Denník N

Komplet návod o letenkách, ubytovaní a dovolenkách, ktoré sú ovplyvnené korona vírusom

Pripravila som si pre teba PDFko s odpoveďami na všetky otázky, ktoré ťa posledné dni trápia, týkajúce sa korona vírusu. Nájdeš v ňom odpovede ohľadom zrušenia, či stornovania leteniek, ale aj ako kontaktovať letecké spoločností. Taktiež som sa zamerala aj na tých, ktorí majú rezervované ubytovanie cez cestovnú kanceláriu. PDFko máš nižšie vo forme obrázkov, rada ti ho však pošlem v plnej kvalite na mail.

Čo všetko nájdeš v PDFku?

  • Čo robiť v prípade, že ti letecká spoločnosť zrušila let? Máš nárok na vrátenie peňazí? Alebo len na voucher či prebookovanie?
  • Čo ak ti letecká spoločnosť let nezrušila, no ty nechceš /(a zjavne nemôžeš) letieť?
  • Ako kontaktovať letecké spoločnosti či predajcov?
  • Ako sa vysporiadať s leteckými spoločnosťami, ktoré zavádzajú?
  • Čo ak máš letenky cez KIWI a nechcú ti vrátiť peniaze?
  • Kedy máš nárok na vrátenie peňazí za dovolenku?
  • Čo robiť s už zaplateným ubytovaním cez Booking, Airbnb či Expediu?

Odpovede na všetky tieto otázky (a mnoho ďalších) nájdeš nižšie. Pôvodne to mala byť aktualizácia knihy Cestuj bez miliónov, no vzhľadom na situáciu som túto aktualizáciu poskytla bezplatne každému, aj tým, ktorí nemajú zakúpenú knihu. Verím, že ti pomôže a zodpovie tvoje otázky. Ak nie, píš do komentárov, rada odpoviem, keď budem vedieť.

Všetko, čo potrebuješ vedieť k letom, dovolenkám a ubytovaniu počas korona vírusu

Rozklikni si prvý obrázok a čítaj nižšie ⤵

Riešiš aj ty aktívne storno leteniek, ubytka alebo dovolenky? Alebo to už máš za sebou? Daj mi vedieť a pokúsim sa ti aj súkromne poradiť.

Janka Travelhacker

Teraz najčítanejšie

Janka Schweighoferová

Cestovateľka a zakladateľka webu travelhacker.blog. Pomáham ľuďom cestovať po svete šikovne a lacno vďaka praktickým tipom a vychytávkam, ktoré šetria čas, nervy a peniaze. Verím, že precestovať svet môže každý a netreba k tomu milióny na účte. O tom, ako na to, píšem blogy, knihy a robím workshopy.