Denník N

Týždeň, v ktorom sa Slovensko zahalilo do smútku

Výstraha: celé je to o politike a neobsahuje žiadne pozitívne vibrácie.

Pondelok
Opozícia podpísala pakt o neútočení. Medzi sebou. Na SMER zaútočila ihneď. Fico nepodpísal nič, iba zvolal tlačovku a urazene im tento útok vrátil. Tvrdil, že ho opozícia síce nezaujíma, ale… Nepochopil však jedno. Ani SMER ani Ficko už opozíciu nijako nevzrušuje. Všetko to opozičné divadlo je spôsobené s cieľom pritiahnuť čo najviac voličov a pekne pomaličky si začať deliť posty. Po voľbách bude aj tak všetko inak, nech už dopadnú akokoľvek zle. Lebo dobre sa nepredpokladá, dobre už bolo.

Kotleba bol konečne užitočný. Zatiaľ čo sa ostatní hádali, Kotleba svojím malotraktorom vyťahoval zapadnutú dodávku RTVS z bahna, čo bol v podstate jeho najzmysluplnejší počin za celý čas jeho pôsobenia v politike. Možno by sa mal zamyslieť nad tým, kam vlastne patrí a kam smeruje. Slovensko je síce v bahne, ale Kotlebovi ide omnoho lepšie vyťahovať z neho dodávky, ako ľudí a krajinu.

Perlička na pondelok: „Venujte sa ľuďom, ktorí napáchali podstatne väčšie zločiny ako ja.“ (Úprimné priznanie Róberta Fica)

Utorok
Peter Kresák, ústavný právnik, poslanec za Most-Híd, ktorý znásilňoval s pomocou SMERU a SNS Slovensko, sa rozhodol, že je ešte príliš mladý na politický dôchodok, a chystá sa vstúpiť do Druckerovej Dobrej voľby. Pánko sa rozhodol odísť z Mostu, vraj preto, lebo nesúhlasí s jeho krokmi týkajúcimi sa rokovaní s ďalšími maďarskými stranami. Dokonca mu vraj prekážajú kroky, ktoré musel on so strašlivým sebazaprením spraviť, keď pod značkou Most prznil republiku. Všetko to už pochopil, svojím spôsobom mu je to ľúto. Z nejakého dôvodu mu to došlo práve teraz, keď Most je tesne pred koncom a voľby pred dverami. Zvláštny čas vianočný.

Blaha na utorok: Mrzí ma to, ale ja už po tom, čo zo seba vyprodukoval majiteľ Martinusu, nikdy do toho kníhkupectva nevstúpim a nikdy si od nich nič viac nekúpim. Jednoducho stačilo. Ak chcete, nasledujte ma. Inú šancu ako zákazníci nemáme – iba bojkot. Už teraz v Martinuse od strachu z krachu padajú knihy z políc. Schválne. Koľko Blahovoličov asi tak číta knihy?

Streda – čierny deň pre Slovensko
Najskôr podpísali dohodu o spolupráci fašouni od Kotlebu s černokňažníkmi a bigotnými Kuffovcami, čo všetkým aspoň trochu príčetným pripomenulo klérofašistický režim a jeho vplyv v období 2. svetovej vojny a na pomoc si prizvali ešte aj zombíkov z bývalej HZDS a SNS aktuálne združených pod národnou koalíciou. Už nám v tejto bande chýba iba Mečiar a Harabín a panoptikum hrôzy by bolo kompletné.

A potom prišla havária autobusu a 12 mŕtvych. :-(
Zlý, zlý, skutočne zlý deň.

Štvrtok
Veľké spájanie národných síl kotlebovcov a harabinovcov sa skončilo podľa niektorých fiaskom, podľa iných úplne najlepšie, ako sa mohlo. Harabin usporiadal tlačovku, na ktorú si pozval Kotlebu, aby potom štvrť hodinu vysvetľoval, prečo nie je ochotný ísť do volieb spoločne. Kotleba z toho celého vyšiel ako najväčší trtko, lebo to čo  Harabin rozprával, novinári vedeli už štvrť hodinu predtým. Celé vyhlásenie im totiž Harabin poslal ešte počas rokovania e-mailom. Kotlebovi nezostávalo nič iné, než si dupkať nožičkou, potiť sa pod tým jeho tradičným špatným menčestrovým sakom, usmievať sa popod fúziky, cítiť sa trápne a nakoniec zdrhnúť. Harabin sa ešte chvíľu zdržal, ale dozvedeli sme sa len to, že mu ESET nabúral schránku a okrem nich ho sledujú zrejme aj ďalšie mimozemské civilizácie. S Kotlebom mu to nevyšlo, možno by skúsil Blahu. S konšpiráciami týkajúcimi sa ESETu by si rozhodne rozumeli. Keď si uvedomíme, že toto indivíduum je sudcom Najvyššieho súdu a bývalý minister spravodlivosti, niet sa čo čudovať, že Slovensko je tam, kde je.

Piatok
Štátny smútok, hazardné hry sú zakázané, takže politika dnes nebude. A budeme ignorovať aj Blahu, ktorý spísal 10 bodov, prečo bolo za socializmu lepšie.

Teraz najčítanejšie