Denník N

Pozrite si politický duel Blaha versus Pročko, a budete zhrození

Tak takýto človek, ako Blaha sa dostane opäť do parlamentu lebo je na zvoliteľnom mieste, ktoré mu to jasne garantuje. Mať taký vysoký plat, a potom za tie peniaze produkovať aj takú primitívnu politiku, ako som ju videl v tom duely, tak nie je toto naozaj nehospodárne nakladanie s peniazmi daňových poplatníkov? Pán Blaha v politike a parlamente by malo ísť o filozofiu ducha, a nie brucha.

V duely, ste zhadzovali pána Pročka, že je len vyštudovaný telocvikár, že nemá vzdelanie na robenie politiky. No zabudli ste, že na toto politické dno, často štvrtej cenovej skupiny, ktoré môžu občania sledovať niekedy stačí naozaj aj základná škola.

Pána Matoviča ste tiež kriminizovali, ale pán Blaha nepodceňujte občanov, my nie sme ovce, ktoré vám to „zožerú“. Nie je to vaša strana, čo produkuje už roky jednu špinavú kauzu za druhou? Preto neviem, či po voľbách nebude treba dostavať okrem diaľnice aj nové väznice, lebo tie dnešné už kapacitne asi nebudú stačiť.

Pán Blaha, váš líder sa často chváli cudzím perím, teda cudzími automobilkami, lebo Slovensko vďaka slabým slovenským politikom slovenskú ekonomiku ani dnes nemá, ale ideologický vzaté, tieto automobilky vznikli v kapitalizme, nie v tom Vašom socializme. To už Vám pán Blaha ideologicky nevadí a neprekáža?

Na www.BINDAS.eu si pán Blaha prečítajte, v akom ekonomickom riziku a nebezpečenstve sa Slovensko ocitlo. Porovnajte si, čo v ekonomike Slovensku ponúkam ja,  a čo v ekonomike Slovensku ponúkate Vy. Ja ponúkam Slovensku: Slovensko Krajina Kúpeľov, a Vy asi len Slovensko Krajina Zlodejov?

Najhoršie je, že to, čo do parlamentu vo Voľbách 2020 dáme, to z neho potom aj dostaneme.

Pán Blaha, Vy  máte jediné šťastie, že Vy sa do parlamentu dostanete, lebo kandidujete na zvoliteľnom mieste, ale ja kandidujem naopak na nezvoliteľnom mieste a do parlamentu sa ťažko ako nestraník za SaS, zo 109 miesta prekrúžkujem. Prečo? Tam by som Vám pred celým Slovenskom dokázal, aká je Vaša filozofia i ideológia scestná a pre obyčajných občanov i Slovensko nepotrebná a zbytočná.

Preto  priatelia zvážte, či nepodporíte vo voľbách víziu Slovensko Krajina Kúpeľov, a nie víziu Slovensko Krajina Zlodejov, viac na www.BINDAS.eu

Ak si myslíte, že to „politické ZOO“ a „veľké politické zvieratá “ potrebujú veterinára, tak vám ďakujem za váš hlas.

Priatelia, život je ako Ferrari: Je drahý a rýchly. Preto neseďte doma, poďte voliť, aby sme všetci nestratili ďalšie 4 roky v nových kauzách, a v nových protestoch. My všetci priatelia máme predsa spoločný cieľ, silné a spravodlivé Slovensko pre všetkých.

Keď s týmto blogom súhlasíte, tak ho šírte vašim Facebookom ďalej. Prečo? Kandidujem ako nestraník a zelený kandidát, teda na svoju prezentáciu nepoužijem žiadny leták, žiadny plagát,  a ani žiadny bilbord.

Verím, že aspoň aspoň 1 hlas z vašej rodiny  podporí našu slovenskú EKONOMIKU, a nie jalovú a špinavú POLITIKU.  Máte moje veľké ĎAKUJEM :)

Teraz najčítanejšie