Denník N

Špinavá hra mocných

Prezidentské voľby v roku 2019 vojdú do dejín ako najšpinavšie s najväčším množstvom vypľutej žlče na jedného kandidáta.Nebudem riešiť prvé kolo volieb na to nemám žalúdok. Ide mi o druhé kolo, kde proti sebe stoja dvaja kandidáti Zuzana Čaputová a Maroš Šefčovič.

Ako úderka zo Súmračnej stratila všetku súdnosť

         

             Prezidentské voľby v roku 2019 vojdú do dejín ako najšpinavšie s najväčším množstvom vypľutej žlče na jedného kandidáta.Nebudem riešiť prvé kolo volieb na to nemám žalúdok. Ide mi o druhé kolo, kde proti sebe stoja dvaja kandidáti Zuzana ČaputováMaroš Šefčovič.

Zuzana je liberálna kandidátka za ktorou stojí nová strana Progresívne Slovensko a Maroš má napísané, že je nezávisĺý kandidát, čo nieje pravda nakoľko je nominantom SMERu a  včera mu pristálo na účte pár desiatok tisíc € priamo od strany SMER.  Načo toľko peňazí na konci kampane, nakoľko sa blíži moratórium?Nie je to náhodou to, že treba zaplatiť Šefčovičovi faktúry za kampaň? Na Žuzanu Čaputovú už hodili všetko hádam okrem vraždy, ale počítam že do soboty to určite niekto vypustí.

„Nezávislý“ kanidát Maroš je až príliš spojený so SMERom a s predsedom tejto strany poslancom z poslednej lavice Róbertom Ficom. Ten Fico, ktorý neváhal urobiť z osláv MDŽ propagandistickú kampaň pre svojho vyvoleného kamaráta.

Karma je zdarma

Čo ma v posledných desiatich dňoch zarazilo je obrovská antikampaň namierená na Zuzanu. Objavujú sa nové a nové krivé obvinenia za ktorými stoja ľudia zo Súmračnej. Medzi sponzorovanými odkazmi sa objavila aj stránka Karma je zdarma, ktorá má až 61000 followerov(sledovateľov) kde sa dennodenne objavujú nové a nové hejty na Zuzanu. Pritom do prezidentských volieb to bola stránka, ktorá zdieľala viac, či menej vtipné videá, obrázky a memečka.

 

 

 

 

 

Včera sa mi dostala do rúk informáciu, že tú stránku kúpil nejaký Patres Vigh.

Picus capital

Ďalšia takáto žumpa je stránka picuscapital, ktorá je stránka nejakého chalana vo veku cca 14 rokov, ktorý neovláda svoju materskú reč.

Nenájdete jediný čĺanok, kde by nebolo minimálne 5 pravopisných chýb, na čo už dlhšiu dobu autora upozorňujem. Na prvý pohľad sa to tvári ako seriózne médium, ale na druhú stranu nikde nieje zverejnené, kto je autorom a kto za tým stojí. Možno chce konkurovať Sopkovým Hlavným správam, ktoré sú vlastne tiež len liahňou copy writerov, kde kopírujú články z tlačových agentúr vo veľkom množstve a popri tom prepašujú aj články, ktoé šíria klamstvá, hoaxy a prokremeľskú propagandu. Keď ako dôveryhodný zdroj informácií dokážu používať weby ako sputnik a aeronet, ktoré boli vytvorené špeciálne pre štáty bývalého východného bloku.

Ľuboš Blaha

Nejdem sa rozpisovať o tom, čo všetko už tento slovenský Che Guevara vypustil na svojej facebookovej stránke. Momentálne sa vezie na vlne hejtu voči všetkému čo je liberálne a je proti strane vďaka ktorej sa dostal na teplé miestečko v parlamente. Rád si kopne do každého, kto si dovolí niečo napísať, resp. povedať na stranu SMER a jeho šéfa Fica. Keď sa minulý rok na konci roku zvyšovali platy poslancov a jeho followeri sa ho pýtali ako to teda je s tým zvýšením, sľúbil, že to preverí. No za chvíľku tu máme apríl a zatiaľ nepreveril nič, ale zato dokázal preveriť prax a to ako získala Zuzana Čaputová titul Judr. Dokázal preveriť aj to, že prezident Kiska pôjde do basy. Skrátka dokázal preveriť a zistiť všetko, čo sa týka tých ktorí sa postavili vecnému bremenu štátu a poslancovi z poslednej lavice Róbertovi Ficovi, ale na svoj sľub asi zabudol.

 

Aj by som mu ho pripomenul, ale ako správny demokrat a revolucionár mi zablokoval možnosť komentovať jeho statusy plné hejtu a špiny.

 

    Preto vyvstáva otázka prečo sa mocní tohto štátu snažia pošpiniť a úplnými výmyslami ohovoriť kandidátku na prezidenta, ktorá počas celej kampane na nikoho osobne neútočila, vždy povedala svoj osobný názor na určité témy.

Ešte mám v živej pamäti, ako pri minulých prezidentských voľbách kandidát Fico obvinil protikandidáta a súčasného prezidenta Kisku z toho, že je scientológ a podobne?

Myslím si, že Slovensko má úplne iné a dôležitejšie problémy, ako sú partnerské zväzky homosexuálov, prípadne šírenie bludov o tom, ako homosexuáli „ohrozujú“ tzv. tradičnú rodinu, alebo strašenie hordami imigrantov, ktorí sa valia na naše malé Slovensko. Veď to je choré, čo si myslia, že po prípadnej výhre Zuzany Čaputovej a inaugurácii dá príkaz na odoberanie detí z tradičných rodín a bude ich rozdávať homosexuálnym párom? Alebo hneď po inaugurácii sem začnú zvážať migrantov?

 

Smerácky kôň už skáče len na jednej nohe, už dožíva a preto okolo seba kope ako najatý. Nedajte sa oklamať Ficovou túžbou po moci. Minulý rok stratil veľa, je z neho už len troska, ktorá patrí na smetisko dejín. Dajte mu vedieť, že ako skončila doba Mečiarizmu, tak už končí doba Ficizmu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teraz najčítanejšie