Denník N

666 prípadov majora Kotlebu

Marián Kotleba sa z korona vírusu asi ešte nevyliečil. Táto choroba môže vyvolať silné horúčky, pri ktorých ľudia môžu blúzniť o čipovaní a stanú sa z nich matematici.

O Mariána Kotlebu máme strach. Začal totiž blúzniť po tom, ako bol so svojím poslaneckým klubom vykázaný z rokovacej sály. Ťažko povedať, čo to spôsobilo. Buď alternatívna liečba vodkou a Bromhexinom, alebo samotným Covidom, ktorý spôsobuje horúčky.

Z jeho statusu je jasné, že Marián Kotleba nie je v poriadku. Jeho stav sa nakonci jeho statusu veľmi zhoršuje. Blúzni niečo o čísle 666 a znaku šelmy. Podotýka, že jeho biblické predpovede sa napĺňajú a naznačuje, že sa stáva mesiášom. Alebo mu jednoducho preplo.

Tak, či onak, Marián Kotleba predvádza v poslednom čase totálne divadlo, za ktoré by sa nehanbil ani Matovič. Týmto statusom, ale prerazil dno. Otázkou len je, či mu toto reálne ešte niekto verí. Šírenie nenávisti, hoaxy o imigrantoch mu jeho voliči ešte zjedli, no toto je asi už silná káva aj na nich.

Uvidíme, či sa Kotleba z tohto zlého stavu dostane. Možno by bolo dobré, ak by už ale navždy ostal šialeným mesiášskym konšpirátorom, ktorý svoju stranu takto odprace na smetisko politických dejín. Hádam stiahne so sebou aj všetkých rasistov, konšpirátorov a IT technikov, ktorí nikdy nemali dostať politický priestor. Vďaka nim totiž mnoho ľudí dostalo pocit, že môžu uspieť aj s vysokou školou života.

Kotlebovi prajem veľa zdravia.

Teraz najčítanejšie