Denník N

Voskovec a Werich radia, ako zvoliť Zuzanu Čaputovú už v prvom kole

  Desaťtisíce z nás zobrali do rúk kľúče, obliekli si zimné kabáty, vyšli na námestia a arogancia moci cúvla. Státisíce z nás išli v komunálnych voľbách prejaviť svoj názor a mnoho nehodných muselo opustiť komunálnu správu. Ak nás pôjde 2,3 milióna … Zuzanu Čaputovú zvolíme už v prvom kole. Verejný priestor ušetríme od špinavej kampane a štátnemu rozpočtu niekoľko miliónov eur. Ak […]

 

  • Desaťtisíce z nás zobrali do rúk kľúče, obliekli si zimné kabáty, vyšli na námestia a arogancia moci cúvla.
  • Státisíce z nás išli v komunálnych voľbách prejaviť svoj názor a mnoho nehodných muselo opustiť komunálnu správu.
  • Ak nás pôjde 2,3 milióna … Zuzanu Čaputovú zvolíme už v prvom kole. Verejný priestor ušetríme od špinavej kampane a štátnemu rozpočtu niekoľko miliónov eur.
  • Ak každý z nás ujde ten svoj meter, dokážame neskôr vyprodukovať sami zo seba aj do ďalších volieb lídrov, ktorí budú osobnostne a profesijne kompetentní viesť nás a našu krajinu.
  • Ak budeme trpezliví, odhodlaní a i naďalej ostaneme slušní, ak sa z nás nestane dav, ale ostaneme jednotlivcami kráčajúcimi spolu za(so) slušnosťou, tak sa z metrov stanú kilometre.

V deň, keď Zuzana Čaputová ohlásila kandidatúru na prezidentku SR, uveril som, že sa ňou stane. Áno, mal som občas nejaké pochybnosti, ale stále som v to veril. Rovnako ako verím v to, že 16. marca … nás půjdou milióny.

 

Teraz najčítanejšie