Denník N

Konečný užívateľ výhod je rovnaký, jedno, či to bola samovražda, alebo nie

Páni a dámy, žlč vo mne vzkypela a musím naťukať tieto myšlienky. Týka sa to incidentu s bývalým policajným prezidentom. Týka sa to šialenstva, rozpútaného stovkami mudrcov, vyšetrovateľov, sudcov a odborníkov, ktorými je náš holubičí národ nasýtený, že až jeden nechápe, ako je možné, že tu je samý odborník na všetko a stále sme zaostalá a necivilizovaná krajina. Paradox. Ale nič, poďme k veci.

Verejnosť šokovala správa, že bývalý riaditeľ polície je prakticky mŕtvy. A informácie, riešenia že prečo, ako, za čo, na čo sa začali rojiť zmutovaný vírus a zaplavovať sociálne siete a médiá. A mne fakt tá žlč vzkypela.

Použime princíp Occamovej britvy. Mne sa osvedčil už veľa krát. Takže sú dve možnosti. Buď fakt spáchal samovraždu, alebo mu niekto pomohol.

Samovražda.
Ak áno, k tomu dva postrehy.

Po prvé. Ak sa niekto rozhodne vykonať samovraždu, pochybujem, že sa tomu dá dlhodobo zabrániť. Cesta a príležitosť sa nájde.

Dôležitý je však aj motív. Vidím dva. Prvý je ten, že pod ťarchou dôkazov si chcel ušetriť verejné poníženie a doživotný pobyt v base. Druhý je ten, že ficoidná mafia (nerobme si ilúzie, stále je silná),  udrela na jeho rodinu, tak oko to mafie zvyknú robiť. Tak či onak, najjednoduchšie vysvetlenie je to, že bývalý prezident bol v tom až po uši.  A vrchol chrapúnstva je žiadať mafiou, aby za to niesla zodpovednosť ministerka. Za to, že sa prezident zapojil do mafiánskej chobotnice a dostával tantiémy? V obidvoch prípadoch je na vine obludný korupčný systém ficoidnej mafie a to, že bývalý policajný prezident neodolal a nechal sa do neho vtiahnuť.

Zabitie treťou osobou.

Táto možnosť je tiež reálna, aj keď jej ja osobne moc neverím. Príliš zložité a príliš veľa ľudí by na tom muselo participovať. Ale ak by to tak bolo, tak zase použime Occamovu britvu. Kto by mal záujem, aby tento obvinený, ktorý asi toho fakt vedel kopec neprehovoril? Odpoveď je jasná, ficoidná mafia.

Resumé.

Tak či onak, chobotnica Ryšavého Kornela získala tým, že bývalý prezident umrie (alebo sa už nikdy nepreberie) dve výhody. Prvou je to, že svedok, či obžalovaný už nikdy neprehovorí a druhou je možnosť besne a zúrivo útočiť na terajšiu vládu, že ona za to môže.

Ide ma šľak trafiť, keď registrujem tú ryšavú hyenu štekať z Dominikánskej republiky, kde si so svojou pipinkou užíva luxusnú dovolenečku. Už je načase, aby tomu hajzlovi niekto fakt jednu pleskol mokrým uterákom po papuli. To, že postupne celá smerácka elita a ich oligarchovia putujú do basy (veľmi neskoro, ale konečne), tak za to môže súčasná vláda? Čistý grc. Inak ja na jeho mieste, s jeho kontami, by ma tu už nikto nikdy nezhliadol. Ešte sú na svete nejaké krajiny, ktoré banditov a zločincov nevydávajú.

Teraz najčítanejšie