Denník N

8.-10.11.2019 Cestovateľský festival Cestou necestou v Bratislave – až 50 prednášok v troch sálach

Cestovateľská lahôdka v podobe najväčšieho podujatia jesennej šnúry od 8.-10.11.2019 po 14.krát v bratislavskom DK Ružinov s 50timi prednáškami až v 3och sálach zaručene prevetrajú aj skúsených cestovateľov, ktorí čo to už preskákali!

Zahraniční hostia z Nepálu, Fínska, či režiséra z Českej republiky budú doplnené o domáce zastúpenie, či malou ochutnávkou balkánskej kultúry v podobe Albánskeho konzulátu. Prednášky o skialpe, vysokohorskej turistike, paraglidingu cez všetky horstvá sveta, či bicykloch, autonómadoch, stopom i  motorkami cez šialené destinácie, až po plavby na plachetniciach na druhom konci sveta, úctihodné životné štýly, či nezištné dobrovoľníctvo. Dlhodobé cestovanie, ale aj po cestách necestách s deťmi a Slováka, ktorý navštívil všetky krajiny sveta. To všetko doplnené o filmy, workshopy, diskusie, prezentácie neziskových organizácii, či koncerty spolu s akrojogou a ochutnávkou exotického jedla pod jednou strechou!

 

Na workshopoch si budeš môcť vyrobiť svoj vlastný „beer can cooker„, otestovať sa ako sa správať v nebezpečných situáciách vo svete, vypočuť si ako sa zapojiť do dobrovoľníckych akcií, či zodpovedne cestovať. Pravda o ochrane slovenskej prírode, otázky na akúkoľvek krajinu sveta, ale aj ultralight výbava a pre 4WD chtivých – úvod do autonomádstva spolu s expedičným špeciálom a ak budete dobrí, tak sa môžno aj preveziete :) !

 

Sprievodný program s dvoma koncertíkmiDjembe brothersRadovan Hanko.

Cvičili ste už na tancúchu, alebo skúšali capoeira ? Ak nie, tak budete mať jedinečnú príležitosť!

V stánkoch na vás čaká festivalová zľava pre každého účastníka festivalu -10% od slovenského výrobcu merino oblečenia  – Black hill outdoor.

Predpremiéra na SR úplne nového modelu drona v kiosku  DroneRepublic.

Tento ročník mimoriadne štedrá TOMBOLA:

  1. Zájazd na Bali od Alchemy Travel
  2. Letenky v hodnote 400€  od Pelikan.sk
  3. Voucher v hodnote 200€ od Black hill outdoor

KOMPLETNÝ PROGRAM a VSTUPENKY za zľavnené ceny na festival v Bratislave nájdeš na: https://www.cestounecestou.sk/podujatia/bratislava-08-10-11-2019/

 

Teraz najčítanejšie

Cestou Necestou

Inšpirujeme ľudí cestovať na všetky svetové strany a spoznávať nepoznané. Organizujeme viac ako 50 cestovateľských podujatí vo viac ako 15 mestách Slovenska. Prostredníctvom Expedičného fondu podporujeme cestovateľské expedície. Chceš sa inšpirovať, prezentovať alebo plánuješ dobrodružnú expedíciu? Viac na: www.cestounecestou.sk