Denník N

Slovensko na barikádach. Odpoveď Milanovi Krajniakovi a ďalším nahnevaným blogerom.

Slovensko tento rok už najmenej tretí krát stavia barikády. A opäť makáme na také obrátky, že stachanovci by pri pohľade na naše úsilie bledli závisťou (mládež: stachanovci).

Aktuálne vyvolávajú vášne utečenci. Až také, že blogerka Kolesárová napíše o blogerovi Krajniakovi, že by najradšej svojich blížnych poslal do plynu. Čo je, samozrejme, hlúposť. Bloger Krajniak svoju reakciu nazve „Odpoveď neomarxistickým hejterom, Ľudmile Kolesárovej and company“. Neodpovedá iba p. Kolesárovej ale berie to plošne. V odpovedi píše aj o tých, ktorí videli inak referendum o rodine, vítali referendum v Írsku. A aj o tých, ktorým sa nepáčila reportáž Konzervatívneho výberu o utečencoch v Rakúsku a o ďalších. Mňa sa z toho týka časť, tak to beriem tak, že som polomarxistický polohejter.

Na barikádach sme boli lebo Ukrajina (a teda Rusko, USA, komunisti, Banderovci…). Na barikády sme vyliezli lebo referendum o rodine (a teda Sodoma Gomora, zatuchnutí stredovekí pedofili a tak ďalej).

Nenávidieť vieme ukážkovo. Keby sme s takým nasadením, ako medzi sebou staviame barikády, makali aj inde, hrnuli by sa k nám ekonomickí utečenci zo západnej Európy. 

P.S.: priznávam, že aj ja občas hodím hnilú rajčinu cez barikádu. Raz na jednu stranu, inokedy na druhú. Budem si dávať väčší pozor, sľubujem.

Teraz najčítanejšie