Denník N

Týždenné momenty bežného človeka

Sledovaním domácej scény som si uvedomil, že čo tu za amaterizmus a diletantizmus okolo seba máme. Počkajte, však ja to vlastne už dávno viem.

Dovolil som si vybrať 3 postrehy týždňa

Čítajte s porozumením Kotlebu a krčmový rozprávač Mazurek

Začnem najnovšou spozorovanou vecou. Istý predseda strany ĽSNS M.K. bol v istej relácii Na telo (nie, nie je to voľné pokračovanie relácie Láskanie) kde ho istý M.K. spovedal. Tým, že s M.K. sa o programe nedá hovoriť, lebo nie je čas a dostatočné odborné vybavenie tohto protagonistu, tak sa riešila suma 1488. Obrana M.K. spočívala v tom, že ukázali fotky na kameru, kde Nadácia Markíza dala sumu 8888,88, alebo 888,88, proste tie hajlovačské znaky a číselká.

Tento milovník utopistického socialistu Orwella vyčítal Markíze, že dala podozrivú sumu a zase sa vyvliekol z odpovede, prečo jeho strane to dvakrát vyšlo namiesto 1500E na 1488E. Istú trápnosť a absolútne napľutie do tváre poctivým prívržencom Hitlera, Himmlera, Goebbelsa, Tisa, Tuku, Macha, Ďurčanského a iných „mierotvorných politikov“, a férové by bolo, kedy sa aspoň raz chlapsky nevykrúca a povie, že čo všetci so sedliackym rozumom vieme, 1488 je symbol ich rasistického, až náckovského videnia sveta. A odsedí si to za všetkých jeho rasistických voličov a poslancov. Nie si autentický nacista, ani demokrat.

Plus robiť z ľudí tupcov a neveriť im, že z toho Mazurekovho statusu, že nikde v ňom nespomína „Cígáňov“ a zase si na Miňka všetic v škole sadajú, je nedôstojné. Vtipné, arogantné. Či tou diskriminovanou menšinou sú bieli, nasratí rasisti? To vôbec nesedí!!!

Príprava moderátora O 5 minút 12

Chápem, že byť moderátorom politickej relácie verejnoprávnej televízie, kde sa taká tá odbornosť, skúsenosť, racionalista vyžaduje, je mega náročné. Moderátor relácie Makara je prototypom človeka, ktorý ako keby nevie, kde sa ocitol. Dáva otázky, ktorým dosť často chýba odbornosť a pripravenosť, jeho schopnosť reagovať je na úrovni zhúleného jamajčana, pritom on iba nevie, čo tam robí. Iným sa to nechcelo robiť, alebo skôr keď vyhodím, alebo mi odíde každý 3. odborne zdatný človek z TV, tak to dám tomu, kto má akú takú skúsenosť a ako premiér sa bude učiť za pochodu. Ale vlastne áno, tou bulvárnosťou a neodbornosťou to má s premiérom spoločné. Proste, treba ísť viac do hĺbky a reagovať, aby to nevyzeralo tak babrácky a pasívne. Alebo proste zhodnotiť, že na to nemám, čo keď sa to spraví skoro, tak to nie je hanba. (aj Marcin mohol po 2 dieloch Neskoro večer skončiť, ale zase to už ho vidieť aj 5 minút na obraze bolo veľa na psychiku) Ale inak nič proti, Marek.

Kto iný vie viac o rodine ako Sme rodina, nie?

Čo mali, majú spoločné Ondrejčák, Kollár, Kočner a Dinič. Splnomocnenkyňu pre rodinu, Petru Krištúfkovú. Urážať ju pre to, že vyzerá ako tradičný prototyp zlatokopky a milovníčky luxusného životného štýlu ala Geissen, kde sú peniaze až na 1.mieste, nebudem. Či už som?

Strana (hmm, rodinná firma, či klan), ktorú spája chuť pre biznis a chuť pomôcť- vlastnému biznisu a ktorá má odbornícke zázemie ako je húb počas absolútneho sucha na púšti, tak áno, treba chápať, že keď chce niekoho dať do pozície splnomocnenkyňe, tak zrejme bude mať botoxové pery a aspoň raz pohlavný styk s niekým, kto zabíjal. (prípadne len to prvé)

Dá sa chápať, že koaličná rada prerozdelí pozície medzi jednotlivé strany a do vnútorných záležitostí zasahuje, keď to je už absolútne nutné. Chápem. Ale teraz seriózne, neviem, či voliči „Obyčajných“ ľudí pochopia, že takáto žena, ktorej jediným priateľom, ktorý nikoho nezabil, bol Borisko a ktorá okrem značiek LV, CK či Gucci nič iné nepozná, pričom ako také cítenie pre bedač môže mať, ale aj tak sa to nedá poriadne obhájiť, či vysvetliť. No proste nie. Borisko a jeho família dostane opäť raz po prstoch. Snáď. Ľudia, ktorí sú v danej téme doma, vravia toto a treba ich počúvať.

Zdravím vás a majte peknú nedeľu a berte aj týchto babrákov ako žart. A keď nie, tak si povedzte, že aspoň nerozhodujú o vašich životoch v parlamente a mohlo by to byť horšie.  :D

 

Teraz najčítanejšie

Tomáš Homola

Čauko, som Tomáš. Zaujíma ma politika, šport a kultúra. Rád čítam s porozumením a tým si vytváram názor na veci, inokedy rád vypočujem iných.