Denník N

Čo (ne)srovnal Nesrovnal?

Z veľkých sľubov po pol roku roku neostalo nič.

Dnes, 10.6.2015 je presne pol roka od nástupu nového primátora Bratislavy do funkcie. Pred voľbami sa dušoval, že on je manažér a právnik a vyrieši Hlavnú stanicu http://nesrovnal.blog.sme.sk/c/367517/bratislava-ma-mat-hlavnu-stanicu-nie-hlavnu-stanicu.html , reklamu, graffiti a ďalšie problémy mesta lusknutím prsta. Výsledok?

Pred týždňom vydal správu, že pred Hlavnou stanicou vysadí novú zeleň a pozametá, nová stanica je však v nedohľadne. Novinári to pomenovali presne, magistrát stále čaká na zázrak http://www.aktuality.sk/clanok/276656/priestor-pred-vlakovou-stanicou-upravia-nova-je-v-nedohladne/. Vlastne nečaká, ale za peniaze rozpočtu sadí kvetinky… Reklamy stoja tam kde predtým, len už na nich nevisí Ivo, ale iný šašovia, ktorí by radi do parlamentu. Graffitov trochu pribudlo. A dnes bola v TA3 iná zaujímavá reportáž „Nová autobusová stanica je zatiaľ v nedohľadne“. http://www.ta3.com/clanok/1063498/nova-autobusova-stanica-v-bratislave-je-zatial-v-nedohladne.html Opadané omietky, rozbité schodiská, nefunkčné eskalátory, či nepríjemný zápach … A nová stanica? Opäť v nedohľadne. Človek nemusí byť dopravný inžinier aby videl, že nový starý most sa nestíha, na Štúrovej stihli položiť už dlažbu na 1, slovom jednom celom chodníku.

Zachraňujú to aspoň trochu nové električky a trolejbusy, ktoré stihol nakúpiť ešte Ftáčnik. Keby v týchto horúcich dňoch fungovala aj klimatizácia, to by už bola úplná bomba… Dievča zobuď sa, si v Bratislave.

Čo teda Ivo stihol? Stihol sa niekoľkokrát stretnúť s Kiskom, ku ktorému sa rád prirovnáva, čo si podľa mňa prezident nezaslúži ani trochu. Stihol sa stretnúť s Ficom, o ktorom vieme, že boli spolužiaci (no fasa…). Stihol s veľkou pompou osadiť 7 odpadkových košov na Obchodnú ulicu (fúúúha to už hej). Stihol zrušiť nejaké reklamy tak, že ich nezrušil (mesto už z nich nemá príjem, ale reklamy tam ďalej sú = win-win hehe…) No a samozrejme kopu iných vecí…. ukradnúť projekt hradieb Bratislavskému okrášľovaciemu spolku, pokloniť sa na Slavíne, ktorý chcel ešte pred rokom zbúrať, a tiež zosmiešniť sa v zábavnej relácii spolu s primátorom Košíc. http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/7753/60839. A posledným činom, ktorý sa zapíše do dejín je, že Nesrovnal začal petíciu proti hazardu! (Neskôr príde petícia proti graffitom a billboardom). Keď nevieš čo spraviť, začni petíciu… Nevadí že sa nič nevyrieši, snaha bola. Cez ďalšie voľby pôjdem radšej do kina, alebo navštíviť babku.  https://www.youtube.com/watch?v=dMo5byPT3l0

Teraz najčítanejšie