Denník N

Koronavírus, skúšame dať rozhovoru dvoch doktorov viac štruktúru. video

Po počiatočnom zlyhaní médií naprieč spektrom sa začínajú objavovať v médiách aj ľudia s rozumnými názormi: napr. Robert Mistrík, Juraj Karpiš resp. Juraj Mesík. Nesúhlasíme so všetkým čo hovoria, ale majú určite lepší rozhľaď, ako doteraz v médiách prezentované autority typu prof. Krčméryho. My chceme tiež prispieť svojim pohľadom na vec, pretože štátne struktúry neboli doteraz schopné primeranej reakcie.

Tým, že dochádza k výmene na čele štátu, chýbajú osoby, ktoré by sa dali osloviť a rozprávame sa o tom vo videu, že chýba stromová štruktura osôb, ktorá by vyhodnocovala apely ľudí a odborníkov z praxe a po posúdení relevantnosti ich posúvala do vrcholových poschodí k ľudom, čo rozhodujú.
Na Slovensku ešte koronavírus samotný nenapáchal toľko škody, ako napáchala neschopnosť politickej elity reagovať na blížiacu sa hrozbu. Veľa politikov, a nie iba odchádzajúcich, sa na téme snaží doteraz vytĺkať politický kapitál, čo je dôkazom nepochopenia problému. Problém koronavírusu je na Slovensku zatiaľ hlavne v rovine politickej. Túto rovinu som vo februári 2020 v mojom článku objektívne podcenil.
My zatiaľ bojujeme s technikou… Technika je objednaná, ale obchody sú v Bayerne zavreté, tak kvalita spracovania videa dosť trpí.
Vo videu sa vyjadrujeme okrem iného aj téme ACE inhibítorov.

Teraz najčítanejšie