Denník N

Politici útočia na naše EQ. Politici útočia na našu prvú signálnu sústavu, preto postavme proti týmto útokom svoje IQ, a zachráňme pred populistami Slovensko…

Autor: MVDr. Bindas
Autor: MVDr. Bindas

Kto analyticky sleduje dnešnú šialenú  predvolebnú politickú kampaň, tak vidí hlavne hnev a emóciami nabité politické boje, a hlavne osobné súboje. Preto všetky televízne správy, všetky rozhlasové správy, celý internet, všetky denníky riešia aktuálne len tajne Kiskove predvolebné videa a cirkus v parlamente. O hneve sa hovorí, že hnev je krátke šialenstvo. Preto nedajme sa aj my IQ voliči uniesť hnevom. Každý zhadzuje každého. Už skoro každý politik je pre toho druhého šašo.

Všetky tieto emočné EQ útoky sú však jasným útokom na našu 1. signálnu sústavu, a túto sústavu majú tak zvieratá, ako aj ľudia. My ľudia okrem zvierat však máme okrem tejto 1. signálnej sústavy používať aj našu 2. signálnu sústavu, lebo túto už nemá zviera, túto signálnu sústavu má už len človek, lebo len človek dokáže myslieť.

Preto zvieratá sa medzi sebou bijú a fyzicky napádajú, robia na sebe násilie. Človek však má dar myslenia, preto človek v stave človeka, a nie v stave zvieraťa rieši konflikty zdravým rozumom, a teda svojim IQ.Preto len hlúpi sa bijú, preto len múdri namiesto bitky ponúkajú vízie a riešenia.

Preto vraj Kotleba pritom cirkuse v NR SR povedal, že mu budú stačiť tri minúty na to, aby si s predstaviteľmi PS/Spolu poradil, musia byť však vypnuté kamery. Takto jednoducho cez naše EQ pracuje naša prvá signálna sústava na úrovni zvieraťa. IQ ľudia však pracujú hlavne s tou druhou signálnou sústavou, a preto IQ ľudia sú vždy proti násiliu.

Volič nastavený hlavne na prvú signálnu sústavu vám bude tvrdiť, že SaS „tancovala nad hrobmi“ keď zorganizovala pietnu spomienku na Jána a Martinu.  Aké by však bolo to naše  Slovensko, ktoré by sa Jána a Martiny nezastalo? Aj politik je predsa občanom, aj politik je dlžný Jánovi a Martine preukázať svoju úctu. Kto hovorí o “tančekoch nad hrobmi“, ten ani doteraz po vražde dvoch mladých ľudí, nič nepochopil. To nie sú „tanečky nad hrobmi“, to je hlboký prejav úcty.

To aj prezidentka „tancovala nad hrobmi“, keď si bola uctiť Jána a Martinu na mieste tragédie?  Ján a Martina sa predsa nebáli a bojovali za nás, a preto som rád, že SaS sa nebála, a aj keď vedela, že bude niektorými osočovaná „tanečkami nad hrobmi“, aj tak zorganizovala pietnu pamiatku na Jána a Martinu, čím tak SaS  jasne opäť všetkým dokázala, že sloboda a solidarita sú v jej DNA.

Preto ak sa aj vy pokladáte za IQ voliča, tak sa treba držať aj vo Voľbách 2020 hlavne faktov, a nie emočných skratov. Nedajme sa však priatelia takto nimi emočne zmanipulovať. Kiskove videá predsa nezlepšia ekonomickú situáciu v hladových dolinách. Cirkus v parlamente predsa nezlepší ani naše zdravotníctvo, či naše školstvo. Slovenská ekonomika, tak ako celosvetová ide pomaly, ale isto opäť do recesie.

Bude sa prepúšťať. Prepúšťa Volkswagen, prepúšťa USS Košice, prepúšťa Samsung, a to treba priatelia riešiť. Veď všetci žijeme z ekonomiky, nie zo zostrihaných  videí, nie z parlamentného cirkusu.

Ale volič nastavený hlavne na prvú signálnu sústavu vám bude hlavne hovoriť o podivných Kiskovych videách, o trápnych Smeráckych klipoch, ale tento špinavý predvolebný emočný balast predsa neposunie našu ekonomiku dopredu. Tento špinavý predvolebný balast nezvýši vaše platy, dôchodcom dôchodky a mladým rodinám prídavky.

Podľa čoho sa má preto IQ volič v týchto voľbách zorientovať, ak nie podľa politických programov? Veď to budú práve tie politické „programy – softvéry“, ktoré potom naprogramujú aj celý náš „hardvér“, teda celé naše Slovensko.

Preto voľby sú veľmi dôležité, lebo aj keď sa to často z prejavov našich politikov nezdá, ale pravda je taká, že NR SR je vlastne mozgom nášho Slovenska. Prečo? Lebo tu sa schvaľujú všetky zákony, podľa ktorých sa potom my obyčajní občania budeme musieť riadiť a podľa nich žiť.

Preto poslanci to sú naši obrazne povedané programátori, ktorí cez zákony naprogramujú to, ako to naše Slovensko bude, alebo nebude fungovať. Dnes to tu na Slovensku hlavne nefunguje, a preto by to chcelo tu našu NR SR práve vo Voľbách 2020 zresetovať :)

Obrazne povedané NR SR by mala byť preto výkladnou skriňou Slovenska.

Ak idem orať pole, tak nepoužijem  na orbu Ferrari, a rovnako s traktorom predsa nepôjdem súťažiť do F1. Podobná logická analógia však platí aj pre programy politických strán.

Preto len strana s najlepšími programami pre Slovensko môže po 1.3.2020 najviac pomôcť Slovensku. Po dôkladnej analýze nezávislí ekonomickí experti z Inštitút INESS a nie ja objektívne potvrdili, že práve SaS má zo všetkých strán nielen najlepší ekonomický program, ale aj najlepší zdravotnícky program. Kliknite si na https://dennikn.sk/blog/1747966/ako-napisat-vitazny-program/ a ľahko zistíte, že práve strana SaS jednoznačne vyhrala, a to nad všetkými stranami a to s prehľadom.

Bude však strana SaS víťazom volieb? Určite nie, aj to je dôkazom, ako sa dá ľahko emočne aj v tejto predvolebnej kampani celé Slovensko zmanipulovať. Pritom keby naozaj rozhodovalo vo voľbách  len programové IQ , tak aj volebné výsledky by boli celkom iné.

Je preto nelogické, ak chceme na jednej strane čo najviac pomôcť sebe, a svojmu Slovensku, a na druhej strane sa strana SaS so svojim najlepším politickým programom pre Slovensko ocitá na hranici zvoliteľnosti.

Preto IQ voliči naozaj zvážte, či 29.2.2020 nebudete voliť menej štátu, menej byrokracie, menšie dane, vďaka čomu nám potom všetkým ostane v našich peňaženkách určite viac peňazí, ako dnes. Krúžkujte kvalitu. Krúžkujte svojich obhajcov, ktorí sa neboja verejne a ostro povedať svoj názor a o ňom blogovať.

Milí IQ voliči apelujem na vás, 29.2.2020 zabráňte tomu, aby sa do NR SR  dostali hlavne populisti, a ekonomickí diletanti, ktorí vám dokážu sľúbiť, aj to, že každý z vás  dostane aj Ferrari, len aby sa oni dostali do NR SR. Preto voľte hlavne odborníkov na ekonomiku, a nie populistických diletantov.

Kašlite preto priatelia na chorú a špinavú politiku, z tej nevyžijeme, ale zvážte, či nedáte aspoň 1 krúžok vo vašej rodine strane SaS, strane ktorá v súťaži o najlepší volebných program pre Slovensko bola opäť jasne prvá a tak porazila všetky ostatné strany.  To netvrdíme my zo SaS, to tvrdí tím nezávislých expertov z INESS, že SaS má najlepší program pre Slovensko.

Matovič má miesto v NR SR isté, ale bez podpory SaS priatelia pravicová vláda nevznikne…Takže IQ voliči ešte pár dni vydržte. Nedajte sa teraz tesne pred voľbami emočne zmanipulovať, lebo len racionálna IQ voľba je nielen pre vás, ale aj pre celé Slovensko  tou najlepšou voľbou.

P.S. Na svete existuje päť živlov: Oheň, voda, zem, vzduch a hlúpi voliči čo si zvolia hlúpych politikov,  a potom sa divia, že je im celé 4 roky z tej politiky zle.

Ak ste IQ volič, tak šírte toto posolstvo aj vašim Facebookom, lebo v týchto voľbách Slovensko potrebuje hlavne najviac IQ voličov, a ti nerozumní, ktorí používajú hlavne tu prvú signálnu sústavu nech radšej ostanú sedieť doma :)

 

 

 

Teraz najčítanejšie

Bindas Tibor

www.Bindas.eu "3M" Moc Morálnym Múdrym a Slovensko bude silné a spravodlivé pre všetkých. Moje blogy sú moje podozrenia, hodnotové súdy, fikcie i satira na veci verejne. Sú písané vo verejnom záujme.