Denník N

Kto zmení Slovensko po parlamentných voľbách

Hovorí sa, že každý so štipkou rozumu odíde zo Slovenska. Zle sa tu žije a nič sa tu nedá robiť. Dokonca aj obľúbený zabávač Kemka so svojím rozhodnutím opustiť Slovensko zaplavil média. Napriek všetkým týmto radám nechcem patriť k tým čo budú chcieť mimo dovolenkovo opustiť rodný kraj.

Žijem v Bratislave a až na niektoré veci som si zvykla a mám to tu rada. Dokonca musím priznať, že aj primátor Nesrovnal začal robiť dobré veci pri ktorých sa mi mení názor. Predovšetkým ide o boj s grafitmi. Ale späť k Slovensku. Až na vládu a politiku sa tu máme čím pýšiť. Nádherné Tatry a Karpaty sú obľúbeným centrom rekreácií aj pre zahraničných turistov. Okrem prírody tu máme aj kultúrne dedičstvo, ktoré nie je ešte úplne zdevastované. Jediné čo určite neprospieva našej krajine je politika.

Vidíme to snáď všade. SMER sprznil asi všetko čo sa dalo a pán namyslený Procházka nás chce schovať do SIEŤe. Taktiež vzniklo kopec nových strán, zhodou okolností sa všetky začínajú na S (SKOK, SEN a môžeme zarátať aj stranu ŠANCA). Z toho všetkého nám môže vychádzať, že na Slovensku sa neoplatí nič voliť s písmenom S (okrem spomínaných strán tu máme SDKÚ, SMK, SNS, SAS, Strana Zelených a iné). Čo sa potom oplatí voliť Matoviča, MOST, alebo KDH? Človek naozaj nevie a hlavne v tom prípade ak chce ísť voliť. Existuje vôbec niečo ako správna voľba?

Ak máte nejaké skúsenosti s dobrou stranou určite dajte vedieť prečo by sa oplatila voliť, ďakujem :)

02

 

Zdroj: OPN – Organizácia politických nádorov

Teraz najčítanejšie