Denník N

Kotlebovskí grobiani a kyselinári

12. apríla otriasla Slovenskom správa o tom, že v Nových Zámkoch počas rannej prechádzky so psom, 39-ročnú Adrianu neznámy muž polial žeravinou, ktorá jej spôsobila v tvárovej časti devastačné poranenia a tá v nemocnici na následky zákerného útoku zomrela.

Zatiaľ čo každý normálny človek zostal v šoku z barbarskosti tohoto skutku, vo viacerých kotlebovských skupinách poslúžil útok diskutérom ako inšpirácia. Mário Vidák, ktorý ako „nezávislý publicista“ po svojom teatrálnom  vystúpení z Kotlebovej ĽSNS, robí pre stranu portál Magazín 1, zdieľal napred na svojej stránke vlastný kompilát o Alene Krempaskej z Inštitútu ľudských práv s názvom „LGBT aktivistka: Kotlebovcov treba rozpustiť!.“ K názvu inštitútu manipulatívne pridal štyri písmená – LGBT a komentáre na seba nenechali dlho čakať. Článok tu mal 67 komentárov a 59 zdieľaní.

Monika Ganocziova, hneď skraja udala tón: „Ty pič… sprostá vyje…. matka ťa mala splach do hajzlovej mysi ako ťa vychovať.“

Roman Kiss: „Bodaj by ta ty p.ca je.nuta sto ko.otov inej pleti znasilnilo a potom rozpustilo

Martin Sladok : „Treba rozpustiť každého čo chce niekoho rozpustiť! Najlepšie v ky….n..

Roman Kudlík: „Ano ak je niekto za zaujmi Slovenska a nie USákov a je.leho Sorosa tak je fašista a čo si potom ty ???????????

Peter Fons: „A homo…. Pazatvarat to je psichicka porucha.“

Vladimír Kudláč: „Kunda je to!!!

Zo stránky Magazín l zdieľala Vidákov článok stránka „Marian Kotleba – kandidát na prezidenta Slovenskej republiky.“ Evidentne úspešne, lebo príspevok mal 185 komentárov a 16 zdieľaní.

Zaujímavé komentáre sa našli aj tu. Vojtech Samardzia: „akym pravom sa tu roztahujes kto si ty ???prihriata nemas co davat rozumy vyse 200000 volicom,vas by mali rozpustit alebo dat niekam na pusty ostrov a tam si mozes robit co chces,ty nemas pravo tu otvarat neomachanu papulu….

Veronika Hlavnová: „Bože..tento omyl mal jej otec radšej do nižšej diery pustiť 🤢🤢🤢krava sprostá

Denisa Štítnická: „A teba dobre vytrieskať! aby si sa spamätala a dala si to v hlave do poriadku ale odleť kdesi na opustený ostrov ako sú podobné ako ty!!!

Helena Doležajová Čapkovičová: „ty si asi z rizikoveho tehotenstva zato si teraz chorá na hlavu teba mali rozpustiť skôr ako si sa narodila

František Varga: „Lepší fašizmus ako kapitalizmus dnešný . kapitalisti sa pchaju k moci nedovoľme im to.

Marcel Šimun: „Nech si da p.ču do mrazáku, hlavu do lgbt riti strči, ci si potrebuje prevetrat gebulu? A toto trpia ty hore, či aj ty si to do kríža rozdavaju…

Miki Szalanczi: „Teba treba rozspustit v kiseline!

Juraj Mráz: „Teba treba podrezat ty kurva spinava

Luboš Bahelka: „Teba vykastrovat a hodiť krokodílom a všetkých tebe podobných ty haraburda

Patrícia Jančovičová: „Tupá krava neukojena riadny k…t do huby jej dať

Pavol Holka: „A čo tak rozpustiť všetkych uchylakov a degeneratov!?odporučam H2SO4

Článok mal úspech aj na Vidákovej stránke Mário Vidák – Blog, kde mal 198 komentárov a 51 zdieľaní.

Peter Bjelončík: „Treba potom rozpustit aj celu LGBT komunitu. Mali by byt izolovaný je to CHOROBA.

Na Bjelončíkov komentár zareagoval Karel Lichevník: „Tuto chorobu vylieci mlyncek na meso a kosti na mydlo.😁

Milan Melicher: „Teba dievčina len poriadne poje.at a v skupinovej terapii a všade proste 3D😂

Sándor Korber: „To už je len úchylná pi.a!!! Chod k arabom a tam si ťa budú striedať s kozami či s kravami!!!

Igor Kubanik: „Ty krava teba treba rospustit aj pripustit ku tym cernym migrantom aby ti hubu aj chamajdu aspon 20ti riadne presuchali ty vandyga

Martin Bednárik: „Zober sa  a pal do pi.e ty aj tymi svojimy LGBT FASISTI su ty co nam do teraz vladly

Ján Liptáčik varoval: „Buďme na pozore! Krempaská s Weisenbacherom znova vystrkujú rožky.“ a Jakub Madáč to vyriešil: „Lopatou po hlave paar a je po týchto zdegenerovancoch

Tomáš Sojha Sojka: „A teba treba utratiť

Miloš Javornícky: „Ty tela neohrabane buzerantske teba treba rozpustit v Sučanoch ty megero.

Lubo Regás:“Ju by som v takej kyselin rozpustil akurát 🙃“

Ľudovít Palko napísal: „P.ča“ a Ján German doplnil: „ju treba v kyseline rozpustit, nie kotlebovu stranu,slnieckarku pripecenu…

Jana Petrželová: „Teba a tebe podobne zrudy treba zavriet

Uzavrel to Marek Michal Golian: „Teba treba rozpustit v kyseline..

Patrik Blažek: „Teba treba rozpustit ty p.ca…

Helena Urbanová: „Aj teba treba rozpustiť (v niečom, keď nevieš čo hovoríš

Jozef Stanek: „Teba ty p.ča hnojová rozpustit

Jano Stefanisin: „Nie Kotlebovcov rozpustiť ale Teba pripustiť ako taku kravu

Mário Vidák svoj článok zdieľal aj na stránke „Mazurek hovorca mladych sa nikdy nevzdava“ Tu mal 130 komentárov a 14  zdieľaní. 

A po pár urážlivých komentároch došlo okamžite na kyselinu, keď Martin Lipták napísal: „Ju treba rozpustiť, ale v kyseline.

Ďalšie prianie pridal Maťo Stiko Stiak: „Pizda jarabata, do žumpy s ňou

Anton Socha: „Ju treba rozpusti čo sa pytaju je legitimne zvolena tak ake pravo že niekto vymisli tak budeme rozpuštat tak potom všetky strany treba rozpustit aj v kyseline lebo toto nenie je demokraticky štat ale diktatura

Marek Želinský: „ty pi.a zapadni odkial si prišla maš IQ hojdacieho konika a ty tu ideš papuľu otvirac

Maja Besterciová Čeremetová: „To LGBT netreba rozpustiť treba ich rovno ZAKÁZAŤ !!! Veď aj zvieratá vedia že samec patrí k samičke tak nech mi tu nikto nerozpráva o nejakých zvrátených ľuďoch s nazvom LGBT ktorý už od vôle božej ani nevedia čo zo sebou !!!

Roland Valent: „Rozpustiť ju pi.u nakazenu

František Lacuš: „Jej treba carny chuj“ A dôchodca Pavel Mihok doplnil: „Aspoň polmetrový, aby ju s ním môhol mlátiť aj po tej šibnutej hlave

Oldřich Bodnar: „Choď si je.ať matku ty ku.va jedna lezbička

Bývalý vojak Vladimír Kotora, alias Vlady Vlady: „Odyt zo Slovenska!!!

Oľga Radimáková v ten istý deň zdieľala Vidákov príspevok v skupine ĽSNS – Marián Kotleba. Tu doposiaľ pribudlo 99 komentárov.

Anna Malá začala  skôr zľahka: „teba mali rozpustiť na plachte 😂

Zuzana Masnicová: „Ty pi.a treba teba rozpustiť, ale medzi tie migrancke svine a nech s si tebou robia čo chceju. Kotlebu nechaj na pokoji.

Maroš Tauber: „Rozpustiť si sa mala ty už v ocovich vajciach

Rýchlo sa však priostrilo. Ján Kudlák: „má v hlave vagínu či penis? menej fetu, stoka

Patrícia – Meno Netreba: „teba by mali rozpustit …. v kyseline

Andrej Mendel: „Rozpustiť by mali vás, v kyseline… A vaše ksichty pripnúť na nástenku extrémistov vy hovädá. Na prvom mieste je plnohodnotná slovenská rodina a nie tie vaše  choré mozgy. 😡 Hanba vám!

Marek Matej: „Pi.a dementna teba treba rozpustit P.ca v kyseline

Joe Se: „Dalsia PI.A na scene….“

Marián Marcinčin: „lesba po.ratá

Bea Radanovič: „Alenu K. treba rozpustit v HNO3 + 3HCL“ (ide o roztok koncentrovanej kyseliny dusičnej a chlorovodíkovej – lúčavku kráľovskú, ktorá rozpúšťa aj vzácne kovy)

Matúš Beňo: „Blbu kravu treba utratiť

Lea Hangalová: „Prosím dá jej niekto cez p.ču?

Filip Fajtl: „Prij.bat taku až sopel vyletí a z mozkem

Juraj Kalino Rosinský: „Ty tupá nána rozpustiť treba teba v soľi

Rastislav Matej: „Túto treba rozpustiť v kyseline!!

Rasťo Luhový: „Tejto platenej p.ci treba vyrezat p.cu aby sa taky chrapunsky bezcharakterny vlastizradny zmrdi schopny za pet eur predat vlastne deti aby sa už nerodili Pavol Brišš: „Možno ten vrah s kyselinou v Nových Zámkoch si len zmýlil obeť…

Fejk Winchester Dexter Marshall. Bez prepisu. Antisemitizmus, LGBT, rasizmus, Hitler, hákový kríž. Všetko pomiešané v jednom guláši.

Myslím, že to nepotrebuje žiadny ďalší komentár. Snáď len jeden, ktorý pod článkom pridal maturant Dávid Madaj: „Tak viete to je typická vlastnosť ultraliberálov a slniečkárov… urážať, urážať a urážať“ Milý Dávid, nehovorím, že všetci „slniečkári“ sú anjeli. Ale napriek tomu ťa prosím, ak si toto prečítaš, aspoň na chvíľu sa zamysli.

A pre všetkých komentujúcich, ktorí s takou nenávisťou urážali LGBT minoritu, mám novinku. Alena k nej nepatrí. Ako hetero patrí k majorite rovnako ako vy, alebo ja. Nič to však nemení na neakceptovateľnosti vášho odsúdeniahodného správania.

Malá ukážka pre komentujúcich. Aj takto vyzerajú obete po útoku kyselinou. Dobre si pozrite ich zjazvené tváre a zamyslite sa nad ich utrpením skôr ako budete o niekom opäť písať, že ho treba rozpustiť v kyseline.

Doplnené 21.4.2019

V stredu 17. apríla mi poslala správu pani Andrea Ilavská. Píše, že som neobjektívny, to čo píšem je vraj založené na informácii vytrhnutej z kontextu, moje „články“ majú manipulatívny charakter a podnecujú k nenávisti. Pani Ilavskej odpoviem verejne. Čo je na nenávistných príspevkoch, ktoré nijako nekomentujem vytrhnuté z kontextu? A čo podnecuje k nenávisti? Nenávistné komentáre kotlebovcov, alebo ich zverejnenie?

Dnes ma priateľ upozornil, že ktosi môj blog uverejnil v skupine „Nedôverujem prezidentovi Kiskovi“ a sú tam zaujímavé komentáre. Stihol som to práve včas, lebo vzápätí bol príspevok vymazaný.

Jaroslav Vinduška prorokuje: „Som v podstate presvedčený, že toto bude mať ešte dozvuky. Ale fašistický dezinformačný Denník N a udavač Benčík si za to bude môcť sám

Ján Čabák: „Tak že ona môže napádať stranu, ktorú volilo viac ako 200 000 ľudí. Ale ak jú napadnú normálni ľudia, tak to je už podľa Benčíka–neetické. Benčík–Benčík–Ty si zaslúžiš po hube–TY UDÁVAČSKÁ SVIŇA !!!!!!

Ladislav Azari: „Tak tu máme zas jedného trolla, však Yegor… Ak tu nejaký mistr. udavač niečo povie, to už to musí byť pravda? Fotky sa dajú vyhrabať odkiaľ len človek chce a tak isto aj komentáre. Vidím, že celú tú konšpiráciu dávali dokopy viac ako týždeň. Ja si myslím, že tu pekne spolupracoval udavač Benčík s bratislavskou kaviarňou a možno aj celý kyselinový útok sami zorganizovali, len aby si mohli kopnúť do Slovenska

Pavol Sedlák: „DENNIK N !!! STE CHUDACI AKYCH NIET NA SVETE!!!!!

Martin Lipták, ktorý predtým na stránke „Mazurek hovorca mladých“ napísal: „Ju treba rozpustiť, ale v kyseline.“ sa takto rozohnil: „Tento imbecil zamiešal hrušky s jablkami a rozširuje tu nepravdu. Dávam na neho trestné oznámenie. Dôkazov aj svedkov mam dosť, všetko som si stiahol a zaevidoval, porúčam sa…

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.