Denník N

Ťažká doba hrozný dopad

Je nad mieru jasné, že takýchto článkov ste už za poslednú dobu načítali príliš. Nie je to niečo, čo Vám má zabezpečiť istotu. Ale ak sa na túto celú situáciu pozrieme z pohľadu pohody, tak isto vieme, že práve tú sa Vám snažím dopriať. Ja viem, že to, že vám dávam pohodu Vám a ani vašim rodinám neprinesie peniaze a ani istotu, že sa budete mať po tomto článku tak, ako pred touto hroznou krízou.

Je len pár osvedčených rád, ktoré by Vám a Vášmu duševnému prostrediu môžu pomôcť, ak to budete chcieť predovšetkým vy. Čo tak sa začať sústrediť na to, čo ste nemohli keď ste boli v jednotnom kruhu? Prečo nemôže byť správna chvíľa práve na rozvoj Vás a Vášho vnútrajška? Môžete robiť čokoľvek, čo Vám práve napadne. Pracujte na veciach, ktoré ste nemohli robiť lebo na nich nebol dostatočný čas.

Pracujte na rôznych zručnostiach. Je ich hneď niekoľko, a vy všetky môžete robiť! Napríklad začnite s jednou, a pozorujte Vaše zručnosti, ako postupne rastú a majú nejaký zmysel, pre Vás a Vašu dušu. Chceli ste byť super kuchárom alebo kuchárkou? Nemali ste nikdy na to čas? Teraz už máte môžete si zostavovať priam jedálny lístok na celý týždeň. Aby Vás to neodradilo, hneď po prečítaní prvej zručnosti, odporúčam Vám pracovať na dvoch naraz! A to tak, že budete pracovať na Vašich špeciálnych jedálnych lístkoch a zároveň, budete robiť niečo, pre svoje zdravie, aby ste sa cítili skutočne krásne, produktívne, a mlado.

Rozbehnite svoj denný plán a urobte sa lepším človekom hneď zajtra bez váhania. Berte to ako chcete, ale toto je skutočne výzva, pri ktorej môžete prísť na skutočne iné myšlienky. Nezapínajte si televízor a nedeptajte svoju myseľ zlými správami a nepríjemnými problémovými ťažkosťami. Na miesto toho, si večer sadnite do pohovky a dajte sa do pohody, môžete ihneď začať s ďalšou zručnosťou. Nikdy ste nemali čas niečo vyrábať alebo zaujímať sa o knihy a vzdelávať sa? Môžete opäť zmiešať dve zručnosti a úž budete robiť vo svojim živote toho viac, ako by bolo nutné. Budete sa cítiť lepšie, a Váš život na tomto svete bude pre vás dávať zmysel. Čo tak študovať o prírodných výťažkoch z rôznych byliniek a rastlín? Čo tak začať dopodrobna študovať éterické oleje? A ak v tom uvidíte zmysel, môžete si začať sami doma pod vlastným vedením vyrábať z Vašich nových zručností domáce mydlo, sviečky, a rôzne mastičky pre Vás. Ono vám to skutočne prinesie radosť a veľké blaho! Skúste pracovať na sebe, a svojom živote tak, aby ste nikdy nepocítili to, že by ste mohli byť na tomto svete niekým nepotrebným. Všetci ste jedinečné stvorenia a všetci kto ste tu, máte obrovský význam!

Teraz najčítanejšie