Denník N

Spravte sebe alebo svojmu blízkemu štedrejšie Vianoce!

Darcovský portál Ďakujeme.sk už deviatykrát organizuje vianočnú kampaň Dobrý pocit na oblátku venovanú rodinám, jednotlivcom, deťom, starým ľuďom – všetkým, ktorí to majú ťažké a nemôžu si sami pomôcť. Napíšte nám ich alebo svoj príbeh a pomôžeme Vám, aby aj Vaše Vianoce boli štedré.

Ak chcete niekomu pomôcť, a môžete to byť aj vy sami, napíšte nám na https://dakujeme.egrant.sk váš príbeh alebo príbeh vášho blízkeho.

Zverejnením príbehu na dakujeme.sk vám spoločne na Vianoce prinesieme chýbajúce peniažky na konkrétny účel: liečbu, posteľ, bicykel, okuliare, rehabilitačnú pomôcku, operáciu, atď. – jednoducho hocičo, čo môže zmeniť vašu ťaživú situáciu.

Príbehy prijímame do 10.11.2021. Vďaka našim dvom individuálnym darcom a Férovej nadácii O2 môžeme znásobiť dary až do výšky 7.000,- Eur.

Neváhajte preposlať link ľuďom, ktorí to naozaj potrebujú :)

Ďakujeme.sk je prvým darcovským portálom na Slovensku. Už 13 rokov pomáhame ľuďom, ktorí nemajú finančné zdroje na operáciu, liečenie, zdravotné pomôcky, rehabilitáciu, štúdium a pod. a umožňujeme im porozprávať ich príbeh, príbeh ich priateľa, ktorý hľadá pomoc alebo prezentovať zbierku neziskovej organizácie. Ďakujeme.sk sme vytvorili pre ľudí, ktorí chcú pomáhať či už deťom s postihnutím, s vážnymi ochoreniami, ovdovelým matkám a ich deťom, náhradným alebo viacdetným rodinám, ľuďom žijúcim v chudobe a v núdzi, nadaným študentom alebo neziskovke, ktorá má ich dôveru a hľadá financie na realizáciu svojich aktivít.

Teraz najčítanejšie

Dakujeme.sk

Ďakujeme.sk je prvým darcovským portálom na Slovensku. Už 13 rokov pomáhame ľuďom, ktorí nemajú finančné zdroje na operáciu, liečenie, zdravotné pomôcky, rehabilitáciu, štúdium a pod. a umožňujeme im porozprávať ich príbeh, príbeh ich priateľa, ktorý hľadá pomoc alebo prezentovať zbierku neziskovej organizácie. Ďakujeme.sk sme vytvorili pre ľudí, ktorí chcú pomáhať či už deťom s postihnutím, s vážnymi ochoreniami, ovdovelým matkám a ich deťom, náhradným alebo viacdetným rodinám, ľuďom žijúcim v chudobe a v núdzi, nadaným študentom alebo neziskovke, ktorá má ich dôveru a hľadá financie na realizáciu svojich aktivít.