Denník N

ESET

Hrnko a jeho spojenci sa veľmi boja Čaputovej. Aj preto strašia ESETom, firmou, na ktorú by skutoční národniari mali byť pyšní.

Anton Hrnko sa rozhodol strašiť ESETom.

O Zuzane čaputovej na Facebooku píše ako o kandidátovi firmy ESET na funkciu prezidenta SR.

Toto stojí za citovanie: „Teda z ich pohľadu to nie je ani kandidát, oni nám ho vybrali a z neznámej dievčiny za tri týždne vyrobili produkt, ktorý už chcú len potvrdiť v akte, ktorý eufemisticky nazývajú voľby.“

Prezidentských volieb sa veľmi boja. Ešte zažijeme množstvo špinavostí a hlúpostí (to posledné slovo je eufemizmus, napokon, špinavosti tiež).

Tu chcem písať o ESETe. Hrdí, slušní odborníci, národdniari, miesto toho,aby boli pyšní na najúspešnejšiu a najvýznamnejšu slovenskú firmu, sa pokúšajú oblbovať tých, čo im ešte veria.

Robia to spolu so smerákmi podľa všetkého dlhší čas.

Nasleduje pár základných faktov o ESETe. Hrnko a ktokoľvek si ich môže nájsť po pár klikoch. Bol by som rád, keby sa tento text dostal k niekomu, kto nemá relevantné informácie o ESETe.

ESET je popredná svetová firma, venujúca sa vývoju bezpečnostného softvéru. Jej produkty slúžia vyše 110 miliónom používateľov na celom svete. Podľa
wikipedie
je ESET zastúpený vo viac ako 180 krajinách sveta.

Počiatky firmy možno vidieť v roku 1987, keď Peter Paško a Miroslav Trnka vytvorili prvú verziu antivírového programu NOD. V roku 1992 bola založená spoločnosť ESET s.r.o. Neprivatizovala, nepotrebovala sa priživovať na verejných zdrojoch, na štátnom rozpočte. Jej svetový úspech je založený na mimoriadnych schopnostiach a tvrdej práci.

Na stránke firmy možno nájsť
tlačové správy
o mimoriadnych svetových úspechoch ESETu, o špičkovom postavení firmy v celosvetovej konkurencii.

V neposlednom rade treba povedať, že ESET štedro a nezištne podporuje slovenské startupy, nezávislú tlač, vzorové architektonické riešenia. A hlavne, ESET a ľudia ESETu nemôžu akceptovať deformovaný štát.

Nuž, je zrejmé, prečo Hrnko, Danko, esenesáci, smeráci a im podobní strašia ESETom. ESET je symbolom nádeje pre Slovensko – Slovensko múdrych a pracovitých ľudí. Použijem aj epiteton constans: pre slušné Slovensko.

Teraz najčítanejšie