Denník N

Obludnosť a „nenažranosť“ Ficovho priestoru …

Štyri poučenia z dialógov a lá Počiatek +Trnka a Haščák + Fico

Prvé poučenie z dialógov a lá Počiatek +Trnka a Haščák + Fico

V prvom rade pri návšteve v kancelárii GP, či ministra financií sa  treba správne zorientovať. Hlavné je umiestnenie šperkovnice. Potom sa doporučuje posadiť sa tak, aby Vás skrytá kamera v šperkovnici mohla mať stále v plnom a nerušenom zábere. Počas rozhovoru sa doporučuje artikulovať zreteľne, predsa len schopnosti záznamových zariadení vo vlastníctve štátnej správy resp. jej špičkových ziskožravcov sú obmedzené. Občasný úsmev počas Vášho rozhovoru smerom do skrytej kamery, pardon do šperkovnice tiež nezaškodí… .

Druhé poučenie z dialógov a lá Počiatek +Trnka a Haščák + Fico

Obludnosť a nenažranosť Ficovho priestoru. Je proste neprekonateľná, pre našinca jednoducho nepredstaviteľná. Svojou rozsiahlosťou prekonáva aj všetky parametre Slnečnej sústavy. Fico vytvoril priestor, či skôr systém. Fico ako stvoriteľ systému žiadal, aby bol o všetkom informovaný.

Priestor bol vytvorený, systém fungoval. K spokojnosti jeho potentátov, jeho prominentných  aparátnikov. Rozrástol sa však do celorepublikového systému pre „našich“ ľudí, pre „našich“ partajných protagonistov. Systém, ktorý poskytoval ekonomické výhody, stranícke a štátne funkcie, finančné zdroje. Pre „našich“ kunčaftov bola garantovaná dlhoročná, absolútna beztrestnosť pred policajnými orgánmi, pred submisívnym lokajom dosadeným do funkcie generálneho prokurátora SR a pred systémom preverenými a overenými sudcami a sudkyňami. Pre pospolitý ľud, pre radových našincov zostali žobračenky v podobe sociálnych balíčkov.

Monštruóznosť systému automaticky spôsobila, že sa začal spontánne šíriť, živelne klonovať. Postupne začal žiť svojim vlastným životom. Rozrástol sa do gigantických, katastrofických rozmerov. Pyšnému autorovi, stvoriteľovi sa systém postupne a zákonite vymkol z rúk. Systém, ktorý už pri svojom zrode dostal do vienka genetické základy pre spontánnu tvorbu svojich klonov. Množstvo klonov na rôznych úrovniach štátnej správy a miestnej samosprávy. A všetci s neočakávanou ekonomickou brutalitou parazitovali na finančných zdrojoch štátneho rozpočtu.

Vagabundi zachytení skrytou kamerou sa v kancelárii generálnej prokuratúry rehocú, že Fico nedostal svojich 50%. „Slota to predal, ešte aj 2 miliardy má ko..t. Ešte aj Fica oholil, do pi..i, lebo nedal mu z toho polku„. Šokujúce je najmä pracovné zaradenie žoviálne sa baviacich papalášov. Generálny prokurátor a minister financií. A potom našinec maj aspoň nejakú symbolickú úctu k vrcholovým predstaviteľom tohto štátu na čele, ktorého boli aj takíto bezcharakterní potentáti, mocipáni.

Ale súčasne vďaka nim už aspoň vieme, na čo je potrebné doviezť na Slovensko naše zlato z Anglicka a ako má, či môže skončiť z toho polka.

Ich nenažranosť je bezmedzná, obludná. Tak bizarná, že ich nakoniec  celých pohltila. Stratili súdnosť, cit pre realitu. Bohorovnosť a arogancia sa stali súčasťou ich bytia. Každodenné pätolizačstvo ich bezprostredného  pracovného prostredia, ich denno-denne utvrdzovalo v ich povýšenectve a nafúkanosti. Novinári už prestali  byť pre nich ľudskými bytosťami. Ostali len záchodoví pavúci, idioti, diletanti, prostitútky, podvodníci.

Ale nielen revolúcia požeria svoje deti, svojich pôvodcov. Aj politický systém vytvorený pre „našich“ ľudí, prežraný korupciou zhora až nadol, od najvyšších pohlavárov zo straníckej centrály , až po parazitujúcich krajských a okresných adlátusov. Systém dlhoročne budovaný, systematicky zdokonaľovaný. História pozná príklady, keď systém prežil svojich vynálezcov. História pozná však aj prípady, keď priestor pohltil svojich stvoriteľov. Z nie tak dávnej minulosti sú známe viaceré prípady, keď vodca skončil súčasne a neslávne naraz s ním vytvoreným systémom.  A nie vždy to bolo nejaké útulné výchovno-nápravné zariadenie pod 24 hodinovým dohľadom štátnej bezpečnostnej služby v dresoch príslušníkov Zboru väzenskej a justičnej stráže.  Napríklad  talianmi najprv tak milovaný a zbožňovaný a nakoniec tak rýchlo „uprataný“  manipulátor a populista Benito nemal také šťastie. A to mal  k dispozícii nielen štátom platenú, erárnu ochranku, ale hneď celé gardy svojich fanatických súkmeňovcov, černokošeliarov. Bratia Česi majú pre zmenu staršie praktické skúsenosti s defenestráciou .. .

Tretie poučenie z dialógov a lá Počiatek +Trnka a Haščák + Fico

Súkromné rozhovory, stretnutia s Vami si nahrávajú na skrytú kameru, mobil či iné záznamové zaradenia bez Vášho predchádzajúceho slobodného a „v kľude“ vydaného súhlasu len provokatéri, lapikurkári a kujoni na charakterovej úrovni M.K. Samozrejme okrem prípadov, ak to nie je zrovna  Váš manžel/manželka, priateľ/priateľka.

Štvrté poučenie z dialógov a lá Počiatek +Trnka a Haščák + Fico

V parlamentných voľbách 2020 svojou účasťou a poskytnutým hlasovacím lístkom zvoliť zmenu. Skutočnú a demokratickú zmenu, nie novodobých populistov, nacionalistov, či nebodaj Mesiáša z dlhoročnou súdnou praxou… .

Inšpirácia z úryvkov:

https://dennikn.sk/1619798/vypocujte-si-gorilu-fico-s-hascakom-pri-coca-cole-preberal-mecenasov-smeru-jeho-tajomnik-zhanal-peniaze-pre-smer/?ref=in , časť Fico Haščákovi v Gorile, čas cca 2:08,

https://dennikn.sk/1668678/dalsi-nahraty-je-pociatek-na-kocnerovom-videu-ziada-od-trnku-krytie-v-kauze-tipos-video/?ref=list, časť Počiatek hovoril Trnkovi? Slota pri emisiach oholil aj Fica….,                 čas cca 1:30,

Teraz najčítanejšie