Denník N

Prvé dni Denníka N: odpovede na vaše najčastejšie otázky

V pondelok 5. januára 2015 sme spustili nový web. Redakcia už je takmer kompletná, má 45 členov.

Okrem vlastných článkov pripravuje každý deň aj krátke spravodajstvo minútu po minúte, ktoré píšeme priamo na titulke webu. Veríme, že vás bude zaujímať a baviť.

Bude celá stránka zadarmo?

Do polovice januára budú všetky články na stránke odomknuté a zadarmo. Po tomto termíne budú niektoré texty dostupné len pre našich predplatiteľov. Konečný pomer bezplatných a platených textov ešte nepoznáme, bude výsledkom testov, ktoré potrvajú niekoľko mesiacov.

Predplatiť si náš printový alebo digitálny obsah môžete pomocou našej vlastnej platobnej brány.

Kedy dostanú predplatitelia svoje prístupové heslá?

Už budúci týždeň budeme našim predplatiteľom posielať prístupové údaje.

Kedy začnete vydávať tlačené noviny?

Tlačený denník začneme vydávať 30. januára 2015. Bude vychádzať každý pracovný deň – od pondelka do štvrtka na 16 stranách, v piatok bude vydanie rozšírené na 24-strán.

Budete mať aj rubriku o športe?

Áno. Určite chceme prinášať aj súhrn najdôležitejších udalostí zo športu, v súčasnosti však ešte nemáme kompletnú športovú redakciu.

Pripravujete aj mobilné aplikácie na smartfóny a tablety?

Áno, na mobilných aplikáciách začíname pracovať. Ak nám chcete povedať, čo by sa vám páčilo a čo by ste od nich očakávali, píšte na adresu [email protected].

Na čom ešte pracujete?

V týchto dňoch intenzívne pracujeme na vylepšovaní stránky, aby fungovala bez problémov, bola krajšia a zobrazovala sa dobre na počítačoch, tabletoch aj smartfónoch. Snažíme sa opraviť aj ďalšie chyby na webe, napríklad odstrániť občasné problémy pri pridávaní príspevkov do diskusií. Pripravujeme aj vylepšenia blogov.

Ak by ste mali akúkoľvek otázku alebo nápad, čo by ste na našom webe zmenili a doplnili, budeme radi, ak nám napíšete na [email protected], cez náš Facebook alebo Twitter.

Teraz najčítanejšie