Denník N

Utrhnutý z reťaze

Vo svojej bohorovnosti a nepostihnuteľnosti za pomoci svojho ega sa rozhodol poslanec NRSR Ľuboš Blaha ako  je u neho zvykom vylievať vedrá špiny na všetkých a všetko okolo seba. Či už to dostal ako stranícku úlohu zo Súmračnej, alebo sa rozhodol zo seba urobiť idiota svojvoľne asi nezistíme.  Jedno je isté. Ľuboš sa naozaj utrhol a neviem, či ho niekto, alebo niečo zastaví.

Blaha sa utrhol z reťaze

Dosť o Blahovi napovie wikipedia: ľuboš Blaha / wikipedia

Blaha wikipedia

Svojimi statusmi na sociálnej sieti facebook šíri hoaxy, klamstvá a žlč zo zle stráveného obeda. Paradoxne človek, ktorý sedí v parlamente a mal by pracovať pre dobro všetkých.

Podľa stránky blbec online má jeho stránka dosah cez 300000 užívateľov facebooku. Čo je zarážajúce je počet zmazaných komentárov užívateľov ktorí s jeho statusmi nesúhlasia. Mne osobne vymazal komentár a následne mi zablokoval možnosť komentovať tie jeho výplody za otázku: “ Pán Blaha a vám nevadia kauzy vášho šéfa a strany za ktorú ste kandidoval? Kedy prezistíte to zvýšenie platov poslancov? “

Komentár bol zmazaný behom piatich minút. Tak sa pozrime teda na čísla pána poslanca na horeuvedenej stránke blbec online

Závratné čísla čo poviete. Dokonca na facebooku vznikla aj skupina ľudí, ktorí dostali u pána poslanca BAN Lubos Blaha mi dal ban  .

Práca poslanca slovenského Che Guevaru v NRSR.

Tak som sa pozrel teda na jeho prácu v parlamente, keďže za písanie bludov na facebooku asi nieje platený, teda za predpokladu, že to nedostal ako úlohu zo Súmračnej.

Pána poslanca si Slováci platia už sedem rokov. Ľuboš je poslancom už druhé volebné obdobie.

V pvom volebnom období v rokoch 2012 – 2016 kde ho do parlamentu „prekrúžkovalo“ neuveriteľných 1 195 preferenčných hlasov bola aktivita v parlamente nasledovná. Legislatívna aktivita bola 0 slovom nula, pozmeňujúce a doplňujúce návrhy až 2 slovom dva.

V druhom volebnom období 2016 – doteraz keď mu 2 746 ľudí dalo svoj hlas a zabezpečilo mu štvorročný zabezpečený príjem bolo tempo pána poslanca zvýšené na legislatívna aktivita 2 slovom dva zákony, pozmeňujúce a doplňujúce návrhy v počte 1 slovom jeden.

Chápem pán poslanec práca internetového trolla a mazača komentárov ti zaberá veľa času, ale uvedom si, že niesi platený za nenávistné statusy na internete, ale za prácu poslanca v NRSR. Včera večer si napísal nenávistný status na firmu ESET a obvinil si ju pomaly z vlastizrady a neviem čoho. Nebudem sa ani čudovať, keď sa firma ESET rozhodne na teba poslať právnikov.

Jedno je napísať konštatovanie, ktoré je verejne známe, že podporili Zuzanu Čaputovú a podporujú ďalšie aktivity a druhé sú tie konšpiračné sračky, ktoré ty dávaš do súvisu ako hotovú vec. Majitelia to nerobia skryto ako oligarchovia v pozadí strany SMERu a hlasu podobnému Ficovi. Robia to transparentne a robia to preto, aby bolo dôstojné žiť na Slovensku, aby tu nevládla mafia a Bodorovci, Široký, Póórovci, Výbohovci a ďalší v pozadí.

Tu sa pozri, koľko peňazí zaplatí ESET na daniach a tie idú aj na tvoj plat a hovno robenie v parlamente.

Súdruh môžeš mazať komentáre, môžeš sa hrať na revolucionára, s láskou myslieť na komunizmus masturbovať nad Leninovými spismi, nad Marxovým kapitálom a užívať si výhody skazenej liberálnej demokracie. Tej demokracie ktorou tak opovrhuješ a najradšej by si ju pretavil do tvrdej totality. Lenže ľudí neumlčíš tým, že ich kritiku budeš mazať a vytešovať sa len s pochvalnými komentármi. Na to už skončil nejeden politik.

 

Teraz najčítanejšie