Denník N

Bödörova pyramídová hra

Picture by Shooty.
Picture by Shooty.

V priamom prenose vidíme, že nitriansky „podnikateľ“ si vytvoril svoje vlastné OVB riadenie polície, akurát na toto doplácame všetci.

Prezumpcia neviny aněb 5+5=10

Tí, ktorých neoslepili Ficove vlaky zadarmo( zdravím českých dôchodcov.), (a)sociálny štát, falošné úsmevy predstaviteľov Ficových vlád, vianočné odmeny dôchodcom či iné veľmi systémové reformy, tí vidia túto obludu veľkých rozmerov už nejaký ten čas. Šepkanice, mnohé články investigatívneho charakteru počas don Robertových vlád( to Gorduličové nazvanie don Roberto už teraz dáva absolútny význam, ne?) a majetky, za ktoré by sa nehanbil ani Pablito a jeho groupies v Medellíne, nám sedliackym ľudom( nie obyčajným) bili do očí.

Je november 2020, zatknutých(niektorí aj obvinení) 20 ľudí a jedno meno je nad všetkými. „Pomáhať a chrániť“ je ich motto. Pod jeho vedením bolo každým rokom menej nehôd na cestách. Rómska(cigánska) kriminalita s Best minister ever Kalinasom klesala, či čo to vravievali. Nebolo nič horšie, ako vidieť pár minút z tlačovky tandemu Kaliňák- Gašpar. Fakt, že nie. Náznaky(indície), že minimálne prezidentovi Policajného zboru robil harmonogram dňa Noro Bödör(ešte aj stíhal trénovať Pumukliho), je hnus najväčších rozmerov. Zamýšľať sa nad ich pohnútkami a povahovými črtami je skôr práca pre iných(psychológov), ale táto inšpirácia pyramídovými hrami( to ešte keď Makó či Slobodník budú hovoriť o štruktúre odmeňovania) je zarážajúca. Platí však prezumpcia neviny, aj keď sa to javí ako jasný výpočet.

Očistec

Vždy, keď nás bude Matovič, Kollár vytáčať( čo sa ešte bude stávať), viď ako tuto mňa, tak si povedzte, že osoby a praktiky, ktoré poznáte z mafiánskych filmov, Vlka z Wall street, Narcos( možno aj s tým kokaínom) neboli bande okolo Bödöra, Gašpara či ich podriadených(zrejme, očividne) vzdialené. Akokoľvek ma bude ešte srať(hnevať) detinskosť a zlá komunikácia tejto vlády, si poviem, že nie je nič krajšie ako to, že Smer, tá strana s diktátorskými a mafiánskymi praktikami a „sociálnym“ cítením už nie je ani tak relevantná, že TA3( už pod Ruttkayom síce) nedáva Donove tlačovky a jeho preferencie padajú.( závislosť od Che GueBlahovej popularity na FB) a bude plne nahradená Pelleho 11tkou( lepšia verzia z 2 hrozných).

Strata relevantnosti strany Smer a nasadenie NAKy( aj keď úspech to bude, ak sa nazhromaždia nepriestrelné a silné dôkazy)je viditeľná a logická. Príbeh Kičuru, Jankovskej a všetky príbehy týchto odpadlíkov, ktorým majetky( zadokladované ako?,) by závidel aj Mr. Goldenbidet Janukovyč( pred Donbasom) či viacerí ruskí oligarchovia, sú napľutím do tváre tým tvrdo pracujúcim ľuďom vo všetkých sférach priemyslu či služieb, ktorí si prepočítavajú skoro každý peniaz. Takisto dôchodcom, ktorí slepo uverili podomovým predajcom sociálnosti a doteraz si myslia, že ako im ten Fico ale pomáhal. Toto síce skončilo, ale tých 10-12 rokov bolo premárnených a hlavne odovzdaných do rúk vyvoleným ľuďom bez pokory a majetníckym božstvom.

Teraz najčítanejšie