Denník N

Slovenský DJ prespieval maďarský hit – výsledok je geniálny!

Rudolf Čerňanský známy pod umeleckým menom DJ Čeku sa pochválil novým kúskom. Rodák z Komárna si zaspomínal na časy minulé a v štýle neo noir dal nakrútiť video známeho maďarského šlágru s názvom Járom az utam (Idem svojou cestou).

Čeku (69) ako večne mladý chalan z Komárna za účasti rodiny a priateľov i kamarátov – ktorých môžeme vidieť aj vo videu – vzdáva hold svojmu rodnému mestu.

Počas svojej hudobnej kariéry precestoval celú západnú Európu, napriek tomu, že v tej dobe to nebola každodenná zásada, sa vždy vrátil do Komárna. Nakoniec ho život zavial do Kolárova, ale napriek tomu na svoje rodné mesto nikdy nezabudol.

Videoklip divákom ponúka náhľad do starých známych kútov Komárna a ukazuje, že sa človek môže oddialiť od rodiska, ale nakoniec sa vždy vráti domov, k svojim koreňom.

Scenár napísal a klip režíroval autor tohto príspevku a vedúci umeleckého súboru Stride: Roland Borka. Strih je práca vedúceho kreatívneho štúdia IDEIO Krisztián Gőgh. Producentom klipu je Károly Beck z Kolárova.

Video nájdete pod TÝMTO odkazom.

 

Teraz najčítanejšie