Denník N

Boris Kollár vybavuje 20 tisíc bytov u Žilinku

Screenshot článku

Od zadržania šéfa SIS Pčolinského bol Boris Kollár dvakrát u generálneho prokurátora Žilinku.

Autor je okresným zástupcom strany SPOLU na Orave.

Iste, robím si srandu. Podobne, ako si srandu z nás a zo svojich voličov robí Boris Kollár.

Lebo keby si srandu nerobil, tak už rok behá kade tade, aby vybavil tých 20 tisíc lacných bytov, ktoré voličom sľúbil.

Lebo aj táto kríza zvýraznila, aký problém majú s bývaním aj tisícky slobodných matiek. Ktoré on mimochodom rád „vyrába“ tiež.

Ale ako je zvykom u Borisa Kollára – postará sa len o svoju Rodinu a svoje mamičky. A tentoraz zjavne pomáha vybaviť lepšie ubytovanie pre svojho „otecka“ zo SIS Sme Rodina – Vladimíra Pčolinského.

Bodaj by všetci mali takého dobrého „otecka“, ako je Boris Kollár. Mnoho ľudí mu naletelo na sľuby. Zatiaľ ale stihol (v spolupráci s inou „mamičkou“) vybaviť lešenie len sebe okolo krku – bol to skutočný #hardwork.

Som si istý, že v spolupráci so Smerom a jeho vystrašenými oligarchami vybavia kamarátovi Pčolinskému viac metrov štvorcových a čerstvý vzduch.
Keď už nie 20 tisíc bytov pre všetkých, tak aspoň jeden pre kamaráta. Tak sa predsa Godfather dobre stará o svoju Rodinu.

Ale on je tak zlatučký, že aj pri ďalších voľbách mu slobodné mamičky uveria, že prinesie viac, ako len byty pre svoje mamičky a oteckov v „Sme rodina“.

Na Slovensku #JeToTak.

#slubysaslubuju #jednavelkarodina #godfather

PS: Podrobnosti návštevy tu: https://dennikn.sk/2368788/od-zadrzania-sefa-sis-pcolinskeho-bol-boris-kollar-dvakrat-u-generalneho-prokuratora-zilinku/

Teraz najčítanejšie

Anton Piták

Som hrdý Oravák, Slovák a Európan. Túto krásnu krajinu, milujem a záleží mi na Slovensku. Záleží mi veľmi na tom, aby nám odtiaľ neutekali naše deti. Som občiansky demokrat telom aj dušou. Ako lokálny aktivista sa venujem výučbe programovania na krúžkoch, keďže štvrtá priemyselná revolúcia nás čaká a neminie. Moji žiaci sú úspešní výhercovia súťaží, programátori aj programátorky, a reprezentanti nášho Slovenska. Aktívne pracujem v strane Demokrati (predtým SPOLU), aby sme priniesli Slovensku lepšiu a kľudnejšiu politiku s občanom v strede záujmu. V týchto voľbách kandidujem za stranu Demokrati pod číslom 29. Zaujímam sa o lepšie školstvo pre naše deti, fungujúcu políciu a súdnictvo a profesionalizáciu (odpolitizovanie) štátnej/verejnej správy.