Denník N

Prezidentský kandidát Harabin klame už štandardne.

Nieže by to bolo nejaké veľké prekvapenie. On totiž dokáže klamať, už keď kladie otázku. Napokon som o tom už písal nedávno v inom blogu blogu. http://petercvik.blog.pravda.sk/2019/01/30/harabin-klame-uz-ked-sa-pyta/

Teraz sa novinári z Aktualít pýtali prezidentských kandidátov na ich členstvo, alebo nečlenstvo v zločineckej organizácii Komunistcká strana. Áno, zločineckej, pretože zákon č.125/96 Z.z. o zločinnosti komunistického režimu okrem iného hovorí : „Komunistický režim okrem iného „popravoval, vraždil a žalároval vo väzniciach a táboroch nútených prác, … zraňoval a usmrcoval občanov pri pokusoch o útek do cudziny, … na dosiahnutie svojich cieľov neváhal páchať zločiny, umožňoval ich beztrestné páchanie a poskytoval neoprávnené výhody a ochranu tým, ktorí sa na zločinoch a perzekúciách podieľali“. Tento režim je podľa zákona odsúdeniahodný a odpor proti nemu je hodný úcty“.

Všetci kandidáti odpovedali v zásade úplne jasne. Áno, alebo nie. S výnimkou, ako inak, Štefana Harabina. Ten síce svoje členstvo v zločineckej organizácii potvrdil, ale zároveň dodal : „Nežiadol som oň“. A sme pri merite veci a ďalšom Štefanovom klamstve. Takže pán kandidát Harabin. Členom komunistickej strany sa mohla stať iba osoba, ktorá o členstvo sama a iniciatívne požiadala. Na odsúhlasenie najprv kandidatúry porteboval nádejný adept dvoch ručiteľov, už „revolučným a triednym bojom zocelených“súdruhov, členov KSČ. Pri vstupe do strany ste museli podpísať prihlášku. Vidíte, to je veľmi dôležitý moment. Podpísať prihlášku, ktorou ste sa niekam hlásili, ktorou ste žiadali o členstvo. Aktívne a osobne žiadali o členstvo!. Alebo nás chcete presvedčiť, že ste dostali poštou členskú legitimáciu komunistickej strany, či vám ju niekto hodil do schránky, ako dnes leták z hypermarketu?

Keď sa po 2.svetovej vojne naplno odhalili zverstvá fašizmu, takmer všetci zatknutí dozorcovia z vyhladzovacích táborov tvrdili, že robili kuchárov, skladníkov,  šoférov, prípadne dokonca zdravotníkov. Ak by im boli vyšetrovatelia „zožrai“túto legendu, ani jedne z nich by nebol skončil tam, kam patrili Na šibenici.

My síce nie sme vyšetrovatelia, ale Štefan Harabin verí, že my mu jeho „nežiadosť“o členstvo v zločineckej organizácii „zožerieme“tiež.

Teraz najčítanejšie