Denník N

Týždeň, v ktorom Matovič prebil dno tak hlboko, že Chuck Norris bledne od závisti

Keď si myslíte, že Igor už nemôže prekvapiť ničím, príde týždeň, v ktorom vás dokáže presvedčiť o tom, ako neskutočne ste sa mýlili.

Pondelok
Zuzana Čaputová navštívila ŠÚKL a SAV, aby tak podporila obe naše inštitúcie a našich vedcov vytrvalo a hrdinsky odolávajúcich stupídnym urážkam istého politka, ktorého meno sa nevyslovuje. A nie, tentoraz skutočne nejde o Ľuboša Blahu. Zároveň vyzvala nového ministra zdravotníctva, aby odtajnil všetky zmluvy o Sputniku V.

Množstvo vedcov vyzvalo Hegera, aby sa ospravedlnil za nemiestne Matovičove vyjadrenia o ŠÚKL. Je to síce na hlavu postavené, keďže každý normálny dospelý príčetný človek by mal byť zodpovedný sám za seba a svoje reči, ale tu hovoríme o Matovičovi, a tak je aj trošku logické, že vyzvali Hegera. Je totiž šanca, že keď sa ospravedlní on, bude to myslieť aspoň trochu úprimne. Keby sa ospravedlnil Igor, bolo by to asi také úprimné, ako keď Putin vyhlási, že na ukrajinsko-ruských hraniciach ruské vojská pomáhajú ruským občanom tankmi orať políčka a sadiť mrkvičky a paštrnáky.

Utorok
Šéfka ŠÚKL Baťová povedala, že keď žiadala Maďarov, aby nám pomohli so schvaľovaním Sputnika, odporučili jej, aby sa na všetko vykašlala, buchla tam pečiatku a šla na obed. Takže sa všetci tešíme na maďarskú pečiatku. V súvislosti so Sputnikom sa minister Lengvarský stretol s prezidentkou a odovzdal jej zmluvu o nákupe. Na tlačovej konferencii potom nepovedal nič, iba to, že sa všetko dozvieme čoskoro. A ešte taký detail, že vlastne Krajčí vydal povolenie, ktoré vlastne ani nevydal na vakcínu, ktorú ani nemáme na Slovensku, lebo nám prišlo niečo úplne iné. Aké jednoduché, čisté a prehľadné.

Chystá sa veľké uvoľňovanie pandemických opatrení. Avšak namiesto toho, aby to oznámil minister vlády, oznámil to minister financií, ktorým je ako inak Matovič, ktorému sa stále nikto nedokáže pozrieť do očí a povedať mu na rovinu, že toto už nie je naozaj jeho práca a mal by sa venovať financiám a plánu obnovy. Obhájil to tým, že doteraz nám vravel samé zlé správy, takže to chcel zmeniť a povedať nám niečo pekné a ňuňavé. Povedal. A ešte, ako inak, znovu musel pourážať všetkých okolo. Ale to je štandard, to už je skoro nezaujímavé. Potom ušiel. Vraj pred novinárov predstúpi a na otázky odpovie až po tom, ako ho prestanú urážať a uháňať a lynčovať a keď sa situácia upokojí. Možno by mohol pouvažovať nad tým, že situácia by sa mohla upokojiť práve vtedy, ak by odpovedal na všetky otázky, ktoré sú mu kladené.

Streda
Víťaz prezidentských volieb na Slovensku z roku 2019 a amerických z roku 2020 Štefan Harabin sa ukrýva pred políciou. Tento hrdina a neohrozený bojovník proti nespravodlivosti a textilným rúškam si nie je schopný a ochotný prevziať písomnosti od polície, ktoré sa týkajú jeho účasti na protivládnych protestoch a výzvam na to, aby ľudia nenosili rúška. Nakrátko sa objavil pred svojím bytovým domom, súhlasil, aby zavolali naňho políciu, päť minút počkal a potom hrdinsky a so vztýčenou hlavou odkráčal dovnútra. Keď konečne po dlhšom čase dofrčali policajti, tento hrdina kovidových dní sa zabarikádoval vo svojom byte, policajtov nevpustil a odvážne a bojovne s pohľadom rímskeho gladiátora na nich gánil cez priezor vo dverách.

Český minister vnútra a zahraničných vecí Hamáček pozval ďalšieho slovenského hrdinu kovidových dní a priateľa všetkého ruského, ruské vajce nevynímajúc, Andreja Danka, aby vycestoval s ním do Ruska a pomohol tak bratom Čechom pri rokovaní o dodávkach Sputnika V do Česka. Andrej Danko s nadšením súhlasil, utrel prach z výložiek a opäť ich jemne a s nehou pobozkal.

Poznajúc rétorické schopnosti Andreja Danka zostáva dúfať, že Česi sa vrátia do krajiny s vakcínami a nie niečím úplne iným. Napríklad raketou.

Štvrtok
Prezidentka si preštudovala dokumenty o Sputniku a zmluvu a úplne nečakane skonštatovala, že Matovič klamal, Podľa nej Rusi nežiadajú vrátiť vakcínu kvôli tomu, že bola testovaná v našich laboratóriách, ale kvôli niečomu úplne inému. Čomu, bližšie nešpecifikovala. Objavili sa podozrenia, že to bolo preto, lebo sme za ňu nezaplatili. Toto však Heger potvrdiť nechcel a Lengvarský nevedel.

Matovič na tlačovke však trval na svojom a vravel, že dobre, nemá síce na to papier (to ani na hlavu), ale že mu musíme veriť. Lebo on bol v Moskve a on sa s Rusmi rozprával a oni mu povedali presne to, čo povedal on nám. A že sme testovali v necertifikovaných laboratóriách, a že sme ich poškodili a že zatvára Ficových ľudí a Baťová je nepriateľka štátu, aj Mikas je nepriateľ štátu, aj Čaputová, aj vedci, aj Radičová. A všetci mu chcú zle,a všetci mu ubližujú a všetci naňho usporadúvajú hon a tak všeobecne kecal a správal sa ako čistý psychopat a dno prerazil tak hlboko, že keď sa raz v budúcnosti niekto podujme prekonať tieto jeho záchvaty šialenstva, bude mať čo robiť. Všeobecne vládne konsenzus, že i tak sa to nikomu v ďalekej a tobôž nie blízkej budúcnosti nepodarí. Mali sme tu už všelijaké kapacity, ktoré dokázali zvaliť svoje problémy a problémy celého sveta na temné sily a vtáko- a židojašterov, ale nikto im za to ešte nevynadal na tlačovej konferencii venovanej vakcíne. To zvládol ako prvý Igor M. a Chuck Norris iba ticho bledne od závisti a skromne klopí zrak.

Harabín sa redaktora Markízy spýtal, či ešte nepochopil filozofiu jeho života. Kto už dokázal pochopiť filozofiu Harabinovho života, prosím, dostavte sa. Hocikam. Len sa dostavte a dajte nám o tom vedieť.

Bizár na štvrtok: Baťová porušila zmluvu, ktorú som nevidel, a neviem, čo je v nej uvedené? (I.M.) (Co to kurwa jest?)

Piatok
Ktosi zrátal, koľkokrát spomenul Matovič na tlačovke Baťovú a presne toľko kytíc sa jej rozhodli ľudia priniesť. Následne Matovič vedený žiarlivosťou na svojom fb uviedol, že má v úcte všetky vedkyne, ktoré vedia, že výsledky bádania musia byť postavené len a len na faktoch. My vieme, že takto by mal fungovať aj politik. Jeho vyjadrenia by mali byť tiež podporené faktami. Škoda len, že to nevie aj Matovič a namiesto komentovania reality si realitu vytvára. Jeho zloba, pomstychtivosť a klamstvá navyše spôsobili, že sa pani Baťovej začali vyhrážať rôzne psychicky choré indivíduá a ona bude zrejme potrebovať ochranku.

Piatok a v podstate celý týždeň ukázal, že Matovič je nebezpečný a chorý. Existujú ľudia, ktorí druhým ubližujú, lebo si to neuvedomujú. Igor nie, ten si to uvedomuje až príliš dobre a útočí cielene. Je to človek, ktorý nespája, ale rozdeľuje. Je to hulvát, ktorého si Slovensko nezaslúži.

Teraz najčítanejšie

Marián Letko

Zväčša neškodný...https://maroskocestuje.webnode.sk/