Denník N

Cestovateľský festival je už online – prednášky o cestovaní s deťmi, dobrovoľníčení v Indonézií, o Peru a mnohom ďalšom si môžeš pozrieť z obývačky

Každoročne v marci sa stretávajú v Bratislave stovky cestovateľov, dobrodruhov a nespočetné množstvo fanúšikov najväčšieho cestovateľského festivalu Cestou necestou. Keďže situácia je tento rok z dôvodu korona krízy komplikovaná, preniesli sme náš cestovateľský festival do online sveta, aby sme vás mohli aspoň trochu inšpirovať k budúcim cestovateľským zážitkom. Aj keď vieme, že nie je nad osobný kontakt, v momentálnej dobe je toto to najlepšie, čo môžete v rámci cestovania v marci 2021 zažiť.

A tak či ste fanúšikovia stopovania po svete bez peňazí, alebo by ste chceli navštíviť exotický kmeň domorodcov v Papue-Novej Guinei, spoznať Tasmániu, prípadne vaše adrenalínové srdce túži po feratách v talianskych Dolomitoch, potešíme vás všetkých. Máme pripravených desať parádnych prednášok, kde nevynecháme ani vzdialenú Bolíviu, Peru, či Indonéziu, Bára nám prezradí tajomstvo, ako sa dajú zažívať každodenné dobrodružstvá na cestách s tromi deťmi do 5 rokov, prejsť s nimi prvé krôčky na Fiji, alebo učiť ich plávať na Islande a máme pripravenú aj chuťovku v podobe skákania Amina po vlakových súpravách v Amerike. A ak by vám ani toto nestačilo, pribalíme vám ešte náš vianočný cestovateľský balíček s ďalšími prednáškami. Tak čo, ste pripravení vydať sa s nami cestou necestou za zážitkami? Skvelé prednášky si môžete pozrieť od 8.3. do 28.3.2021 kedykoľvek z pohodlia vlastného domova. Viac informácií si môžete pozrieť na stránke www.cestounecestou.sk, alebo na našej facebookovej stránke OZ cestou necestou.

Text: Gabo Antal, OZ Cestou necestou

Fotografie: Bara Liška, Hana a Peter Chrenkoví, Lenka Lepeňová Amin Nakle, Tomáš Šmátrala

Teraz najčítanejšie