Denník N

Matovičov antigénový testovací preukaz- priepustka na slobodu

Očkovací či testovací antigénový pas
Očkovací či testovací antigénový pas

Matovičova drezúra spoločnosti

Ako politik Matovič, ktorý dostal po voľbách neuveriteľnú moc, zneužíva túto svoju moc v osobnom boji s občanmi počas pandémie?

Veľmi jednoducho.

Páči  sa mu drezúrovať verejnosť. Vie pritom, že časť verejnosti je spokojná ako s ňou sadisticky zaobchádza a bude mu verejne na FB vďačná. Aj preto sa táto karanténnym opatreniam podriaďuje dobrovoľne. Samozrejme s nálepkou vyššieho kolektívneho dobra. A pritom slovo „povinné“ sa ani nemôže vysloviť….

Popri vojenskej drezúre, Matovič nezabúda napádať špeciálne tých, ktorí kritizujú jeho zámer s ďalším celoplošným testovaním. Ako hovorí…… títo odborníci si chcú len buchnúť do vlády.

Pritom racionálne uvažujúcemu jednotlivcovi je jasné a pochopiteľné, že celoplošné skríngové testovanie má väčšiu silu a účinnosť, pokiaľ je rozhodnutím spontánnym, nie nariadeným. Testovanie je pre mnohých otázkou dôvery, respektíve nedôvery v štátny aparát, ktorý Matovič reprezentuje. Tým skôr,  ak je riadený tak amatérsky a preukázateľne organizačne neschopným premiérom, akého má bohužiaľ naša krajina v tomto covidovom období ‘smuty’ alias ‘smutnoje vremja’.

Na jednej strane už skoro rok žijeme v neustále obnovovanom Lockdowne s obmedzeniami slobôd, podnikania a bežného života vrátane vychádzok do prírody. Všetko na základe zle nastaveného zdravotného systému, ktorý nedokáže zvládnuť infekčné ochorenie na covid-19…..

Ani vo sne som si nepredstavoval že po porážke bývalej ľavicovo-mafiánskej strany , nám bude vládnuť amatér ‘Lžidimitrij’ nesystémovej strany. Je neprekvapivé, že mu do taktu pritakáva hodnotovo vyprázdnená strana Sme rodina s mafiánskym podfarbením. A v kúte sa usmievajú dekadentne ľavicoví dogmatici, ktorí tu už roky bačujú a morálne ruinujú našu krajinu. Všetci tí kočnerovci za mrežami, ľavicoví politici či finančné skupiny.

Ľavicovému Hlasu a Smeru so zabetónovaním ideologickým jazykom budú neustále na Slovensku kvitnúť ruže vďaka krátkozrakým nesvojprávnym občanom, kruto začipovaných komunistickým režimom. A v neposlednom rade tu kvitnú ľavicovo švihnutí kotlebovskí fašisti či rôzne ultraľavicové EÚ úchylky obhajúce sociálnu spravodlivosť.

Veľkým prekvapením je preto ľahkosť, s ktorou sa dekadentná liberálna strana SaS podriadila Matovičovi a tým blahosklonne obmedzila slobodu jednotlivca.

AG ZOZNAMY – cesta do ľavicovej neslobody.

Ak potajomky Matovič pripravoval celoplošný screening, nebudem ďaľeko od pravdy, ak si predstavím, čo všetko môže Matovič v tichosti a zákulisí ešte spôsobiť.

    Paralelne s drezúrou, prisluhovači Matoviča vytvoria excelovské zoznamy, na základe ktorého sa bude vytvárať kredit každého občana. Na jednej strane tu budú zoznamy občanov, ktoré sa vytvoria pri testovaniach antigénovými testami, pričom vytvárajú kladný kredit tzv. Risk scoring konformného občana Slovenskej republiky.

Na druhej strane zoznamy ne-súhlasiacich, nekomformných občanov, ktorí odmietajú Matovičove opatrenia,  odmietajú vakcínu, poprípade inak prezentujú nespokojnosť so spôsobom očkovania. Títo dostanú záporný kredit.

Čo ak Matovič prisľúbil zdieľanie týchto zoznamov Sulíkovi, ktorý ich nahrá do svojho progresívneho excela a spontánne tak vytvorí veľký model správania sa celej spoločnosti a jedincov v nej pôsobiacich?

Tento model bude na základe behaviorálnych pravidiel, pravidelne monitorovať naše správanie v čase pandémie, ako aj mimo nej.

Číňania si môžu Matovičovi gratulovať. Úspešne na Slovensko ako vedľajší produkt, exportovali nielen ‘čínsky’ vírus, ale aj model sociálneho kreditného systému, pomocou ktorého si občan s pozitívnymi kreditmi kupuje neskoršiu slobodu- napr. cestu do prírody, cestu za rodičmi či 100m vychádzky so psom.

Nečudujme sa, ak  nás Matovič prekvapí a na spontánnej tlačovke nám nečakane ukáže Antigénový preukaz občana Slovenskej republiky.  Popri tom úmyselne prezradí, že najskôr informoval Multi-Merkel…. Novú atómovú zbraň pre Európu, ktorú vymyslel ON.

Predstaví nám očkovací preukaz, rovnaký ako máte pre psa či mačku, do ktorej vám najlepia známku a potvrdia podpisom, že ste boli na testovaní na pravidelnom covidovom testovaní na tú ktorú variantu vírusu Covid-19.

Potvrdenie o očkovaní či AG teste

Povinné a odporúčané očkovania

Na Slovensnku máme povinné a odporúčané očkovanie dospelých v Slovenskej republike podľa znenia Vyhlášky č. 585 MZ SR z 10. decembra 2008 vrátane novely Vyhlášky č. 273 MZ SR z 28. mája 2010.

Je COVID-19 naozaj tak strašne nákazlivá choroba ako nám ju popisuje Matovič či minister zdravotníctva?Prečo potom očkovanie voči nej nie je povinné? Keď nie pre všetkých, tak aspoň pre vybrané skupiny občanov ohrozených alebo rizikových?

Ak je ale očkovanie na Slovensko vecou osobnej slobody a voľby každého občana, potom už zajtra môžme otvoriť celú slovenskú ekonomiku a nevytvárať lockdown.

Ak si pozrieme tabuľku, uvidíme ktoré druhy očkovania sú na Slovensku povinné a ktoré odporúčané:

Tabuľka očkovania

Ak do tabuľky a kolónky povinné, ministerstvo zdravotníctva nazaradilo vakcíny proti ochoreniu na Covid-19, potom jednoznačne nejde o zdravotnej ohrozenie  porovnateľné s inými nebezpečnejšími chorobami ktoré sú uvedené v tabuľke a pri ktorých je dnes očkovanie povinné zo zákona.

Politici, občania, pandémia a klimatické zmeny

Igor Matovič sa v poslednom roku názorovo neuveriteľne priblížil k vplyvného ultraľavicovému politikovi za stranu SPD, Karla Lauterbacha. Obaja radi zveličujú a preháňajú pri opise pandemickej situácie. Majú rovnaké ľavicové názory na drezúru občanov. Ako načrtol Karl Lauterbach, proti Covidu máme vakcínu, ale proti CO2 nikdy nebude vakcína. Na ľudí pomáha Lockdown.

https://www.welt.de/politik/deutschland/article223275012/Kampf-gegen-Klimawandel-Lauterbach-wegen-Coronazeit-pessimistisch.html

Aj preto, ak na vysoké vládne posty budú občanmi volené extrémne nevyzreté osobnosti , ktoré na zvládnutie klimatických zmien prijmú rovnaké opatrenia ako pri boji s pandémiou, čaká nás ešte dlhé a smutné obdobie obmedzovania osobnej slobody.

 

Teraz najčítanejšie

JEM

Neonacizmus, komunizmus, socializmus, unilaterizmus, multikuturalizmus, genderizmus, neomarxizmus, progresivizmus a EU woke totalitarizmus náś uberajú o slobodu, o slobodu vyjadrovania v mene cancel culture a ponárajú opäť Európu do priepasti temného veku.