Denník N

Nová vláda, staré zvyky

Prišla nová vláda, no staré zvyky ostali. Arogancia a autoritatívne správanie zdobí aj súčasného premiéra a jeho pešiakov.

Denník Sme, Soroš, Lipšic, všetko nepriatelia Róberta Fica, čiže nepriatelia celej strany. Pamätáte si na to? Našiel sa nový triedny nepriateľ a tomu bola podvolená aj celá komunikačná taktika. Bolo jedno akú debatu si pozriete, v každej iný zástupca, no rovnaký názor. Kritizovali ich aj zástupcovia strany Oľano. Týmto časom, ale po odchode Róberta Fica odzvonilo. Alebo nie?

Zlý Denník N, trápna politika Progresívneho Slovenska, Richard Sulík. Máte pocit Déjà vu? Nová vládna garnitúra, iné noviny, iné strany, no komunikácia rovnaká. Hľadá sa opäť nepriateľ, ktorým je automaticky každý kritik. Premiérov hlavý kritik a úhlavný nepriateľ je Richard Sulík a tomu bola podvolená aj komunikácia celej strany. Premiér zašiel dokonca tak ďaleko, že spojil vraždu novinára s ministrom hospodárstva. Túto myšlienku si s Matovičom išiel dokonca minister Naď, spolu s Gáborom Grendelom, lebo podľa nich niečo také povedala aj Iveta Radičová. To sa bývalej premiérke nepáčilo a okamžite takúto informáciu dementovala. Prišlo ospravedlnenie, ale názor ostáva. Jaro Naď na svojom Facebooku aj dnes tvrdí, že vlastne kvôli rozbitiu vlády môže Richard Sulík za vraždu novinára.

Vymenila sa vláda, Róbert Fico sedí v opozícii, tlieskali sme, oslavovali sme. Konečne sme dosiahli vytúženú výhru, staré časy sú nadobro preč. Už sa nebudeme musieť pozerať na odporné útoky predsedu vlády na novinárov, neuvidíme naučenú formulku v každej diskusii, prišla predsa vláda, ktorá chcela zmenu. Kruto sme sa však mýlili. Vláda sa zmenila, autoritatívne správanie ostalo. Strana Oľano je na pár výnimiek dokonalou kópiou strany Smer, chýbajú len ešte kopiace sa korupčné škandály.

 

Teraz najčítanejšie