Denník N

Kam sme sa to dostali, keď Matovič hovorí opozičným lídrom nech potlačia svoje egá

Aj keď robil z politiky divadlo, stále sme si hovorili: „Poukázal aj na kopec káuz a niečo aj urobil“. To už ale nejde. Vy pán Matovič ste populista a z politiky ste urobili totálne divadlo.

Stále som si pri predsedovi strany Oľano vravel, že ale veď má vlastne pravdu a treba tam aj takého krikľúňa. Poukázal na mnoho káuz a naštval mnoho koaličných politikov. Svoju laťku úbohosti ale začal posúvať stále nižšie a nižšie až sme dospeli k tomu, že začal využívať pani Kušnírovú na politickú propagandu, zrazu začal hlásať, že Slovensko potrebuje novú kresťanskú platformu a v neposlednom rade začal šíriť polopravdy o svojich bývalých členoch. Konkrétne myslím Veroniku Remišovú, ktorá na jeho polopravdy s kľudom odpovedala. A prečo? Lebo nechce robiť z politiky divadlo. Pán Matovič ho ale naďalej robí a stáva sa z neho populista najväčšieho zrna. Bravó!

Dosiahli ste to, že sa vám rozpadá politická strana, (ktorá vlastne ani nikdy stranou nebola) ale hlavne ste dosiahli to, že ľudia už nepočítajú okrem Smeru, SNS, Mostu, fašistov, Kollárovcov aj s Vami. Prečo je každému jasné. Skúsim to ale vysvetliť vám. Ľudia už majú dosť hádok a divadla v politike a vedia, že nie ste schopný spolupracovať s nikým, ani s vlastnými, ktorí sa vám postupne rozutekali z vášho hnutia. Veľmi sa čudujem ešte vašim kolegom ako je Gábor Grendel, či Ján Budaj, ktorí to ešte s vami chcú potiahnuť až pod hranicu zvoliteľnosti. A dúfam, že sa to podarí. Máme vás už dosť.

Slovensko potrebuje novú slušnú politiku. Ak tam budete vy, tak si ľudia povedia, veď keď on nadáva na námestí na tretieho najvyššieho činiteľa, tak aj my sa môžeme správať ako sedláci. Politika tvorí kultúru národa a s vami sa toho moc nezmení.

Teraz najčítanejšie