Denník N

Pre voličov Smeru

Tieto slová adresujem všetkým, čo stále veria Ficovi a jeho bande.

Milí voliči Smeru,

prihováram sa Vám ako mladá žena, ktorá miluje svojich starých rodičov a chce v budúcnosti žiť na Slovensku. Súčasný stav našej krajiny však dokazuje, že vláda Smeru ani zďaleka nerobí našu krajinu lepšou. Prosím nenechajte sa opíjať rožkami. Opýtajte sa Vašich vnúčat ako sa im páči na internátoch . Naozaj si myslíte, že tie krásne znejúce sociálne balíčky sú skutočne pre vás ? Že Vám pomáhajú ? Áno, aj ja som ako študentka využívala vlaky zadarmo, lenže mnoho študentov by si radšej zaplatilo vlak, ak by malo internátnu izbu, ktorá by sa dala nazvať slušným bývaním. Tie ušetrené 2 eurá žiadnemu študentovi rozpočet nezlepšia, keďže musí platiť 100 eur za ako tak slušnú izbu. Študenti sa pravidelne o jedlo delia s potkanmi a myšami. Pravidelným obyvateľom izieb sú aj šváby, o plesnivých stenách, padajúcich omietkach a rozbitých posteliach je zbytočné hovoriť. Takto sa ten sociálny Fico stará o študentov!!!

Mám to šťastie, že lekárov navštevujem sporadicky, a keď vidím stav zdravotníckych zariadení som za to mimoriadne vďačná. Moji starí rodičia to šťastie nemajú a lekárov navštevujú častejšie. Sú donútení vstávať o 04:30! len aby sa dostali na rad ku špecialistovi, pričom vôbec nie sú prví, a ak sa aj dostanú na rad sú ošetrovaní v zariadeniach, ktoré si pamätajú 2. svetovú.  Takto Ficovi záleží na ľuďoch!!!

Ako môžete toto Ficovi akceptovať ? Kde je Vaša hrdosť ? To Vám naozaj ako záplata stačí tých pár eur na vyše ku dôchodku ? Každý mesiac musí moja babka riešiť dilemu, či za ten mizerný dôchodok nakúpi alebo si odloží na lieky. Verím tomu, že nie je sama. Buď budem hladovať alebo si ohrozím zdravie. Do tejto dilemy núti Fico tisíce dôchodcov na Slovensku.

Ja som za tých 12 rokov vlády nepostrehla nič, čo by Smer urobil pre lepší život ľudí na Slovensku. Naopak, vnímam totálny úpadok.  Slovensko kleslo až tak nízko,  že  mladý človek, ktorý odhaľoval špinu najvyšších si zaslúžil guľku. Kam sa stratilo Vaše svedomie  voliči Smeru ? Naozaj Vám nie je ľúto dvoch mladých životov ? Bolo by Vám to jedno, ak by sa to stalo Vašim deťom alebo Vašim vnúčatám ? Mne nie, a preto apelujem na Vás. Chcem lepší život pre seba, pre moju rodinu a aj pre vás, milý voliči Smeru.

Na záver Vám poviem slová, čo mi včera povedal jeden múdry človek :  „ak by bol smer sociálny, nenosili by jeho ľudia hodinky za 50 000 eur“.

 

Dovidenia pri urne.

Teraz najčítanejšie