Denník N

STOP ĽSNS!

ĽSNS, populistický odpad pre hlupákov.

Strana ĽSNS, po novom už Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko, má posledné roky bohužiaľ úspech. V predvolebných prieskumoch má táto podľa mňa neonacistická strana cez 10%. No čo ma desí ešte viac je prieskum, ktorý ukazuje ako by voľby dopadli, keby volia ľudia do tridsať rokov. Tam bohužiaľ ĽSNS vyhralo. Aký je dôvod toho, že ľudia volia Kotlebu? Môžno mal Danko naozaj pravdu s tým, že ľudia otupjejevajú. Táto strana je známa aj šírením dezinformácií a objavuje sa aj na rôznych dezinformačných weboch ako napríklad hlavné správy, alebo aoronet, badatel a nevie čo ešte všetko. Na týchto weboch stranu velebia. Existuje aj mnoho facebookových stránok a skupín, kde voliči ĽSNS šíria dezinformácie, nadávajú na rómov a imigrantov, vytvárajú obrázky kde Mariána Kotlebu znázorňujú ako boha, ktorý vyrieši všetky ich problémy a spasí Slovensko. A keby len Slovensko, svet, ba či galaxiu. Kotlebovci vedia aj krásne zneužívať tragické situácie, ktoré využívajú vo svoj prospech, napríklad ako vražda v Dobšinej, kde delikventný Róm zabil človeka. Po vražde sa tam objavili Kotlebovci a spravili si tam kampaň o tom, ako im chcú všetkým pomôcť, že keď ich budú voliť, tak tam nasadia policajné hliadky a podobné výmysly. Poblúznení ľudia takýmto veciam začnú veriť a začnú ich voliť, niektorí si vyholia hlavy a začnú chodiť na stretnutia, na ktorých skandujú mená politikov s vulgárnymi prívlastkami, zdravia sa pozdravom na stráž, tetujú si hákové kríže a na ulici bijú Rómov. Nie samozrejme, že takto nevyzerajú všetci voliči ĽSNS, no nájdu sa tam aj takí. Bohužiaľ medzi voličmi ĽSNS sa nájdu aj vzdelaní ľudia, čo je pre mňa úplne nepochopiteľné. Stavím sa, že ani polovica ich voličov nečítalo ich program. A ak aj áno a svoj názor nezmenili, tak sú to podľa mňa hlupáci, ak sú náhodou aj vzdelaní (v určitom obore), tak sú to potom vzdelaní hlupáci. Ich program sa zmestil na 4 strany rozmeru A4 aj s obrázkami. Program, ktorý pre normálne zmýšľajúceho človeka nemá ani hlavu ani pätu, dokonca ani krk či vôbec kostru. Mimo to, že v programe nazývajú Rómov parazitmi, tak ich „reformy“ sú plné populizmu, nezmyselnosti a pôsobia dojmom, že ich písal človek, ktorý nevychodil ani základnú školu. Ak ste ich program nevideli ani vy, tak sa nemusíte báť, pozrieme sa na neho spolu.

Mimo to, že paraziti majú všetko zadarmo tu píšu o tom, ako chcú zabezpečiť vyrovnaný rozpočet a zároveň zaviesť rovnú daň 15%. Už pri prvom pohľade mi to nevychádza a to sme ešte len pri prvom bode. V ostatných bodoch ich sen o vyrovnanom rozpočte sa premení na nočnú moru. O tom, že chcú znížiť počet poslancov hádam ani nemusím nič hovoriť, zníženie platov politikov je len ďalší populizmus.

 

V tomto bode som sa neodvážil ani nič zvýrazňovať či podčiarkovať. Tento bod prekvitá extrémnou zaujatosťou voči Rómom, nebojím sa povedať, že aj nenávisťou voči „cigánskym parazitom“ a podľa mňa hraničí s rasizmom. Vôbec by som sa nedivil keby sa tam vyskytne odrážka: ,,Postavíme koncentračné tábory, pre cigáňov.“ Je mi smutno z toho, že namiesto integrácie týchto občanov, na nich chce niekto stavať nejakú domobranu a zavádzať na nich špeciálne policajné cvičenia. Pri čítaní tohto bodu som mal pocit, akoby som sa ocitol v stredoveku.

 

Rubrika „cestovanie v čase s ĽSNS“ sa ešte neskončila. V ďalších bodoch sa môžme vrátiť o pár rokov späť. Práca pre všetkých, slušným rodinám dajú možnosť získať nájomný byt, obnovia ochranu štátnych hraníc, dokonca na ňu nasadia armádu. Neprijmú ani jedného imigranta, lebo tu už máme cigánsky problém a každý cigáň dostáva všetko zadarmo, z našich daní. Neprijať tých deviatich migrantov, čo za posledné dva roky Slovensko prijalo musí byť neskutočný problém. Imigranti sú ten najväčší problém Slovenska, lebo podla kotlebovcov sa ich na nás valí horda! V týchto bodoch je viac klamstva ako pravdy. Páni z ĽSNS, veď zo seba predsa nenechajte robiť hlupákov.

V piatom bode vyrovnaný rozpočet dostáva poriadne na hubu, no v šiestom ho rovno zastrelili. Bezplatná zdravotná starostlivosť je na Slovensku asi taká reálna ako to, že v každej sanitke bude lekár. Neviem či lekári sa dajú niekde kúpiť, alebo odkiaľ by toľkých chceli zobrať. Šiesty bod je celý na smiech. Na poľnohospodárstve a poľnohospodárskej samostatnosti je založená väčšina afrických krajín. Tak páni Kotlebovci, je teda Slovensko Afrika alebo nie? Populizmus a klamstvá pomaly v každej vete. Myslíte, že niekto naozaj verí týmto bludom?

Keďže homosexualita je na Slovensku druhý najväčší problém, hneď po migrácií, tak mu páni z ĽSNS dali priestor aj vo svojom programe. Registrované partnerstvá homosexuálnymi pármi je to čo by nás všetkých malo trápiť. Zavedenie jasných pravidiel na kontrolu obsahu vysielania súkromných médii mi celkom pripomína cenzúru. A keď nechcete aby bola degradovaná spoločnosť, ktorá sa ľahko nechá ovplyvniť hlúposťami z médiami, tak čo majú potom znamenať tie dezinformačné weby? Či chcete aby ľudia neverili pravde ale tomu, že citróny liečia rakovinu a očkovanie spôsobuje autizmus?

Ak ste už unavení zo všetkého toho čítania tak som vám zvýraznil len to dôležité. V bode číslo osem sa píše o vystúpení zo zločineckej organizácie NATO, o tom ako naši vojaci sú len banda žoldnierov, ktorí namiesto toho aby bránili našu vlasť, si radšej riskujú život niekde v zahraničí. Podľa kotlebovcov to treba zmeniť. Vojakov treba čo najviac, dokonca treba obnoviť zbrojársku výrobu a základnú vojenskú službu, aby mal kto a s čím utláčať ten nátlak, ktorý by vznikol po naplnení tohto programu. Ďalej treba vystúpiť aj z Európskej únie, lebo nám zakázali vyrábať ortuťové teplomery. Stačí sa pozrieť na berixit, aké je to jednoduché vystúpiť z európskej únie. Európska únia nám umožňuje toľko výhod, že si život bez nich už ani nevieme predstaviť. Byť členmi Európskej únie je pre malý štát ako je Slovensko neskutočne výhodné. Obnoviť slovenskú korunu patrí tiež k jedným z najdôležitejších krokov, ako zlepšiť život obyvateľom. Neviem si ani len teoreticky predstaviť, ako ekonomicky náročný by takýto úkon bol. Posledný bod venovali krásnej téme, no bohužiaľ ho spravili takým plytkým, že som nemal ani čo podtrhnúť. Ak by som mal celý tento „program“ nejak zhrnúť bol by som v koncoch. Niečo takéto mohol vyplodiť len človek s podpriemerným vzdelaním a bez akéhokoľvek zdravého úsudku. Kopa hlúposti, v ktorej sú nahádzané klamstvá, rasistické narážky a vymyslené „fakty“ a čísla.

 

Ak chceš moju tvorbu finančne podporiť, môžeš tak spraviť tu: https://www.patreon.com/lukaslipiansky   Za každý halier budem veľmi rád! :)

Teraz najčítanejšie