Denník N

Aktuálne: R. Fico si počas tlačovej besedy grgol, chcel tým poukázať na morálny úpadok opozície.

Dnes sa do titulkov médií a statusov mojich priateľov na Facebooku už piaty krát tento týždeň dostal Róbert Fico a už štvrtý krát preto, že povedal niečo absolútne hlúpe a nezmyselné.

Dnes zo seba pán Smeru duchaplne vypustil, že je potrebné vrátiť investičné zlato z Británie späť na Slovensko. Aby si to niekto aj všimol pridal, že Británií sa vraj po skúsenostiach z Mníchova nedá veriť.

To samozrejme prilákalo pozornosť médií aj inteligencie. Verím, že táto téma bude plniť komentáre a newsfiltre väčšiny slovenských denníkov minimálne najbližších 24 hodín, kým pán docent nevypustí niečo naoko ešte zúfalejšie. Inteligencia sa bude zas chvíľku hádať o tom, či mu naozaj tak strašne preplo, alebo to už iba hrá. Ja napíšem o Ficovi ďalší blog, akí sme všetci blbí a píšeme o Ficovi.

A tým sme všetci splnili svoju časť, cieľovka správu zachytila, zistila ako neskutočne naštvala zlú liberálnu spoločnosť a zaplesala. „Ten Fico je frajer!“

Medicína pána Blahu

Predseda Smeru zistil, že vytváranie kontroverzie a písanie statusov, ktoré majú nahnevať liberálnu časť spoločnosti je tak účinné, až môže dostať úplnú nulu na jedenáste miesto na kandidátke. Preto po tom ako sa vrátil zo stavu permanentného delíria, vymyslel geniálny nápad; už nebude zúfať nad tým, že je zúfala ľudská troska, ktorá má zjavné psychické problémy, skúsi to predať ako svoju pridanú hodnotu.

Každú hlúposť, ktorá predsedovi Smeru napadne, a ktorá nás zase raz utvrdila o jeho úbohosti, nájdete v dianí minúta po minúte všetkých slovenských médií a minimálne dvoch komentároch, o tom ako zas ten Fico ukázal, aká je troska.

Neviem ako sa teraz cíti pán Rezník, ktorý mal vládnym stranám zabezpečiť neobmedzenú propagandu vo verejnoprávnych médiach, keď zistil, ako strašne je zbytočný. Fico si našiel nový a lepší komunikačný kanál, ktorým môže veselo tlačiť svoje exkrementy.

Test šimpanzom

Človek, ktorý by mal vystupovať výhradne v článkoch doktorantov psychológie o vplyve alkoholu na ľudskú psychiku, sa pravidelne dostáva na titulky všetkých novín. Tak sme sa tešili na dobu po Ficovi, až si to tu bez neho nevieme predstaviť.

Viem, že novinári tvrdia, že je predsedom najsilnejšej politickej strany na Slovensku a teda musia pokrývať aj jeho názory. Lenže rozhodne nie v miere, ako je tomu dnes. Keby bol predsedom Smeru šimpanz zo ZOO, ktorý naokolo seba hádže výkaly, tiež by ho bolo treba v tak veľkej miere pokrývať? Rozhodne konečný výsledok by bol totožný.

Jednoduchá otázka, nad ktorou sa skúsme na záver zamyslieť: Čo nové nám môže pán Fico povedať? Už sme počuli všetko.

Teraz najčítanejšie