Denník N

Prečo sa hermeticky uzavrel Izrael, keď sú tam najviac pokrytie očkovaním?

Izrael kompletne uzavrel leteckú dopravu medzi Izraelom a celým svetom. Vycestovať je možné len výnimočne so špeciálnym povolením. Toto opatrenie si vyžiadala ďalšie mutácie koronavírusy, ktorý sa v Izraeli nezadržateľne šíri.

Izrael má najväčšie pokrytie očkovaním na svete

Deviatich miliónový Izrael mal začiatkom januára, podľa dostupných zdrojov, 1 milión očkovaných ľudí. Do konca januára plánuje očkovať 2,25 milióna z celkového počtu plánovaných 5,5 miliónov. Oprávnene teda vzniká otázka, prečo čísla vďaka pokrytie očkovaním neklesajú, ale naopak rastú?

Kľúčová úloha Izraela pre svet

Izraelský národ má priniesť celému svetu metódu správneho spojenia medzi ľuďmi. Ukázať všetkým, ako sa ľudia môžu spojiť nad rozdiely, ktoré medzi nami sú a žiť v jednote a v láske medzi sebou.

To je historický a duchovný koreň národa Izrael, prakticky ukázať svetu koncentrácii podľa metódy „Miluj blížneho ako seba samého“. Bohužiaľ túto úlohu a tento príklad zatiaľ nenapĺňa, a preto je na tento národ vyvíjaný tlak zo strany prírody.

Ak sa čokoľvek deje, vždy je ako prvá pod tlakom a trpí národ Izraela. Tak to bolo vždy v histórii a bude naďalej, kým Izrael nenaplní toto poslanie svetu.

Teraz najčítanejšie

Vladimír Bohm

Vladimír je študentom na medzinárodnej akadémii Bnei Baruch, ktorá sa zaoberá autentickou kabalou - vedou o spájaní sa ľudí medzi sebou, ktorá rozkrýva odpoveď na otázku "Čo je zmyslom života" a ako to dosiahnuť... Publikuje články a videá s interpretáciou aktuálnych udalostí vo svete prostredníctvom prírodných zákonov.