Denník N

Ocitli sme sa v špinavej informačnej vojne, ale pozor Ficovi nejde len o Kisku…

Autor: MVDr. Bindas
Autor: MVDr. Bindas

Toto je hotová predvolebná katastrofa. Namiesto toho, aby volebná kampaň bola o najlepších programoch a víziách pre Slovensko, ktoré posunú Slovensko dopredu, tak sa to opäť zvrhlo, a dnes v predvolebnej kampani, a to pár dni pred voľbami riešime nezmyselné videa a cirkus v parlamente.

Komu to všetko vyhovuje? Komu to všetko prospeje? Nie náhodou Ficovi a spol? Viete prečo? Lebo tu sa nerozohrala hra a boj o Kisku. Kiska je len zámienka, dôležitejší v tejto vysokej politickej hre je rozohraný boj o nevoliča.

Prečo boj o nevoliča? Lebo sú to nevoliči, ktorí môžu naozaj rozhodnúť voľby. Vlastne to je červených osvedčená taktika. Najprv voličov otrávia a znechutia nezmyselné videa. Potom sa narýchlo predkladajú  korupčné a populistické ekonomické zákony, ktoré môžu poškodiť ekonomiku celého štátu. Hlavne, že trápni politici trápne hovoria stále dookola tu istú mantru: My vám dáme 13. dôchodok, my vám dáme prídavky na deti… Pritom ako klamú, veď oni ten 13. dôchodok, či tie prídavky na deti nezaplatia zo svojich peňaženiek. Preto nie vy, trápni politici, ale my všetci obyčajní občania sa budeme skladať, na ten 13. dôchodok a prídavky na deti.

Z toho všetkého potom vznikne taký predvolebný cirkus, že naozaj obyčajný občan si povie, a dosť, kašlem vám na tu vašu cirkusovú nechutnú a špinavú politiku, a môžete si hovoriť čo chcete, just nepôjdem voliť.

Viete ono je to tak, vy čo čítate teraz tento blog ste IQ volič, vás politika zaujíma, vy budete svojich kandidátov aj zodpovedne vyberať a krúžkovať, ale mnohých obyčajných občanov politika nezaujíma, oni vnímajú politiku plytko a na povrchu, a nejdú aj do hľbky ako vy. Im stačí vidieť ten cirkus v parlamente a hneď povedia, zas sa tam len hádajú, tá politika je ale svinstvo, a majú vybavené, majú po voľbách… 

Výsledok? Obyčajní občania, ktorí by aj išli voliť sú odrazu tak znechutení a otrávení z tej  predvolebnej špinavej politiky, že už neprídu voliť, a o to tým červeným vlastne ide, aby oni neprišli voliť. Prečo?

Lebo ich červené tvrde jadro vždy príde voliť, a potom to ich jadro už ľahko prehlasuje ostatných voličov, a opäť vo voľbách tak ľahko zvíťazia. Preto červení  sa vždy boja vysokej volebnej účasti, ako čert kríža lebo vedia, že vtedy už nemajú šancu.

Preto dnes  týmto vyprovokovaným cirkusom bojujú o každého nového nevoliča, a  Kiska je len zámienka.

Moja prosba pre nevoličov,  a pre protestné hlasy preto znie: Ste nahnevaní na špinavú politiku, špinavé kauzy a smrť Jána a Martiny. Aj ja. Ste nahnevaní, ako nás, a celé Slovensko okrádajú? Aj ja. Ste nahnevaní, že každý deň pracujete aj na vysoké platy toxických politikov? Aj ja.

To všetko nás priatelia spája, toto všetko máme priatelia spoločné.

Ale pozor, tým, že nevolič nepôjde voliť podporí hlavne tých, ktorí ho najviac zlostia, hnevajú a okrádajú. Prečo? Lebo ako som to už napísal ich červení straníci voliť prídu, a preto  opäť voľby vyhrajú tí, čo nevoličov najviac hnevajú.

Preto voľbu v týchto voľbách treba brať ako  vašu vzburu:

Vzburu proti politickým zlodejom a rozkrádaniu nášho Slovenska. Vzburu proti všetkým špinavým politickým kauzám a klamstvám. Vzburu proti nefungujúcemu zdravotníctvu, súdnictvu, školstvu, poľnohospodárstvu. Čo tu okrem rozkrádania vlastne dobre fungovalo?

Preto priatelia ľavice, pravice, nevoliči, i vy s protestným hlasom proste všetci, čo milujete Slovensko, a nedáte sa takto už ďalej okrádať, tak  29.2.2020 voľte a neurobte tak radosť červeným.

Ja radšej stratím  4 minúty vo voľbách, ako ďalšie 4 roky v protestoch. A čo vy?

Preto upozornite na túto špinavú informačnú vojnu vašim Facebookom aj iných, aby sa nedali tou špinavou kampaňou a tým dnešným predvolebným cirkusom odradiť, aby nenaleteli na ich hru s názvom: Boj o každého nevoliča.

Priatelia ocitli sme sa všetci v špinavej informačnej vojne. Počítajte s tým, že špinavé informačné boje budú ešte  pokračovať, ale my sa nesmieme vzdať, ale musíme naozaj všetci 29.2.2020 zabojovať. Som s vami, som na vašej strane. Nikto sa predsa z nás nechce prebudiť do červeno-hnedého rána…

Tento blog bol napísaný aj v tichej úcte a spomienke na Jána a Martinu.

Česť ich dnešnej pamiatke!…

Priatelia ako MVDr. Vám preto radím: Býk je nebezpečný spredu, kôň zozadu, ale Fico je nebezpečný zo všetkých strán :)

P.S.  My všetci máme predsa spoločný cieľ silné a spravodlivé Slovensko pre všetkých. Preto poďme všetci spolu za Slovensko. Preto zvážte, či nedáte aspoň 1 krúžok vo vašej rodine strane SaS, strane, ktorá  nerieši videa, ale strane ktorá jasne porazila všetky ostatné strany vo všetkých programoch. To netvrdím ja, ale experti z INESS. Matovičovci majú  predsa miesto v NR SR isté, ale bez SaS pravicová vláda nevznikne. Z mojich blogov viete, že politika má byť o filozofii ducha, a nie brucha. Ak si myslíte, že to „politické ZOO“ a „veľké politické zvieratá “ potrebujú veterinára, tak vám ďakujem za váš krúžok :)

 

 

Teraz najčítanejšie

Bindas Tibor

www.Bindas.eu "3M" Moc Morálnym Múdrym a Slovensko bude silné a spravodlivé pre všetkých. Moje blogy sú moje podozrenia, hodnotové súdy, fikcie i satira na veci verejne. Sú písané vo verejnom záujme.