Denník N

Páni politici, prosím, riešte reálne, nie fiktívne problémy…

Naliehavosť riešenia reálnych problémov by mal dnes pochopiť nacista aj bigot…

Slovensko bude mať rekordný deficit, navyšší v histórii našej samostatnosti, takmer 12 miliárd eur. Prepad spôsobila kríza zavinená koronavírusom. Vírusom, ktorý podľa mnohých neexistuje a ak aj áno, šíri sa 5G sieťou a pomocou antén umiestnených v rúškach. Na fiktívneho nepriateľa narobil až príliš veľa reálnych problémov. Predstavitelia slovenskej naci science fiction scény museli načrieť hlboko do kapsáčov svojej predstavivosti, aby napísali scénar Majovho vlogu o biblickom diablovi prevtelenom do čipov umiestnených vo vakcínach. Ak si niekto myslel, že svoj fiktívny rozprávkový svet majú len deti a psychiatrickí pacienti, pri čítaní príspevkov niektorých našich politikov musel pochopiť, že to nemusí byť pravda. Problémom je, keď nás chcú proti našej vôli do ich matrix alternatívneho sveta uploadovať.

Ako inak si má ozajstný obyčajný ľud vysvetliť správy, s ktorými je denne konfrontovaný? Prečo sa nožnice reálnych a fiktívnych problémov riešených predstaviteľmi tohto štátu čoraz viac otvárajú?

Je našim problémom prehĺbujúca sa nezamestnanosť, rekordný deficit, strach z budúcnosti, alebo je to nutkavá potreba riešiť interupcie, hoci ich počet neustále klesá? Je nevyhnutné celé týždne hovoriť o niekoho prste na niekoho zadku? Alebo diskutovať o tom, čo by mohlo Slovensku pomôcť? Má zmysel rozčuľovať sa nad tým, že pravdepodobne väčšina politikov podvádza celý život, zatajením hriechov na spovedi počnúc, diplomovkami nekončiac? Úprimnosť nie je niečo, čo by sme od politikov mali očakávať. Ak aj niekto s cieľom neklamať začne, ako neúprimný klamár skončí. Nalejme si čistého burčiaka. Či sa to niekomu páči alebo nie, súčasné vedenie nášho štátu je to najlepšie čo nám väčšina vzhľadom k predchádzajúcemu obdobiu mohla vybrať. Smer už jednoducho ďalej pokračovať nemohol. Dôvodov je milión a ďalšie budú jeho predstaviteľov sťahovať do hĺbky septiku čoraz viac. O katastrofickom scénari, v ktorom by bola vo vláde ĽSNS radšej písať nebudem, navodzuje mi to pociť nevoľnosti a oblieva ma studený pot pri predstave povinných nazi uniformičiek našich detí v škôlkach. Barberi by prišli o prácu. Normou by bola do hladka oholená brada a podnosný adolfoidný pajúz…fúúj. Držme teda nositeľom rozumu našej vlády a parlamentu (niekoľko ich tam naozaj je) palce. Nič iné nám totižto nezostáva.

Facebook: Milan Kulkovsky blog

Teraz najčítanejšie

Milan Kulkovský

Lekár, primár Interného oddelenia NsP Považská Bystrica. „Svet je príliš nebezpečný pre život, nie kvôli ľuďom konajúcim zlo, ale kvôli tým, ktorí sedia a nechajú ich konať." A.Einstein