Denník N

Robert Fico – krstný otec Gorily aj mafie

Fico - Goodfather mafie since 2001
Fico – Goodfather mafie since 2001

Robert Fico sa silou mocou snaží vyrovnať pravú a ľavú stranu rovnice – označiť všetkých v politike za Gorily. Robert Fico totiž veľmi dobre rozumie volebnej matematike – ak sú všetci Gorily, už na tom nezáleží. Jeho voliči nevnímajú, a pravica „posmutnie“. Alebo rovno rezignuje. Ale…

Presne o to mu ide. Matematiku špinenia Fico ovláda perfektne. Vždy mu doteraz vyšla, prečo nie aj dnes. Vyvolať v ľuďoch beznádej je celé roky jeho najlepšia taktika. A preto dnes hádže do Gorily aj ľudí, ktorí s ňou nič nemali.

Lenže s Gorilou to nie je tak, že každý, kto vtedy (2002 – 2006) existoval na svete, alebo bol úradníkom, bol automaticky Gorila. Podvody sa nedejú tak, že o tom podvodníci povedia každému, koho stretnú na ulici či na úrade.

Nakoniec, Robert Fico by o tom vedel všetkým povedať najviac – jeho zmluvy z roku 2002 (dávno pred Gorilou) so sponzormi neboli verejné. 👈

Podvody sa totiž nedejú tak, že o nich poviete každému. Podvody sa dejú tak, že ich skrývate skoro pred všetkými. A hlavne pred tými, ktorí ani nie sú v strane.

Preto je ťažké namočiť do Gorily takého Mira Beblavého, či KDH, keď Lojzo Hlina tam vymenil celú „smerácku kliku“, ktorá s ním dlhé roky rada spolupracovala.

Ale Fico sa o to bude dennodenne snažiť. Lebo Gorila je to najmenšie, čo má na rováši!

Kto je skutočná Gorila – alebo skôr Krstný Otec mafie?

Spomeňme si, že už v roku 2001 zháňal Robert Fico peniaze „vlastnou hlavou“. Dávno pred Gorilou. Nahrávka s „vlastným hlasom“ je nám toho dôkazom.

Ako jediný politik potom v roku 2005 úplne normálne sedel v goriľom byte na Vazovovej a dohadoval s Pentou opäť kšefty vlastnou hlavou 🐵. A popíjal Kolu.

A opäť je to v rokoch 2016 – 2018 Robert Fico, ktorý ako jediný premiér v slovenskej histórii chodí na vianočne večierky do súkromnej bezpečnostnej firmy, a s ktorým chodia Kočner s Bödörom dohadovať úrady Jankovskej. A kto vie, čo ešte.

Áno, k Bödörovcom, ktorí zháňali cez svojich poskokov na polícií, NAKA a prokuratúre pavúky na novinárov, ktoré nakoniec pomohli nájsť, kde býva Janko Kuciak a jeho snúbenica Martina, a ktorých brutálnym spôsobom zavraždili. Čo si každým protestom ZSS pripomíname.

Boli to ešte len deti.

A je to bábkový premiér Pellegrini, ktorý každý deň hovorí, ako hryzká do korupcie. Áno, nehryzie, jemne hryzká, presne podľa hesla psa Roberta Fica a otcov mafie – Larry, slabučko hryzkaj!

Jediná Gorila

Robert Fico bol jediná Gorila dávno predtým, než nejaká Gorila vôbec vznikla. A je to on, kto už od prvého dňa vzniku Smeru nielen hľadal peniaze vlastnou hlavou, ale aj rozpredával štát. Aj keď ešte nevládol!

Dôkazy máme. Nielen vyššie spomenuté. V roku 2012 vyšlo na povrch, ako v roku 2002 pred voľbami podpisovali „vybavovači“ (pozdravme krstnú mamu – Flašíka) zmluvy so sponzormi a oligarchami. Už vtedy predal Robert Fico štát sponzorom a mafii. Už v roku 2002 Fico uniesol štát, aj keď voľby nevyhral a Gorila ešte neexistovala.

Presne takto sa správa Krstný otec mafie. Dohaduje kšefty, spriada „priateľstvá“ s mafiou (Kočner) a oligarchami (Penta, Bödör, J&T, Výboh, Široký, Póor), aby ukradli… Štát. Drogy (Vadala). Prokuratúru (Kováčik, Trnka,…). Súdnictvo (Jankovská & co.). Políciu (Kaliňák, Gašpar). Vietnamcov.

Keď Robert Fico hovorí, že niekto (každý) je Gorila (či gorilie mláďa), pamätajte – to presne robí krstný otec mafie. Špiní! Lebo nesmie v tom zostať sám!

Nesmie dovoliť, aby sa ľuďom otvorili oči a pochopili, že nie je gorila ako Gorila, že nie každý, kto v 2002 – 2006 existoval, je Gorila, a že v skutočnosti On, jediný, je Krstný otec. Jediná ozajstná Gorila, ktorá tu 12 rokov vládne! Godfather mafie!

Podporte článok na Vybrali.SME.sk Poši do vybrali.sme.sk

Sledovať ma môžete tuhttps://www.facebook.com/anthoniusp

Teraz najčítanejšie

Anton Piták

Som hrdý Oravák, Slovák a Európan. Túto krásnu krajinu, milujem a záleží mi na Slovensku. Záleží mi veľmi na tom, aby nám odtiaľ neutekali naše deti. Som občiansky demokrat telom aj dušou. Ako lokálny aktivista sa venujem výučbe programovania na krúžkoch, keďže štvrtá priemyselná revolúcia nás čaká a neminie. Moji žiaci sú úspešní výhercovia súťaží, programátori aj programátorky, a reprezentanti nášho Slovenska. Aktívne pracujem v strane Demokrati (predtým SPOLU), aby sme priniesli Slovensku lepšiu a kľudnejšiu politiku s občanom v strede záujmu. V týchto voľbách kandidujem za stranu Demokrati pod číslom 29. Zaujímam sa o lepšie školstvo pre naše deti, fungujúcu políciu a súdnictvo a profesionalizáciu (odpolitizovanie) štátnej/verejnej správy.