kanibalizmus. Som nad Slovákmi absolútny pán. Židia budú vládnuť svetu.“

A taký Sulík, o ktorom sa prekvapujúco dozvedáme, že je súdruh a vítač migrantov, nás chce ich prostredníctvom nakaziť strašnými nevyliečiteľnými infekčnými chorobami. Vďační moslimovia mu už píšu: „Súdruh RICHARD SULÍK. Dákujem vám sé ste nás moslimákov sobrali sem na Slófensko. Se nám dáte féla penáze, sátarmo nás úbytujete, dáte nám féla šránica a ešte nás búdete aj léčit sádarmo !!! A šádna práca !!! NIČ PRÁCA. NIČ !!! My fám zas doneseme sádarmo nefiléčitelné infekčné chóroba. Fééla alergia aš do smrť. Chrasty, lésia velká VRED. Moc bolestyvá. Fakt. Défčata sa nám též moc páčia. MOC. Dévet rokov defčátko. Bude naše šena. Manšelka. Tobre??? Tešíme sa défčatka.

Nevinná slovenská dievčina musí podľa Kupčíka úpenlivo prosiť otca, mater, frajera aj Kotlebu: „Otec môj, mať moja, frajer môj. Choďte voliť. Nechcem aby ma nejaký 60 ročný moslim prepadol a znásilnil. A potom mučil a zabil ma ako sa to stáva v Rakúsku, Nemecku a Francii. Nechcem nosiť niqab, chador alebo burku. Chcem chodiť do školy. A nechcem aby ma obrezávali ako to robia moslimským ženám aj tu v EURÓPE !!! Nechcem ani infekčné a nevyliečiteľné choroby dostať a v krutých bolestiach zomierať ako zomierajú moslimovia, lebo súložia zo zvieratami aj z mŕtvolami od ktorých sa nakazia a potom to prenášajú na ostatných ľudí tu v Európe a ešte aj požierajú ľudské mäso. Zožerú svoje obete. Nechcem ich na SLOVENSKU. Marian Kotleba, rob niečo !!!

Ešte šťastie, že je tu niekto kto nás ochráni: „Oco, mamina, choďte voliť. Nech nemusím žiť pod moslimským bičom !!!

Aj pred migrantmi, slniečkármi a LGBT.

Žiaľ, sú tu aj iní. Napríklad taká Zuzana Čaputová, ktorá kandiduje v prezidentských voľbách. O tej sa veru dozvieme kadečo. Napríklad kto sú jej voliči. Hoci ak pozerám na seba, manželku, synov či priateľov, ani jeden z nás nevyzerá takto. Ale možno nás bystrozraký pán oblastný predseda vidí práve takto.

Ale čo to sa dozvieme aj o ďalších kandidátoch. Aj o ich prepojeniach: „Obdobná farba loga !!! ObdobnÝ panáčikovia na logu strany !!! Stejné (už neplatí na Slovensku po slovensky?) záujmy. Propagácia LBGTI, podpora migrácie, drog, korupcie. Napojenie na mafiu. Sulík, Matovič Kollár“ Toto ma vážne zaujalo. Takže jasnozrivý pán Emil odhalil, že Kollár, ktorého do parlamentu dostalo strašenie migrantmi, vlastne podporuje migráciu. A konzervatívny katolík, „posledný križiak“ Krajniak, podporuje LGBTI a drogy.

Sú tu ale aj ďalšie prepojenia: „Jedným z najaktívnejšich ľudi v kampani Čaputovej je Martin Poliačik pôvodne z SaS. Obaja sú z rovnakej strany: Progresívne Slovensko – kam prestúpil Poliačik z SaS. Poliačik spolupracoval aj z Via Iuris, pre ktorú pracuje Čaputová. Via iuris stála za rušením Mečiarových amnestií a jej ľudia mali podiel na vytvorení Slušného Slovenska. Všetci sa stretávali s Kiskom a jeho ľuďmi. Vieme ako prví, že hlavnou osobou v kampani Čaputovej je Martin Bútora a Pavol Demeš.“

Doteraz som považoval znefunkčnenie Ústavného súdu, za ktoré nesie zodpovednosť predovšetkým SMER a ďalšie dve strany vládnej koalície, za katastrofu. A tu sa dozvedám, že Fico nás vlastne zachránil pred strašnou tragédiou – ovládnutiu súdu liberálmi, ktorí podporujú homosexuálnu agendu a Istanbulský dohovor. To mi teda odľahlo.

Veď Fico v spolupráci s Kotlebom nás vlastne zachránili pre týmto. Ešte že títo národní velikáni našli pre naše dobro spoločnú reč.

Jednému nebezpečiu sme unikli, ale netreba poľaviť v bdelosti a ostražitosti. Soros nikdy nespí! Ešte že jeho krajan, tak trochu snívajúci sen o Veľkom Maďarsku, ktorého súčasťou kedysi bývalo aj Slovensko, bojuje aj za nás.

Soros nechýba ani na ďalšom varovnom obrázku, ktorý nás vystríha pred ďalšími zloduchmi, ktorí organizovali pád vlády SR, a ohavne zneužívajú vraždu novinára a organizujú nepokoje: „NEZVOLITEĽNÝ DO ŽIADNEJ FUNKCIE VLÁDY SLOVENSKEJ REPUBLIKY – ORGANIZOVANIE PÁDU VLÁDY SR – OHAVNÉ ZNEUŽITIE VRAŽDY NOVINÁRA KUCIAKA A JEHO PRIATEĽKY – ORGANIZOVANIE NEPOKOJOV.“

Vráťme sa však k hlavnej postave dnešných dní: „A na túto čaptavú sme zabudli….miluje Kisku a Havla, je za práva homosexuálov pri adopcii detí a všetko liberálne je jej sväté….Rusko je hrozba…nechala zbiť novinára….pracovala a pilne pracuje pre Sorosovske zlocinecke nadácie a združenia….celé ZLE !!!!! PAN BOH OCHRANUJ SLOVENSKO PRED TOUTO ZAPREDANOU MRCHOU Z AGRESIVNEHO SLOVENSKA !!!!!! Túto falošnú tlstú tetu riadi Butora priamo od Kisku, ktorý bude potrebovat milosť za svoje činy

A keďže je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, je tu aj názorná ukážka čo nás v prípade jej zvolenia čaká.

A sú tu aj prevratné odhalenia z jej temnej minulosti – práca pre Sorosa! Lebo: „Keď si neschopný poctivo zarábať, tak zarobíš len ako zapredanec Sorosa.

Jedno horšie ako druhé. Valí sa na nás jedna jóbovka za druhou. A to zďaleka nie je koniec. Lebo ani tí ďalší nie sú odchodnejší.

Ale je tu svetielko na konci tunela. Čo svetielko, priam jasné slnko. Náš vodca Marián! „Dosť bolo protislovenských liberálnych fanatikov slniečkárov a vítačov imigrantov Volíme Kotlebu

Áno, volíme Kotlebu, lebo: „Jeho srdce bije pre Slovensko!

A určite nie Čaputovú, ktorá má jediný cieľ. Zničiť krásnu, zdravú a bielu slovenskú rodinu.

Je len bábkou oligarchov z ESETu.

A ako píše pán poslanec Drobný, čierni migranti sa už tešia ako spolu s Čaputovou obsadia Európu: „Spolu to dokážeme, obsadiť Európu !

A preto je tu zatiaľ posledné varovanie: „Kto vlastne je Zuzana Čaputová? Čo také urobila pre SK, aby si zaslúžila taký významný post? Nech pekne v politike ešte niekoľko rokov zamaká a presvedčí Slovákov, že chráni a vždy bude chrániť ich záujmy! Potom jej budem z radosti platiť doživotnú rentu !

Zrejme je len akési Kiskove mimino, ktoré kŕmi sunarom a pritom ho chlácholí: „ZUZI BUDE TI STAČIŤ TVÁRIŤ SLUŠNE.. A NEMUSÍŠ NIČ ROBIŤ!

Po týchto, na Kupčíkove pomery priam zmierlivých statusoch, vzápätí pribudnú ďalšie, opäť v starom tóne. Napríklad video z prokotlebovskej stránky IdemVolit.sk: „Čaputová – agentka denníkaN, Esetu a iných protislovenských firiem

A nateraz najnovší status: „Je absolútne nespochybniteľné, že aktuálne prebieha zápas o ďalšie smerovanie Slovenska! Buď sa vyberieme cestou národnej svojbytnosti, hrdosti a suverénnej, národne orientovanej politiky, kedy na prvom mieste bude Slovák, Slovenka, slovenská rodina alebo náš štát predáme za lacné sľuby liberálnym šialencom.. Je len na nás ako sa 16.3.2019 rozhodneme. .. a mimochodom “Nevoľte Čaputovú! Je to podvodníčka”! – aspoň tak sa to píše v priloženom článku. Rozmýšľajme..“ Titulok hovorí jasne: „Logicky: Čaputová je zločinec a nemá čo v politike hľadať.

Keď si už myslíte, že ľudia ako Kotlebov funkcionár Emil Kupčík už nemôžu hlbšie klesnúť, oni vás ochotne presvedčia, že je to pre nich hračka. V januári 2016 portál AHA.cz informoval o najnadanejších deťoch z Čiech, ktoré sa zišli na súťaži „Zlatý oříšek.“ Bola medzi nimi aj malá Karolínka, ktorá napriek svojmu hendikepu tvrdo pracuje aby niečo dosiahla.

Nuž a ľudia ako Kupčík neváhajú zneužiť jej fotografiu na odpornú propagandu človeka, ktorý tu nedávno poriadal fakľové sprievody v bagandžiach a kvázigardistických uniformách a rozdával šeky na 1488€. K fotografii hendikepovaného dievčatka na vozíku prilepia fotku Kotlebu a text: „Mamina, ocino, choďte voliť !!! Toto bude náš pán prezident, ktorý už veľakrát pomohol aj nám deťom na vozíčku. A nerozdáva moslimským privandrovalcom čo tu chcú rabovať a vraždiť nás ako v Nemecku.

Myslím, že k tomuto už niet čo dodať. Len premýšľam, čo spôsobí, že naoko slušne pôsobiaci človek, manžel a otec rodiny, dokáže šíriť zákerné klamstvá, primitívne nezmysly a odporné svinstvá ako na bežiacom páse a evidentne pri tom nepocíti ani kúsok obyčajného ľudského studu.

 

Doplnené 11.3.2019

Na základe upozornenia pracovníčky vydavateľstva IKAR som sa dozvedel, že na jednej z montáží, ktoré má na svojom Facebookovom profile oblastný predseda strany Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko, Emil Kupčík, bola bez povolenia vydavateľstva zneužitá fotografia z obálky publikácie „Odetí do krásy,“ ktorá prezentuje nádheru našich ľudových odevov. Preto som v blogu z obrázku odstránil tvár a hornú časť tela krojovanej dievčiny. Musím však dodať, že fotografií, ktoré boli zneužité na šírenie nenávisti je podstatne viac. Najmä fotografie handicapovaných, imobilných detí, svedčia o mimoriadnej miere bezcitnosti a odsúdeniahodného hyenizmu.

Pripájam stanovisko vydavateľstva IKAR:
IKAR, a.s. konštatuje, že pán Emil Kupčík na svojom FB  pri prezentácii svojich politických názorov použil  fotografiu z obálky knihy Odetí do krásy, ktorú publikoval vydavateľský dom IKAR. Zásadne nesúhlasíme s tým, že fotografia bola použitá na politické účely. Spoločnosť IKAR, a.s. a náš vydavateľský dom IKAR nechce byť spájaný so žiadnymi politickými aktivitami. Preto namietame spojenie tejto fotografie s logom strany Ľudová strana Naše Slovensko. Nesúhlasíme ani s politickými  názormi a názormi na spoločenské dianie, ktoré ilustruje fotografia. Myšlienky publikované na FB pána Kupčíka sú v rozpore s hodnotami, ktoré zastáva IKAR, a.s. IKAR, a.s. upozornil pána Kupčíka, že zverejnením predmetnej fotografie porušil licenčné práva ku knižnej publikácii a k fotografii, nakoľko tieto práva má výlučne IKAR, a.s., Miletičova 23, 821 09 Bratislava. Rovnako sme pána Kupčíka upozornili, že fotografiu použil bez súhlasu osoby zobrazenej na fotografii, čím  nerešpektoval jej osobnostné práva a porušil ustanovenia § 11 a nasl. Zákona č. 40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov. Z uvedených dôvodov sme pána Kupčíka požiadali o okamžité odstránenie fotografie mladej dievčiny v slovenskom kroji z jeho Facebooku.
Na Facebookovom profile Emila Kupčíka je nateraz zneužitá fotografia verejne dostupná v pôvodnej podobe.

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.