Denník N

Dalibor Kohár – nová posila Švrčekových Slovenských brancov

Od pamätného pobytu a cvičenia Slovenských brancov na kóte 313 u bývalého príslušníka francúzskej cudzineckej légie, Dalibora Kohára, už uplynul nejaký ten piatok. Napriek tomu si nezaškodí pripomenúť, s kým sa bratá Peter Švrček a jeho podarená kompánia. A koho Švrček prezentuje ako posilu, nového inštruktora a člena vedenia Slovenských brancov.

Začnime vysvetlením, čo vlastne je Kóta 313. Ide o miesto kde je Dalibor Kohár spoluvlastníkom chaty s rovnakým popisným číslom. Podľa katastra aj výpisu z listu vlastníctva vlastní 1/2 chaty.

Podobné je to aj s pozemkom, na ktorom chata stojí a jej bezprostredným okolím. Ide o dva pozemky pozdĺžneho tvaru. Z prvého Dalibor Kohár vlastní 2/10 a z druhého iba 2/240 z celkovej plochy.

A prečo o tom píšem? Pretože ma vážne zaujíma či spoluvlastníci chaty s podobnými aktivitami Dalibora Kohára súhlasia a či nemajú voči nim vážne výhrady?

Čo sa týka okolia, Slovenskí branci zvyčajne tvrdia, že cvičia na súkromných pozemkoch so súhlasom majiteľa. Naozaj v tomto prípade súhlasili všetci majitelia okolitých pozemkov s ich cvičením v tejto lokalite ?

Ale nejde o jedno cvičenie  a krátky pobyt na chate u Kohára. Podstatne vážnejšie je niečo iné. Peter Švrček 7.7.2019 bombasticky na stránke Slovenskí branci oznamuje „spoluprácu v mene domobrany“ s „inštruktormi z prostredia francúzskej cudzineckej légie.“ Po medzititulku s hrubicou „NOVÝ INŠTRUKTORI“ pokračuje: „Na tieto účely vedenie síl SB uzavrelo dohodu s inštruktormi z prostredia FR légie (jednej z najlepších elitných bojových jednotiek na svete), ktorí budú zaradení do výcvikových štruktúr našej domobrany. Naše výcviky tak budú opäť profesionálnejšie a občania, ktorí absolvujú naše cvičenia, opäť pripravenejší.

9.júla 2019 Švrček pokračoval: „DOMOBRANA SPÁJA SILY V MENE POKROKU! Zaradenie spolupracujúceho personálu z prostredia FR. LÉGIE do štruktúr riadenia SÍL SB a následné stmelenie v operačných postupoch obranných aktivít a v činnostiach so simuláciou nasadení a operácií... Preto spájame všetky sily tak, ako to robili aj naši významní velikáni, ktorí budovali našu vlasť... Sloboda je krásna, no vyžaduje vysokú mieru disciplíny a poriadku.
Rovnaký text a fotografie Švrček prezentoval aj na stránke „Naša vlasť je budúcnosť“ 13. júla 2019.

A práve o spomínané „Zaradenie spolupracujúceho personálu z prostredia FR. LÉGIE do štruktúr riadenia SÍL SB,“ mi ide. Dalibor Kohár totiž nie je nepopísaný list, už som o ňom písal. Blog si doposiaľ prečítalo 47 055 ľudí, žiaľ, pán Peter Švrček medzi nimi zrejme nebol. Pretože keby ho bol čítal, možno by novou posilou v radoch svojich pretoriánov, nebol až taký nadšený.

Keďže Peter Švrček avizuje jeho začlenenie do „riadenia síl SB,“ a Kohár sa súdiac podľa fotografií zúčastňuje na podujatiach a výcviku Švrčekových militantov, predstavme opäť verejnosti jeho nádejného hrdinu.

V roku 1998 Krajská prokuratúra Žilina stíhala Dalibora Kohára a dvoch jeho spolupáchateľov (Jaroslava M. a Mareka W.) pre trestný čin obmedzovania osobnej slobody s použitím krátkej guľovej zbrane a hrubého fyzického násilia, ako aj za trestný čin lúpeže v spolupáchateľstve. Dokument mám k dispozícii.

V novembri 2018 zasahovala u Kohára v súvislosti s extrémizmom protiteroristická jednotka NAKA, ktorá u neho urobila domovú prehliadku.

S takouto kvalifikáciou by nový člen vedenia a inštruktor Kohár mohol Švrčekových Slovenských brancov učiť naozaj kadečo. Napríklad aj to, čo v marci 2016 propagoval na svojom profile. Prerezať, či kliešťami precviknúť emigrantom achilovky.

Prípadne ich učiť ako zodrať kožu z chrbta ministrovi zahraničných vecí Slovenskej republiky. Pretože je to iba „ďalší židovský pes“ a „fils de putes.“

Alebo „stiahnuť kožu“ z pápeža Františka pretože je to „Lucifer.“

Napichnúť na kôl Mikuláša Dzurindu a neskôr aj Andreja Kisku „keď sa preorientuje a urobí si obriezku okolo svojho vtáka!

Chystať „liečebňu pre buzerantov a teplých.“

Vraždiť tu spomínané osoby, ich deti a vnúčatá ako aj „slovenské ku.vy, ktoré im podali ruku.

Biť židov všade kde ich stretnú.“ Chystať povstanie proti „židovským sviniam,“ likvidovať ich a „vyhnať z našej zeme.“

Vešať politikov.

Podrezávať „exekútorské svine.“

Organizovať revolúciu a dať tých, ktorí sa dostali do funkcií „hlavou k zemi.“

Obesiť Galka a Beblavého.

Zavesiť na povraz „Lajčáka, Kisku, Čapatú“ a ostatnú „fašistickú liberálnu háveď.“

Vyvraždiť s pomocou ľudí „ktorí majú čistú sloviensku vieru kolaborantov amerických votrelcov a škodcov z médií

Kastrovať muslimov, ktorí sa „dotknú slovianskej ženy.“

Vypaľovať „nadácie spojené so Sorosom

Raz a navždy zakázať mimovládne organizácie na našej pôde!“ a „nedať Benčíkovi žiadnu šancu na prežitie!

Vystrieľať policajtov“ a „urobiť ich rodinám peklo tak, aby trpeli ich ženy a deti.“

A postarať sa o Kiskovho vnuka, lebo „vyrus treba umlcat od zarodku!“ Popriať mu „mnoho vakcíny, islamského pedofila a dobrého lekára aby mu našiel vhodný orgán pre Rotschilda!“ nakoľko „Vírus treba ničiť od zárodku! Toto nie je slovanská krv!

Zostáva dúfať, že Švrčekom spomínaní „významní velikáni, ktorí budovali našu vlasť“ budú s Kohárom ako novým inštruktorom a členom riadenia Švrčekovej „domobrany“ spokojní a patrične ocenia jeho zámery a schopnosť ich realizovať. S Kohárom ako inštruktorom budú „výcviky profesionálnejšie“ a občania, ktorí ich absolvujú budú určite „pripravenejší.“ Z Kohárových, na sociálnej sieti verejne prezentovaných názorov a predsavzatí je evidentné, že má Švrčekovým polovojenským oddielom čo ponúknuť. Veď ako píše Švrček: „Sloboda je krásna, no vyžaduje vysokú mieru disciplíny a poriadku.“ S Kohárom sa Švrčekovi a Slovenským brancom zaviesť disciplínu a poriadok, určite podarí.

Doplnené 10.10.2019

Dalibor Kohár mi dnes poslal z jedného zo svojich profilov cez messenger túto správu:

 

 

 

Teraz najčítanejšie

Ján Benčík

Nakoľko mi nie sú ľahostajné pomery na Slovensku, píšem na webe Denníka N blogy o tom, čo považujem za nebezpečné. Píšem o konšpirátoroch, kremeľských trolloch, pravicových aj ľavicových antiliberálnych extrémistoch. Niektorí ľudia ma za to majú úprimne radi, iní ma rovnako úprimne nenávidia. A niektorí sa mi dokonca vyhrážajú. Beriem to ako niečo, čo súvisí s tým, čo robím.