Denník N

A opäť tie interrupcie, a opäť len zákazy…

Ženy nielen na Slovensku nemajú mať svoje vlastné práva, politici sústavne vyvíjajú snahu im tie práva odoberať. Akým právom?

Pomerne zriedkavý je lekársky zákrok, ktorým sa muž zbaví svojej reprodukčnej schopnosti. Napriek tomu je vazektómia legálny zákrok, okrem medicínskych obmedzení nemá žiadne iné, vyšetrenie mentálnej výbavy, súhlas rodiny, spoločnosti, dokonca ani súhlas dajakej miestnej straníckej organizácie.  Muž sa pre zákrok rozhodne samostatne, jedná sa o zákrok s trvalým, nevratným účinkom. Čiže muž ostane až do svojej smrti neplodným. Napodiv s tým spoločnosť, ani hejslováci žiadny problém nemá.  Prečo má  len menšina alfa samcov s týmto právom u žien problém? Vďaka bohu je ich len menšina.

Takzvaný problém s interrupciami majú u nás hlavne strany a jednotlivci, ktorí nedokážu svoje okolie zaujať ničím produktívnym, nedokážu ponúknuť spoločnosti nič pozitívne, nedokážu navrhnúť žiadnu zmysluplnú perspektívu. Jediné, čo dokážu, je bičovať vášne, ktoré ich jednoduchší obdivovatelia dokážu hodiny preberať v krčmách nižších cenových úrovní, kde po pár pivách s dajakou borovičkou prípadne vodkou má najväčšiu pravdu v krčme ten, kto dokáže svoje nezmysly prezentovať čo najhlasnejšie. Je dokonca žiadúce, aby svoju pravdu pritvrdzoval ešte búchaním päsťou po stole, kde to on ešte zvyšku tých polotriezvych ukáže. Je smutné, že takíto myslitelia tvoria to tvrdé jadro strán so slovenskou tematikou, ktorým drukujú bývalí komunisti na čele so svojim predsedom, ktorý na seba už v skutočnosti nedokáže naviazať nič pozitívne. Podľa preferencií je vidno, že slovenskou tribúnou na výmenu názorov je naďalej krčma a argumentačným akcerelátorom je niektorá tradičná, hlavne lacná liehovina.

Ich hlasy vypočuli aj politici. Nie je náhodou, že sú to strany, ktoré vždy, keď majú na Slovensku rozhodujúci vplyv, ženú krajinu z civilizovanejšej časti Európy von, a nahnali by ju najradšej späť do ruského vplyvu. Strany, ktoré nedokážu krajine ponúknuť nič pozitívne, nedokážu ani nvrhnúť, nieto zrealizovať akýkoľvek progres. Vďaka väčšine spoločnosti sa presvedčili, že téma interrupcií z pohľadu krčmy IV.cenovej skupiny im voličov skôr odoberá, takže pod tlakom okolia dočasne od svojich nezmyselných nápadov upustili. Ale žiaľ to u nich ostáva tlieť.

Dnes sa v Bratislave konal pochod proti zamýšľaným  obmedzeniam , ktorý dúfam bude jedným z tlmičov  pokusov týchto kapitánov odoberať ženám právo slobodného výberu.


Teraz najčítanejšie