Denník N

Je vo väzniciach dosť miest?

Pitie coly na Vazovovej dlho popieral, no teraz si to Fico konečne priznal. Na tlačovej konferencii na otázku redaktora, či sa nebojí že Haščák bude o ňom vypovedať, Fico odpovedal: “ A čo povie?, Že či to bola diétna cola alebo normálna cola?”

Jasné priznanie Fica, že v konšpiračnom byte bol. Fico v tejto veci zavádzal národ niekoľko rokov, a nepochybujem o tom, že klame a zavádza národ aj o svojich stykoch s oligarchami, talianskou mafiou či s finančnými skupinami. Ak sa národu neprizná on, snáď sa za neho priznajú tí, ktorí s políciou začínajú spolupracovať. Ak Fico tvrdí, že nič nespravil a nemajú ho za čo stíhať, myslíte si, že hovorí pravdu?

Na Slovensku sa aktuálne rozpútala búrka, víchrica, tak silná, že sem-tam sa mihne aj nejaký ten „Judáš“. Sme teda svedkami zatýkaní a obvinení, ktoré môžu zatvoriť do našich väzníc niekoľkých vplyvných ľudí. Vyšetrovatelia konečne majú voľné ruky a môžu pracovať na kauzách, ktoré museli držať roky v šuplíkoch. Bolo to tak najmä preto, lebo vyššia moc usúdila, že kauza nebola trestným činom, prípadne nariadila, aby sa ňou nezaoberali. Najbližšie dni nám môžu ukázať čo sa dialo roky za vlády Smerohlasu.

Nedalo mi, a pani ministerke som adresoval otázku, či sú naše väznice kapacitne pripravené na nových obžalovaných. Veď predsa nemôžeme nič nechať na náhodu! Ak sa obávate, že zločincov nebudeme už mať kde “ubytovávať”, môžete ostať kľudní. Ak to bude potrebné, po teplých miestečkách vo vysokých funkciách sa pre každého nájde aj nejaké miestečko v chládku. Vo väzniciach máme totiž presne 1020 voľných miest. Verím, že si tam svoje obsadenie nájdu všetci mafiáni! Snáď ich nebude nad 1020!

Teraz najčítanejšie

Tomáš Šudík

Aktívny, mladý človek, aktivista a spoluorganizátor protestov Za slušné Slovensko no hlavne obyčajný človek z východného Slovenska, ktorému záleží na tom, ako bude vyzerať Slovensko zajtra, o rok, o desať rokov a pre ďalšie generácie.. Poslanec NR SR a zároveň študent vysokej školy a poslanec Mestského zastupiteľstva v Humennom. Mojím snom je svojou mladíckou energiou prispieť k ekologickému, modernému a slušnému Slovensku bez korupcie a klientelizmu.