Denník N

Pán Danko stiahnite svoju kandidatúru, a z Volieb 2020 odstúpte.

Ako môže byť pán Danko prezidentka ako najvyšší ústavný činiteľ v štáte apolitická? Veď prezidentka nevznikla v lese, a neprišla z lesa, ale  prezidentka vzišla z politiky a prezidentských volieb.

Vaše slová, ktoré som zachytil z médií: „Budem si ctiť prezidentský palác, keď bude nezávislý, apolitický a nebude slúžiť feťákom, ako ste vy,“…ma nemôžu nechať ľahostajným. Myslíte si pán Danko, že takých „vlastencov“  naše Slovensko naozaj potrebuje?

Pán Danko, Vy ako druhý najvyšší ústavný činiteľ neviete, že funkcia prezident je súčasťou politického systému Slovenska? Preto prezidentka nemá len právo, ale má i povinnosť vyjadrovať sa k politike. Ja vo svete nepoznám apolitického prezidenta.

Je jasné, že pani prezidentka by nemala hovoriť, ktorú konkrétnu stranu, a ktorých konkrétnych politikov by mali ísť občania Slovenska vo Voľbách 2020 voliť, ale to verím, že naša prezidentka ani nebude robiť. Tu však hovoríme  o nadstraníckosti, ale nie o apolitickosti.

Dnes Vy pán Danko, ale i Pellegrini, Kotleba a Harabin všade po bilbordoch, či internetových reklamách ukazujete občanom, akí ste veľkí vlastenci. Hovoríte všade o Slovensku, o vlastencoch, vlastenectve a vlasti. Všetci z vás dnes okázalo nosia na sakách slovenské odznaky. Čo však Danko, Pellegrini, Kotleba a Harbin robili v roku 1992, keď Bindas bojoval za Slovensko v Prahe?

Preto Vy mne pán Danko nič nemusíte hovoriť o vlastenectve. Práve tam, keď nám všetkým išlo o naše krky sa ukázalo, kto je aký vlastenec. Vy ste mi tam ale chýbal. Dnes je Slovensko slávne už aj vo svete, ale nie kvôli Vám a Vašej politike, ale kvôli našim slávnym hokejistom,  futbalistom, či Saganovi, a Petre Vlhovej. Vďaka ním, nie vďaka Vám pán Danko si môžeme aj dnes zakričať Slovenskoooó…

Pán Danko ako slovenský poslanec  v Prahe som získal v tých pre Slovensko rozhodujúcich historických chvíľach dôležité  politické skúsenosti z  veľkej politiky a to rovno od A. Dubčeka, V. Havla, V. Klausa, M. Kováča, ale aj iných, a preto mi nie je jedno aký kapitán stojí pri kormidle tohto štátu.

Nebojte sa pán Danko, aj v iných stranách je dosť vlasteneckých a pronárodne orientovaných kandidátov, a preto môžete z týchto volieb odstúpiť. Ja napríklad kandidujem ako nezávislý kandidát v strane SaS. Viete prečo pán Danko? Lebo nie chorý, ale zdravý rozum je pre Slovensko najlepšie riešenie. SaS 109 Bindas  www.BINDAS.eu

Keď s týmto blogom priatelia súhlasíte, tak ho prosím šírte vašim Facebookom ďalej, tak aj Vy pomôžete otvoriť oči aj iným „vlastencom“ a ich voličom. ĎAKUJEM:) 

Teraz najčítanejšie

Bindas Tibor

www.Bindas.eu "3M" Moc Morálnym Múdrym a Slovensko bude silné a spravodlivé pre všetkých. Moje blogy sú moje podozrenia, hodnotové súdy, fikcie i satira na veci verejne. Sú písané vo verejnom záujme.