Denník N

Možno je čas sa sústrediť hlavne na to, že ĽSNS ohrozuje telesné zdravie občanov a špeciálne detí, a nielen ich označovať za neonacistov.

Boj proti neonacizmu cez generálneho prokurátora evidentne nestačí. Kresťanské hodnoty s radikálnym nacionalizmom zatiaľ neporazíme demokratickými nástrojmi. Čo je teda to, na čo by sme sa mali sústrediť v debate o povahe strany ĽSNS? Je to jej nesúcosť vládnuť, dokonca fyzická hrozba pre zdravie našich ľudí, ktorú táto strana predstavuje.

Druhou najsilnejšou stranou podľa posledného prieskumu je ĽSNS.

ĽSNS, ktorá mala na svojej kandidátke Magáta, ktorý túži zaviesť trest smrti, a Rogela, ktorý je jedným z najznámejších predstaviteľov neonacizmu na Slovensku.

ĽSNS, ktorá je aj v parlamente zastúpená odborníkmi. Napríklad pánom Mizíkom, učiteľom propagujúcim antisemitizmus v parlamente, ktorý nevie ani používať počítač. Pánom Krúpom, ktorý za tri roky v parlamente ešte neprehovoril. Pánom Mazurekom, šuhajom, ktorý síce nemá ani praktické skúsenosti, ani vzdelanie, ale aspoň hádzal dlažobné kocky po turistoch.

ĽSNS, ktorá sa hrá na národniarov, a napriek tomu nevie používať ani materinský jazyk.

ĽSNS, ktorá vo svojom programe v roku 2016 ani jednou vetou nespomenula školstvo.

ĽSNS, ktorá iniciuje výstup z EÚ a z NATO a otvorene do médií o nich klame.

Ak je však niečo úplne najdôležitejšie z faktov o strane Kotleba – Ľudová strana naše Slovensko, tak je to fakt, že ĽSNS reálne ohrozuje zdravie a životy.

ĽSNS šíri bludy, že povinné očkovania spôsobujú poškodenia, zdravotné problémy a defekty u detí.

ĽSNS,chce legislatívou bojovať proti vakcinácii.

Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) sú práve tieto hnutia ľudí proti očkovaniam jednou z desiatich najväčších hrozieb pre celosvetový zdravotný stav ľudskej populácie v roku 2019.

ĽSNS ohrozuje zdravie a životy detí a dospelých, pretože túži po zrušení vakcináčných pravidiel. A toto sa ani nedá označiť za klebetu, toto je súčasťou ich programu, toto si človek môže prečítať na ich vlastnej stránke, tento návrh dokonca už do parlamentu aj priniesli.

Toto je plán ĽSNS. Druhej najsilnejšej strany.

Ak ju preferuješ, nie si len pomýlený národniar, si aj spoluvinníkom hrozby, ktorá môže poškodiť alebo zabiť slovenský život.

To je ĽSNS. Propagátor jednej z najväčších zdravie ohrozujúcich hrozieb pre naše deti.

Teraz najčítanejšie