Denník N

Dosť bolo veľmocenskej agresívnej politiky Českej republiky!

Česká republika je dlhodobo známa svojím agresívnym vystupovaním na medzinárodnej scéne. Do celého sveta šíri propagandu, cielene a sofisitikovane šíri dezinformácie, českí hekři napádajú dôležité informačné systémy po celom svete, českí politici sa vyhrážajú vojnou Rakúsku, Poľsku a sem tam Nemecku, ich politici posielajú vojakov bojovať do pohraničných oblastí Slovenska, ale aj do Sýrie, či hocikde do Afriky. Hlavným a dlhodobým cieľom českej veľmocenskej neoimperialistickej politiky je ale rozvrat a rozklad mierumilovného federálneho Ruska.

Pred šiestimi rokmi dvaja tajní českí agenti vyhodili do vzduchu muničný sklad 200 km východne od Moskvy. Zahynuli pri tom dvaja nevinní ruskí občania. Po úspešnej sabotáži dostali každý od prezidenta Zemana medailu. Keďže sa im veľmi darilo, tak o pol roka neskôr boli poverení úlohou, zavraždiť ruského obchodníka so zbraňami priamo v Moskve. Aj keď sa im obchodníka predávajúceho zbrane na Slovensko nepodarilo zabiť, tak po použití chemickej zbrane „nováček“, obchodník upadol do kómy a s obchodmi isto naisto skončil. Po rokoch sa prišlo dokonca aj na to, že to boli tí istí agenti, ktorí v roku 2018 otrávili nováčekom v Minsku bývalého člena českej tajnej služby Pepíka Skřipnutého.

Vyšetrovacím orgánom a tajným službám Ruskej federácie, trvalo dlhých sedem rokov, kým sa im podarilo identifikovať dvoch českých vraždiacich teroristov! Keď ruské bezpečnostné zložky konečne informovali svoju vládu o dôvodnom podozrení teroristickej akcie dvoch českých sabotérov a vrahov, tak sa ruská vláda rozhodla vyhostiť 18 diplomatov zo zastupiteľského úradu v Moskve. Aj tak nešlo o diplomatov, ale o špiónov a sabotérov, ktorí pôsobia v Rusku. Ich úlohou bolo je a bude korumpovať ruských politikov, agresívne presadzovať českú veľmocenskú politiku, obchodné záujmy Českej republiky, šíriť dezinformácie medzi občanmi Ruska, infiltrovať a ovplyvňovať mocenské orgány v Rusku v prospech Česka.

Praha vyhlásila, že všetko sú to úbohé smiešne klamstvá a Moskva musí dobre vedieť, čo bude nasledovať po vyhostení 18 diplomatov z celkového počtu 140 českých diplomatov pôsobiacich v Moskve. Šéf zahraničného výboru českého parlamentu vyhlásil, že v takýchto prípadoch ako sú odhalenia českých teroristov či agentov, budú podniknuté neodbytné tvrdé odvetné kroky českej vlády. Pre vyhostenie českých tajných agentov pod diplomatickým krytím vraj nie sú žiadne závažné dôvody.
České noviny píšu, že dvaja obvinení nevinní českí turisti, obdivujúci po svete kultúrne pamiatky, majú teraz zničený život.

Mnoho ruských občanov, dlhodobo ovplyvňovaných českou dezinformačnou mašinériou neverí, že by ich bratia Česi boli schopní teroristických činov na území Ruskej federácie. Veľa ruských čechofilov neverí svojej demokratickej vláde a ani do očí bijúcim faktom o militaristickej a autoritatívnej povahe Českej republiky.

Medzitým spojenci Ruska, demokratické a ľudské práva dodržiavajúce ázijské štáty, ako je napríklad Uzbekistan, Tadžikistan, či Čína, vyjadrili Rusku podporu. Vyhlásili, že je potrebné reagovať na hybridnú českú vojnu a vytýčiť agresívnemu Česku hranice, bez ohľadu na české dodávky plynu cez nový plynovod Severný prd 2 a stavbu českých atómových elektrárni. Česi to tentokrát prehnali.

Teraz najčítanejšie