Denník N

Adriana Krajníková, aktuálne najznámejšia slovenská advokátka

Malá poznámka s venovaním pani advokátke, ktorá odporúča ísť proti zdravému rozumu a poškodiť dobré meno tak nemocnici, ako i celému Slovensku.

O pani Adriane Krajníkovej som ešte nedávno nevedel nič, tak ako väčšina Slovenska. Teraz je však známa, pretože využila príležitosť. Dostala sa so svojimi názormi do TV a ďalších médii, spolupracuje s tzv. alternatívnym médiom a niektorí politici jej môžu zatlieskať.

Ide však o pani, ktorá dokázala mimoriadne primitívnym spôsobom znemožniť bežný priebeh pôrodu v nemocnici v Košiciach. Dostala sa do TV ako vzor zlého človeka na úplne nevhodnom mieste. Inými slovami, človek s nebezpečnými myšlienkami, ktorý šíri hoax a za hoaxom, robí právo. Ako môže byť advokát niekto, kto si v zákonníku naštuduje, čo chce, ale oveľa dôležitejšie veci s vyššou prioritou nechápe? Alebo jej nepasuje do akejsi zvláštnej kampane. Blaha, Harabin a ostatní môžu tlieskať, zatiaľ čo ľudia s priemernou a vyššou inteligenciou nechápu.

Ak chcete, pozrite si jej Facebook. Je tam jedno klamstvo za druhým a strieda sa tam jej fanklub s ľuďmi, ktorí si robia z nej srandu – alebo sa ju márne snažia pochopiť.

Proti pani advokátke sa postavila advokátska komora, nemocnica a väčšina Slovenska. Ale nevadí jej to, lebo podľa nej je všetko nulitné – čo je jasný znak ľudí, ktorí veria len tzv. alternatívnym médiám a dajú prednosť manipulátorom pred svojim rozumom. Alebo má pravdu niekto, kto číta len Zem&Vek, počúva len Infovojnu a podobné veci, kde nie je nič iné ako nenávisť? Pozrite si video o tejto pani, konkrétne od 15:36.

Sme v ťažkej dobe a to aj pre veci, ktoré nemôžeme ovplyvniť – aj pre náš prístup. Ak máte pocit, že je správne ubližovať najzraniteľnejším (lekárom, sestričkám, mamičkám, deťom) a v mene svojej popularity a radikálneho názoru robiť zlé meno sebe, svojej rodine, profesii a podobne, tak túto pani navštívte. Možno vás pochváli pred súdruhom Blahom…

Podotýkam, pani má opakované problémy so zákonom, keď ju musí občas riešiť ochranka pre jej agresívne vyčínanie a neschopnosť nasadiť si rúško. Jej aktivity sú hlúpe, no ak by každý robil to, čo ona, zdravotníctvo by bolo úplne nefunkčné. Na tom ale jej, Harabinovi a podobným ľuďom nezáleží. Ako vždy.

Pani je tiež zaujímavá pre šírenie HOAXov, napríklad pri tom, ktorý rieši polícia SR. Vzniká tak rovnaký príbeh ako pri Harabinovi či Rostasovi – akékoľvek hľadanie pravdy medzi klamstvami by bolo náročné, a akýkoľvek laik by dokázal dať pravdivejšiu odpoveď na odbornú otázku, ako Adriana Krajníková.

Na druhej strane musím povedať, že pani Krajníkovej prajem úspech s jej novou stranou. Ak dostane čo najviac fašistických a klasických populistických strán 2,99%, rozumnejšie strany budú môcť postaviť stabilnejšiu a celkovo lepšiu vládu. Zvlášť, keď sú populistické strany príliš hlúpe na vzájomnú spoluprácu.

Teraz najčítanejšie

Stanislav Hoferek

Som človek, ktorý si rád vyberá a dáva prednosť tolerancii pred nenávisťou. Mám rád otvorenú spoločnosť, úprimnosť a zdravú zvedavosť. Vlastním Greenie knižnicu a podporujem vzdelanosť a práce amatérskych autorov.