Denník N

Kotlebovci, kde ste, keď vás Slovensko potrebuje?

Cez víkend v Bratislave napadli mladíka – zasa raz. Hluční páni v zelenom, kde ste, keď vás Bratislava potrebuje. Nevidíte, čo sa v Bratislave deje? Povolajte domobranu!

Cez víkend v Bratislave napadli mladíka – zasa raz. Hluční páni v zelenom, kde ste, keď vás Bratislava potrebuje. Nevidíte, čo sa v Bratislave deje? Povolajte domobranu!

Zaregistrovali ste to? Keď je útok v osade na východe, voláte ľudí do zbrane. Prečo ste  ticho pri násilí napríklad v Bratislave?  Zaregistrovali ste, že prednedávnom zabili v Bratislave Filipínca Henryho ?

Kde ste boli?

Prečo ste nezačali hliadkovať v Bratislave po tom ako minulý mesiac len tridsaťštyriročná Viola M. zomrela na následky brutálnej bitky a ženy v Bratislave sa báli chodiť po ulici ? V Bratislave nie je vhodné obecenstvo, že.

Branci, domobrana, Kotleby prečo nehliadkujete v Bratislave?

Napríklad na Obchodnej, kde museli policajti prednedávnom po násilníkovi strieľať a ľudia sa boja v noci chodiť von. A čo tak na Námestí SNP, kde sa človek bojí prejsť večer po ulici, v obave, že ho nejakí výrastkovia ( vaši ľudia? ), pod vplyvom ktovie čoho, často dvíhajúci pravicu, napadnú?

Sme horší ako „cigáni “?

Vy v zelených tričkách – sme my horší ako ľudia v osadách, ktorých „chránite“ a robíte si s nimi akože selfie? Prečo bežíte strážiť ľudí po útokoch v osadách a nebežíte ich strážiť po útokoch v Bratislave ?

Polícia podľa vás problematiku osád nezvláda? Čo zvládate Vy?

Čo zvládate vy, ktorí ste pre spoločnosť rovnakým prínosom ako hejter Blaha? Vulgárne nadávať, zastrašovať, pohybujúc sa v tlupách po uliciach, opakovať historické nezmysly a skrývať sa v dave? To je vaša bažina do ktorej chcete nás všetkých vtiahnuť? Prečo sa vy, vyholené hlavy v zelených bundách,  fašisti v oblekoch a ostatní spasitelia sveta, ktorí majú riešenie na všetko nepridáte k polícii či k armáde ak chcete spoločnosti skutočne pomôcť ?

Že na to je potrebné mať aj nejaké schopnosti a predpoklady?

Chcete povedať, že vy, ktorí na sociálnych sieťach máte rýchle riešenie na každý problém a odhalíte každé sprisahanie to nezvládnete?

Že na to treba zodpovednosť?

Viem, tá vám nevonia, však?. Je jednoduchšie kričať v tlupe rovnako inteligentných na štadióne v kotle dvíhajúc pravú ruku a zdraviť majiteľa klubu rovnakej krvnej skupiny. Rovnako vám ide agresívne, pod falošným profilom, útočiť proti špinavým asociálom, liberálom, gayom či slniečkárom na sociálnych sieťach. A keď Vás odhalia tak plačete, že vy vlastne neviete čo je to počítač.

Zodpovednosť vám nevonia a ste tak zbabelí, že neviete prijať trest za svoje konanie a plačete.

Pravidlá robia problém vám, nie asociálom.

Problém je pre vás aj to, že ozbrojené zložky fungujú na základe pravidiel, ktoré vy nie ste schopní dodržať. Pre vás je nepochopiteľné, že my v bezpečnostných zložkách dohliadame na dodržiavanie pravidiel, ktoré platia pre každého.

Vadí vám, že my policajti, vojaci a ďalšie ozbrojené sily, chránime práva a bezpečnosť všetkých bez ohľadu na rasu, náboženské presvedčenie, orientáciu, status či farbu pleti.

Vy, smiešni herci v maskáčoch, čo sa promenádujete po osadách a robíte bu bu bu

Vy, čo sa skrývate za kríž a pritom si myslíte, že Hitler s Tisom boli fajn

Slovensko je dosť inteligentné, aby sa s násilím vysporiadalo aj bez vašich výkrikov do tmy….

Teraz najčítanejšie