Denník N

8 tipov na knihy – beletria

Tipy na knihy, ktoré ma zaujali a stoja za prečítanie.

Milujem knihy. Pravidelne sa pozerám čo je nové či už online alebo v obchode. Nakupujem knihy rýchlejšie ako ich stíham čítať😀😇 a rada by som sa podelila o tipy na zaujímavé knihy, ktoré som za posledné obdobie objavila. Takisto budem rada, keď mi napíšete do komentárov, ktoré knihy vás v poslednej dobe zaujali.

Tu je mojich osem tipov na beletriu.👉 klikni sem.

Z toho najzaujímavejšia je podľa mňa: Možno by si sa mala s niekým porozprávať

Kniha psychoterapeutky a novinárky nás zavedie do zákulisia terapeutických sedení. Nazrieme do života terapeutky a jej pacientov. O tom aké bariéry si vieme vytvoriť, aby sme nahliadli pravde do očí. Kniha ilustruje aké pravdy a výmysly nahovárame sebe aj nášmu okoliu. Je aj o zmysle a smrteľnosti, nádeji a zmene, láske a túžbe, ale aj o odvahe a hrôze. Je o ľuďoch a ich životných príbehoch, strastiach, útrapách, ale aj radostiach. Ide síce o beletriu, ale čerpá zo skutočných príbehov a určite poteší aj milovníkov psychológie, ktorý síce patria medzi laikov, ale táto oblasť ich zaujíma. Napriek tomu ide o ľahké čítanie, ktoré vás pohltí a myslím, ze budete radi, že nejde o tenkú knihu, ale čaká vás až 432 strán.

Román Možno by si sa mala s niekým porozprávať je revolučný svojou otvorenosťou, hlboko osobný, a predsa univerzálny sprievodca srdcom a mysľou.

Teraz najčítanejšie