Denník N

Diskusia v RTVS ukázala, kde sa momentálne nachádza politika na Slovensku – Suterén

Dokazovanie si, kto ma lepšie vzťahy s Ruskom a darované tablety. O tom bola dnešná debata, ktorá bola absolútnym suterénom

Je to hanba. Inak sa to nazvať nedá. Danko očividne svoje posledné chvíle nezvláda a drzo komentuje otázky moderátorov, aspoň teda neodišiel. Kotleba si nezabudol vybaviť účty s Dankom a ukázal pozývací list z Ruska, čím chcel dokázať kapitánovi, že je žiadaný v Rusku. Predseda parlamentu samozrejme reagoval, že on v Rusku bol a pripomenul Kotlebovi, že ho tam nikto nechce. Na záver sa ozval nedočkavý žiačik Pellegrini, ktorý hrdo prehlásil: „ja som bol teraz v Rusku!“. To sa ale má. Zaklincoval to nový alzák, ktorý daroval Kiskovi a Matovičovi tablet, lebo mu ho v minulej diskusii závideli. Je to hanba, je to suterén. Igor Matovič dnes vyzeral ako príčetný politik medzi týmito pánmi. Dnes podliezli latku prekopaním sa do zeme. Bravó.

Je neuveriteľne smutné, že v poslednej diskusii sme videli len divadlo a nie reálne diskutovanie o programoch. Zároveň to bol ale posledný klinec do rakvy Smeru a SNS. Hlasno kričali, aby sme nedovolili vládnutie magora Matoviča. Dnes ale boli víťazmi ľudia z opozície, ktorí sa narozdiel od kotlebovcov a členov vládnej koalície chovali v rámci normy.

Teraz si už môžeme popriať len veľa šťastia a ísť v sobotu ku voľbám. Pošlime týchto šašov mimo parlament.

Teraz najčítanejšie