Denník N

Ako založiť s.r.o. expresne rýchlo a s minimom nákladov

Chcete začať podnikať čo najskôr spolu s minimálnymi vstupnými nákladmi? Stačí vedieť, ako na to.

Spoločnosť s ručením obmedzeným oproti SZČO niekoľko výhod.

V dnešnej dobe sa dá spoločnosť založiť expresne rýchlo s minimálnym nákladom. Je  dokonca výhodnejšie založiť s.r.o., než pracovať ako SZČO na živnostenský list. Prostredníctvom spoločnosti s ručením obmedzeným  ako podnikateľ neručíte za záväzky spoločnosti svojím vlastným majetkom. Vďaka tomu ochránite  nielen seba, ale aj svoju rodinu. Navyše môžete byť zastupiteľný v prípade nutnosti prostredníctvom spoločníka, čo nie je možné ak ste SZČO.

Založte firmu firmu hneď na prvýkrát

Proces založenia spoločnosti S.R.O. je pomerne rýchli a vyžaduje si iba pripojenie na internet.  Takto firmu založíte s minimálnymi finančnými nákladmi – už od 6 312 € bez DPH. Ak máte obavy, že zo zakladaním spoločnosti máte málo skúsenosti a vaša žiadosť by mohla byť odmietnutá registrovým súdom, môžete sa obrátiť na nás. Dávame Vám záruku, že takto bude úspešnosť zápisu spoločnosti do Obchodného registra 100%.

Založte firmu na diaľku

Samozrejme si však môžete založiť firmu aj sami.  Ak sa jedná ale o vaše prvé založenie, môžete sa v kope dokumentoch trochu strácať a akákoľvek chyba znamená predlženie doby založenia spoločnosti. V prípade, že využijete naše služby budete podnikať už za 2 týždne. Naviac nemusíte nikam osobne cestovať.  Všetko vyriešime prostredníctvom internetu alebo telefónu tak, ako Vám to bude vyhovovať.

Firma rýchlo s minimom nákladov.

Vďaka spolupráci s notárskou kanceláriou zariadime spísanie spoločenskej zmluvy bez čakania. V prípade potreby za Vás vybavíme živnostenský list a taktiež zabezpečíme expresný zápis do Obchodného registra. Vašu novo vzniknú spoločnosť  zaregistrujeme na finančnom úrade a poskytneme vám konzultáciu, ktorú budete začiatkoch podnikania potrebovať.

Nájdite si pre seba najlepšie sídlo

Ak sa rozhodnete využiť našu pomoc, odbremeníte sa zo starosťami v prípade zháňania sídla a súhlasom s jeho umiestnením. Pre potreby zapísania sídla spoločnosti do Obchodného registra , budete potrebovať súhlas vlastníka nehnuteľnosti s umiestnením sídla spolu s overeným podpisom.  V našej ponuke máme sídla k vašej novozaloženej spoločnosti v mestách Brno, Praha, Ostrava. Nehnuteľnosti zároveň máme  v našom osobnom vlastníctve. Získate tak sídlo na prestížnej adrese s minimálnymi nákladmi.

Teraz najčítanejšie

Patrik Blazicek

Firemný blog eTuls.sk o založení s.r.o, účtovníctve, ochranných známok, virtuálnych sídiel a o podnikaní.