Denník N

Prečo táto koalícia nie je jedinou alternatívou

Medzi voličmi koaličných strán odznieva námietka, ktorú frekventovane zdôrazňuje ten, čo nevolal s kalabrijským drogovým dílerom, nepil kolu a je len podobný hlasu vlastnou hlavou – táto koalícia je  jediná alternatíva. Ale pre koho?

Jedným z argumentov tých, čo to spojili (Most) bolo prevalenie sa extrémistov do parlamentu, ktorý sa zo zanedbateľne malých preferencií vyšvihli na cez osem percentnú stranu. Slovensko teda potrebuje stabilnú vládu, ktorá tieto vášne upokojí, znelo. Lenže bojovať proti extrémizmu so stranou, ktorá umožnila vznik a rozvoj tohto fašistického zoskupenia vyzeralo ako oxymoron už od začiatku. Táto neochvejná vláda, ktorej jediné podvrtnutie spôsobila až vražda a desaťtisíce protestujúcich, pokračuje stabilne ďalej. Preferencie fašistov ale majú rovnaký trend ako kumulácia káuz tejto vlády. A tak sa milí voliči Smer-SD, SNS, Most-Híd nedivde poslednému volebnému prieskumu, kde Kotleba je už druhou!!! najsilnejšou stranou.

Nie nemôžu za to novinárske články o kauzách. Nie nemôžu za to ani upozornenia, odvolávania, či trestné oznámenia od opozície kvôli kauzám. Môžu za to kauzy! Premiér sa môže mať obraz pokojvnášajúceho, predseda parlamentu zase slušnosťvyžadujúceho, lenže v zrkadle spoločnosti sa odrážajú kontakty s mafiou, podvody, ukradnuté tituly, polícia a súdy  pod taktovkou našich ľudí, rozkradnuté financie na vedu, zabití mladí ľudia, grófka, zabitý farmár, či plačúci a kľačiaci maloroľníci. Toto je výsledok hrádze, toto je podiel jedinej alternatívy. Táto jediná alternatíva je jedinou alternatívou jedine pre postupný rast fašistov na Slovensku.

Teraz najčítanejšie